Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Efsane Mutluluğun Görseli

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
260
639
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha 3-4 gün öncesinde kahvaltılı enfes bir görüşme yapmışken ve inanılmaz yorucu bir iş günü geçirmişken o güzel tenini bir anda özlediğim Cansel le hızlı bir akşam programı ayarladık.
Kapıdan bitmiş halde girmeme rağmen güler yüzüyle hemen enerjimi toparladı. Ne kadar yorgun olduğumu gelirken söylemiştim ve hemen duşa attım kendimi. Bir de ne olsun yardım etmek için duşa geldi Cansel ve bol köpükle dokuna dokuna sürtüne sürtüne tertemiz yaptı beni. Kısacık da bir oral yaparak kendime tamamen getirdi beni !!!!!
Tam duştan çıktık ve yemeğimiz geldi. Hoş sohbetiyle güzel bir yemek yiyip günün sitresinden uzaklaştım çabucak. Benim için kırk yıllık hatrı olan kahvesinden ikram etti ve ben kahvemi içerken yaramazlığa başladı bile. Elleri bedenimde ve ufaklıkta dudakları dudaklarımda bir yandan kahvemi yudumlarken içeri gitti ve beni davet etmek için aşağıdaki pozu verdi. Ağır tahrik vardı ve dayanamadım arkadaşlar.
Tablo gibi değil mi ? Sütun gibi bacaklar, ince bel, tam ele gelen kalçalar, uçları uyarılmış göğüsler…
Yatak odasına geçtik ve fazlalıklardan kurtulduk. Sere serpe uzandı yatağa ve mis gibi tenini bana bıraktı. Dediğim gibi daha 3-4 gün olmuştu ama o teni o güzel gottttttthhh’ü nü özlemiştim bile. Bir daha ki sefer sizin de o pozisyonda görmeniz için elimden geleni yapacağım tabii ki Cansel in izniyle 😉
Her yerini yavaş yavaş öperek doyurmaya çalıştım nefsimi ama nafile. Sıra Cansel geçti ve benim tam istediğim gibi iştahlı, kibar, sert hepsini içeren güzel bir oral yaptı üstüme çıktı nihayet. Göğüslerini yalarken en derinine kadar hissetmek için kalçalarını oynatması, o kalçaları avuçlarken ara ara hızlanması ayrıca tahrik ediyor zaten. Güzel kalçalarını görmek için kaşık pozisyonuna geçiş yaptık ve devam ederken hiç ayrılmadan misyonere doğru döndük. Tam birleşme için bacaklarını açması, sarması, sarılması benim en sevdiğim ve dayanamadımdır. İyice tahrik olmanın ve tahrik edilmenin sonucunda sımsıkı sarılır halde doyuma ulaşarak boşalmışdım. Son anlarda biraz incitmiş olabilirim buradan özürlerimi iletiyorum bebeğim @Cansel Ulusoy 💐💐💐
Hemen duş sonrası demez mi bir de çay ikram edeyim diye 🥰 gözlerimin önünde aşağıdaki görüntü varken tüm günün yorgunluğu gitmişti artık üstünden.

Çayımı da keyifle içtikten ve o arada biraz daha eşleştiren sonra artık veda vakti geldi. Yine sıkı sıkı sarıldık birbirimize teşekkür ettik en kısa zamanda tekrarlamak temennisiyle ayrıldım yanından bu güzel kadının.
Arabama bindim yolda giderken güne dair aklımda kalan sadece Cansel in misafirperverliği, samimiyeti, güler yüzü, ilgisi, alakası, tahrik etmesi, hoş sohbeti, zevk dolu sevişmemiz ve tabi ki güzel gootttth’üydü. Zor bir günün sonunda böylesine memnun ve mutlu ettiğin için çok teşekkür ederim tatlım 🥰 Fırsat bulduğum en uygun zamanda tekrar görüşmek üzere özleneceksin 😘

Ekli dosyalar

• 96216248-C04C-451B-B7DD-C7B31A255E67.jpeg
    96216248-C04C-451B-B7DD-C7B31A255E67.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 585
  • 93129409-B139-4C39-AE3F-E4627781AAC8.jpeg
    93129409-B139-4C39-AE3F-E4627781AAC8.jpeg
    115.4 KB · Görüntüleme: 554
Moderatör tarafında düzenlendi:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve detaylı paylaşım ile çekici fotoğraflar için teşekkürler...

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,708
2,621
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha 3-4 gün öncesinde kahvaltılı enfes bir görüşme yapmışken ve inanılmaz yorucu bir iş günü geçirmişken o güzel tenini bir anda özlediğim Cansel le hızlı bir akşam programı ayarladık.
Kapıdan bitmiş halde girmeme rağmen güler yüzüyle hemen enerjimi toparladı. Ne kadar yorgun olduğumu gelirken söylemiştim ve hemen duşa attım kendimi. Bir de ne olsun yardım etmek için duşa geldi Cansel ve bol köpükle dokuna dokuna sürtüne sürtüne tertemiz yaptı beni. Kısacık da bir oral yaparak kendime tamamen getirdi beni !!!!!
Tam duştan çıktık ve yemeğimiz geldi. Hoş sohbetiyle güzel bir yemek yiyip günün sitresinden uzaklaştım çabucak. Benim için kırk yıllık hatrı olan kahvesinden ikram etti ve ben kahvemi içerken yaramazlığa başladı bile. Elleri bedenimde ve ufaklıkta dudakları dudaklarımda bir yandan kahvemi yudumlarken içeri gitti ve beni davet etmek için aşağıdaki pozu verdi. Ağır tahrik vardı ve dayanamadım arkadaşlar. Ekli dosyayı görüntüle 86612
Tablo gibi değil mi ? Sütun gibi bacaklar, ince bel, tam ele gelen kalçalar, uçları uyarılmış göğüsler…
Yatak odasına geçtik ve fazlalıklardan kurtulduk. Sere serpe uzandı yatağa ve mis gibi tenini bana bıraktı. Dediğim gibi daha 3-4 gün olmuştu ama o teni o güzel gottttttthhh’ü nü özlemiştim bile. Bir daha ki sefer sizin de o pozisyonda görmeniz için elimden geleni yapacağım tabii ki Cansel in izniyle 😉
Her yerini yavaş yavaş öperek doyurmaya çalıştım nefsimi ama nafile. Sıra Cansel geçti ve benim tam istediğim gibi iştahlı, kibar, sert hepsini içeren güzel bir oral yaptı üstüme çıktı nihayet. Göğüslerini yalarken en derinine kadar hissetmek için kalçalarını oynatması, o kalçaları avuçlarken ara ara hızlanması ayrıca tahrik ediyor zaten. Güzel kalçalarını görmek için kaşık pozisyonuna geçiş yaptık ve devam ederken hiç ayrılmadan misyonere doğru döndük. Tam birleşme için bacaklarını açması, sarması, sarılması benim en sevdiğim ve dayanamadımdır. İyice tahrik olmanın ve tahrik edilmenin sonucunda sımsıkı sarılır halde doyuma ulaşarak boşalmışdım. Son anlarda biraz incitmiş olabilirim buradan özürlerimi iletiyorum bebeğim @Cansel Ulusoy 💐💐💐
Hemen duş sonrası demez mi bir de çay ikram edeyim diye 🥰 gözlerimin önünde aşağıdaki görüntü varken tüm günün yorgunluğu gitmişti artık üstünden.
Ekli dosyayı görüntüle 86614
Çayımı da keyifle içtikten ve o arada biraz daha eşleştiren sonra artık veda vakti geldi. Yine sıkı sıkı sarıldık birbirimize teşekkür ettik en kısa zamanda tekrarlamak temennisiyle ayrıldım yanından bu güzel kadının.
Arabama bindim yolda giderken güne dair aklımda kalan sadece Cansel in misafirperverliği, samimiyeti, güler yüzü, ilgisi, alakası, tahrik etmesi, hoş sohbeti, zevk dolu sevişmemiz ve tabi ki güzel gootttth’üydü. Zor bir günün sonunda böylesine memnun ve mutlu ettiğin için çok teşekkür ederim tatlım 🥰 Fırsat bulduğum en uygun zamanda tekrar görüşmek üzere özleneceksin 😘
Fıstığım candır güzel paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,743
7,378
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tam duştan çıktık ve yemeğimiz geldi. Hoş sohbetiyle güzel bir yemek yiyip günün sitresinden uzaklaştım çabucak. Benim için kırk yıllık hatrı olan kahvesinden ikram etti ve ben kahvemi içerken yaramazlığa başladı bile. Elleri bedenimde ve ufaklıkta dudakları dudaklarımda bir yandan kahvemi yudumlarken içeri gitti ve beni davet etmek için aşağıdaki pozu verdi. Ağır tahrik vardı ve dayanamadım arkadaşlar. Ekli dosyayı görüntüle 86612
Ekli dosyayı görüntüle 86614
paylaşim için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,990
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
🌺SABAH KAHVALTISI 🌺
🌺Güzel bir pazar kahvaltısı oldu benim içinde tabi seni yıllardır tanıyor olmanın rahatlığıda var benim için güzel bir güne başlangıç oldu🌺herşey için teşekkür ederim özellikle tahinli ve çikolatalı açma için unutmamışsın...🌺
🥰Birkaç günün ardından güzel bir akşam yemeği iyi gitti günün yorgunluğunu benim yanımda unutup keyifliyli bir zaman geçirdiğin için çok mutlu oldum güzel paylaşım için teşekkürler 🥰🥰 daha uzun yıllar ve harika görüşmelerimize diyorum kocaman öpüyorum seni şimdiden özledin 🥰🥰🥰 ayrıca kapıdan girdiğindeki heyecanlı ve şaşırtıcı sürpriz için teşekkür ederim çok hoştu...☺️☺️güzel kalpli adam ama sessiz adammm en kısa zamanda hatta en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Son düzenleme:
petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
260
639
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🌺SABAH KAHVALTISI 🌺
🌺Güzel bir pazar kahvaltısı oldu benim içinde tabi seni yıllardır tanıyor olmanın rahatlığıda var benim için güzel bir güne başlangıç oldu🌺herşey için teşekkür ederim özellikle tahinli ve çikolatalı açma için unutmamışsın...🌺
🥰Birkaç günün ardından güzel bir akşam yemeği iyi gitti günün yorgunluğunu benim yanımda unutup keyifliyli bir zaman geçirdiğin için çok mutlu oldum güzel paylaşım için teşekkürler 🥰🥰 daha uzun yıllar ve harika görüşmelerimize diyorum kocaman öpüyorum seni şimdiden özledin 🥰🥰🥰 ayrıca kapıdan girdiğindeki heyecanlı ve şaşırtıcı sürpriz için teşekkür ederim çok hoştu...☺️☺️güzel kalpli adam ama sessiz adammmen kısa zamanda hatta en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sen tahriklere devam ettikçe gelmem çok uzak değil 🥰 eline gönlüne sağlık tekrar 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar