Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Hanım ile tanışma

neformed

Normal Üye
27 Mar 2024
10
61
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Elif Hanım ile geçtiğimiz gün 1 saatlik görüşme gerçekleştirdim.
Kendisiyle iletişim son derece hızlı ve net.
Konum olarak metroya 10 dakika yürüme mesafesinde bir çatı katında oturuyor.
Evi gayet temiz, kliması da mevcut kısacası rahat ve güzel bir ortamı var.
Elif Hanımın kendisinin görsellerden aşağı kalır yanı yok. Gayet temiz, teni pürüzsüz ve güzel bir kadın.
Gerçekten gönlünün güzelliği ve saflığı kendisine yansımış gibi. Son derece samimi aynı zamanda içten birisi.
Ben 21:00'da gittim, kendisi saat 22:00 sularında yatıyormuş o yüzden görüşmenin sonuna doğru bir tık uykusu gelmişti. Bende aktif spor yapan birisi olarak bu uyku düzenini ve önemini çok iyi anlıyorum. Daha uzun süre gitmek isteyen arkadaşlara tavsiyem akşam 6-7 sularında gitmek en sağlıklısı gibi duruyor, ben öyle yapmayı düşünüyorum :)
Özel anlar için, kız arkadaş deneyimini sonuna kadar yaşatıyor. İpleri elinde tutmayı sevenler için kesinlikle görülmesi gereken birisi. İnlemeler, bel hareketleri, tepkileri, bakışları son derece gerçek.
Kendisini tanıdığıma ve görüştüğüme memnun oldum. Bundan dolayı Elif Hanım'a teşekkür ederim.

Forumdaşlara saygılarımla.

demir.ay Çevrimdışı
27 Haz 2025
234
157
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler hocam

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Elif Hanımın kendisinin görsellerden aşağı kalır yanı yok. Gayet temiz, teni pürüzsüz ve güzel bir kadın.
Gerçekten gönlünün güzelliği ve saflığı kendisine yansımış gibi. Son derece samimi aynı zamanda içten birisi.
Ben 21:00'da gittim, kendisi saat 22:00 sularında yatıyormuş o yüzden görüşmenin sonuna doğru bir tık uykusu gelmişti. Bende aktif spor yapan birisi olarak bu uyku düzenini ve önemini çok iyi anlıyorum. Daha uzun süre gitmek isteyen arkadaşlara tavsiyem akşam 6-7 sularında gitmek en sağlıklısı gibi duruyor, ben öyle yapmayı düşünüyorum :)
Özel anlar için, kız arkadaş deneyimini sonuna kadar yaşatıyor. İpleri elinde tutmayı sevenler için kesinlikle görülmesi gereken birisi. İnlemeler, bel hareketleri, tepkileri, bakışları son derece gerçek.
Kendisini tanıdığıma ve görüştüğüme memnun oldum. Bundan dolayı Elif Hanım'a teşekkür ederim.

Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler 🙏

demir.ay Çevrimdışı
27 Haz 2025
234
157
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler hocam. @elif özbek hanıma dmden yazdım ben de tanışmak için

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
830
6,849
Herkese selamlar,

"...Gayet temiz, teni pürüzsüz ve güzel bir kadın....."

Referans yazın için çok teşekkürler. Haftada 4 gün spor yaptığım için, erken yatıp erken kalkıyorum. :)

1756674405741.png

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar