Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Endamın yeter

11 Eki 2023
120
177
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hafta içi zaten uzun zamandır sesizce izlediğim ve foruma tekrardan dönüşünü fırsat bilerek bir dostumunda vasıta ile @Beyza Han ile 2 gün öncesinden randevuyu aldım
Evinden,temizliğinden otopark yol hiç birinin detayına girmeyeceğim çünkü onun gördükten ve tanıdıktan sonra bunların hiç birinin önemi kalmayacak
İlk karşılaşma inanılmaz güzel ve samimi beni her davranışı ile şaşırtan sıfır kapris içtenlik ve güzellik @Beyza Han anlatmak çok zor
Şimdi detayı yazmayacağım ama ben hiç birşeyi esirgemeyen kendini kasmayan hatta cesaret verene çok rastlamadım
evin içinde yürürken endamını izlemek çok keyifli Victoria Secret meleği gibi😍🧿
Dedim ki asıl mesele nasıl acaba içimden geçirirken ateşine dayanamayarak görüşmeyi uzatmak istedim kabul etti
Bana yaşattıkları muazzam keyifli dakikalar için teşekkür ederim 🙏🏻
Asla pişmanlık duymayacağınız muhteşem güzellikte bir Kraliçe ile karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz
@Beyza Han 🫶🍀😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekürler

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Beyza Han Çevrimdışı
30 Ocak 2022
825
6,742
Hafta içi zaten uzun zamandır sesizce izlediğim ve foruma tekrardan dönüşünü fırsat bilerek bir dostumunda vasıta ile @Beyza Han ile 2 gün öncesinden randevuyu aldım
Evinden,temizliğinden otopark yol hiç birinin detayına girmeyeceğim çünkü onun gördükten ve tanıdıktan sonra bunların hiç birinin önemi kalmayacak
İlk karşılaşma inanılmaz güzel ve samimi beni her davranışı ile şaşırtan sıfır kapris içtenlik ve güzellik @Beyza Han anlatmak çok zor
Şimdi detayı yazmayacağım ama ben hiç birşeyi esirgemeyen kendini kasmayan hatta cesaret verene çok rastlamadım
Dedim ki asıl mesele nasıl acaba içimden geçirirken ateşine dayanamayarak görüşmeyi uzatmak istedim kabul etti
Asla pişmanlık duymayacağınız muhteşem güzellikte bir Kraliçe ile karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz
@Beyza Han 🫶🍀😘
Bak bu beni çok mutlu etti Çok teşekkür ederim tatlım benim İyi ki geldin görüştük seviştik görüşmemizin devamını diliyorum en kısa sürede Seni çok öpüyorum güzel yorumun için💋💋💋💋💞💫

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel dostlukların da dikkate alındığı paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

@Beyza Han 🔥🔥🔥🔥🧿🧿🧿🥰

11 Eki 2023
120
177
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bak bu beni çok mutlu etti Çok teşekkür ederim tatlım benim İyi ki geldin görüştük seviştik görüşmemizin devamını diliyorum en kısa sürede Seni çok öpüyorum güzel yorumun için💋💋💋💋💞💫
Aslında seni anlatmaya kelimeler az gelir daha detaylara girseydim buraları yangın yeri olurdu😅🔥🫶baştan sona muhteşem geçen görüşme için ben teşekkür ederim 🙏🏻
Bir daha değil defalarca görüşmek dileğiyle👑🧿🔥🫶

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Beyza Han 🫶🍀😘
Okuruna keyif veren referansınız için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar