Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elite Seviye

Nature

Normal Üye
20 Haz 2026
34
70
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet, yine yeni yeniden. 😄

Geçen hafta @Milf Aynur ile muazzam bir gecelik program gerçekleştirdik.

Konum, Ulaşım ve Ev Ortamı

Kadıköy’de gerçekten çok güzel bir konumda oturuyor. Tabii incall olarak herkesi kabul ediyor mu bilmiyorum. Biz ilk görüşmemizi outcall olarak gerçekleştirmiştik. Aramızdaki harika enerji sayesinde bu kez incall bir program yapmak istedim ve beni kırmadı.

Evi oldukça şirin, tertemiz ve son derece düzenliydi. Güvenlik kimlik vs konusunda da içiniz rahat olabilir bunlarla uğraşmıyorsunuz; gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Sağ olsun, ikramlara boğdu beni. Sıcağı sevmediğimi bildiği için, kendisi üşümeyi göze alıp ben gelmeden evi adeta buzhaneye çevirmişti. Canım benim. 🤩

Seans Öncesi ve Sonrası

Zaten kendisi son derece elit ve kaliteli bir hanımefendi. Konuşacak o kadar çok ortak konumuz var ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Seans öncesinde de sonrasında da iletişimi gerçekten mükemmel. Bu da insana inanılmaz bir rahatlık ve samimiyet hissi veriyor.

Herkesin Beklediği Yatak Performansı

Kendisi adamı gerçekten titretiyor arkadaşlar. Şahsen hayatımda ilk kez bir seansın sonunda titrediğimi söyleyebilirim. Sevgili deneyiminin bile ötesinde bir performansı var. Oralda insanı çıldırtır sayın forumdaşlar 😄

Ama özellikle şunu belirtmek istiyorum; bu tamamen benim kendi deneyimim. Aramızdaki enerji sayesinde beni her defasında adeta nirvanaya ulaştırıyor. Sizlerde nazik ve titiz olursanız aynı tecrübeleri yaşayacağınıza eminim.

@Milf Aynur anlatılmaz, yaşanır.

Her şey için tekrar teşekkür ederim Afrodit’im. 🤩 Muhakkak tekrar görüşeceğiz.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
838
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Kadıköy’de gerçekten çok güzel bir konumda oturuyor. Tabii incall olarak herkesi kabul ediyor mu bilmiyorum. Biz ilk görüşmemizi outcall olarak gerçekleştirmiştik. Aramızdaki harika enerji sayesinde bu kez incall bir program yapmak istedim ve beni kırmadı.

Evi oldukça şirin, tertemiz ve son derece düzenliydi. Güvenlik kimlik vs konusunda da içiniz rahat olabilir bunlarla uğraşmıyorsunuz; gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Sağ olsun, ikramlara boğdu beni. Sıcağı sevmediğimi bildiği için, kendisi üşümeyi göze alıp ben gelmeden evi adeta buzhaneye çevirmişti. Canım benim. 🤩

Seans Öncesi ve Sonrası

Zaten kendisi son derece elit ve kaliteli bir hanımefendi. Konuşacak o kadar çok ortak konumuz var ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Seans öncesinde de sonrasında da iletişimi gerçekten mükemmel. Bu da insana inanılmaz bir rahatlık ve samimiyet hissi veriyor.

Kendisi adamı gerçekten titretiyor arkadaşlar. Şahsen hayatımda ilk kez bir seansın sonunda titrediğimi söyleyebilirim. Sevgili deneyiminin bile ötesinde bir performansı var. Oralda insanı çıldırtır sayın forumdaşlar 😄

Ama özellikle şunu belirtmek istiyorum; bu tamamen benim kendi deneyimim. Aramızdaki enerji sayesinde beni her defasında adeta nirvanaya ulaştırıyor. Sizlerde nazik ve titiz olursanız aynı tecrübeleri yaşayacağınıza eminim.

Okuruna keyif veren bu güzel referans yazınız için teşekkürler.
@Milf Aynur 'a çok çok alkış! 👏👏👏

Milf Aynur Çevrimdışı
12 Tem 2025
412
1,611

Seans Öncesi ve Sonrası

Öncelikle bu güzel referansın için çok teşekkür ederim canım okurken bile yüzümde tebessüm eksik olmadı😊benim içinde o kadar keyifliydi ki zamanın nasıl geçtiğini bende farketmedim seni tanıdığıma çok memnunum 🥰 herzaman memnuniyetle beklerim canım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle🤩😘🥰

threethorr

Normal Üye
14 Eyl 2024
20
12
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle bu güzel referansın için çok teşekkür ederim canım okurken bile yüzümde tebessüm eksik olmadı😊benim içinde o kadar keyifliydi ki zamanın nasıl geçtiğini bende farketmedim seni tanıdığıma çok memnunum 🥰 herzaman memnuniyetle beklerim canım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle🤩😘🥰
Aynur hanım dm atarmısınız bana ulaşamıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar