- 6 Haz 2022
- 141
- 357
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Arkadaşlar,
Geçtiğimiz hafta Cuma günü uzun bir süre sonra kendisine yeniden misafir oldum.
Evet, ilk görüşmemiz üzerinden uzun bir süre geçmiş olsada, Eda'nın üzerimdeki etkisi hiç gitmemişti, ara sıra yazışsak, uygunluğu sorgulasakta drnk gelemediğimizde oldu, ama nihayet diyelim, hızlıca programımızı yaptık, eh aradan zaman geçince programı da uzun olacak şekilde ayarladık.
Lokasyon bana çok yakın, otopark sorunu yaşamadım, giriş çıkış rahat
Kapı açılır açılmaz, kendisini yeniden görmek çok güzeldi, sıcak bir karşılama ile sohbet etmek üzere koltuğa oturduk, Eda yine her zaman ki gibi çok güzel, çok zarifti, çekiciliği, fiziği çok hoş
ben samimi iltifatlarımı ettim ama kendisi o kadsr mütevazi ki, o kadar ağır başlı karşılıyor ki sözlerimi, en sonunda şunu söyledim "gel kendine benim gözümlerimden bak
" çünkü gözlerimin gördüğü ve görebileceği (sadece dış görünüş değil, her şeyiyle) en güzel şeylerden birisi kendisi 
Sohbeti de çok keyifli, espirili, sıcak, içten, çekici
Birliktelik yaşamak ayrı keyifli
, öpmelere sevmelere doyum olmaz 
Birlikte geçirilen bu harika zaman ve mutluluk için tüm musafirperverliğine, performansına, emeğine tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum
Bir daha ki sefer arayı daha kısa tutmak dileğiyle buraran da öpügorum seni Eda

Geçtiğimiz hafta Cuma günü uzun bir süre sonra kendisine yeniden misafir oldum.
Evet, ilk görüşmemiz üzerinden uzun bir süre geçmiş olsada, Eda'nın üzerimdeki etkisi hiç gitmemişti, ara sıra yazışsak, uygunluğu sorgulasakta drnk gelemediğimizde oldu, ama nihayet diyelim, hızlıca programımızı yaptık, eh aradan zaman geçince programı da uzun olacak şekilde ayarladık.
Lokasyon bana çok yakın, otopark sorunu yaşamadım, giriş çıkış rahat
Kapı açılır açılmaz, kendisini yeniden görmek çok güzeldi, sıcak bir karşılama ile sohbet etmek üzere koltuğa oturduk, Eda yine her zaman ki gibi çok güzel, çok zarifti, çekiciliği, fiziği çok hoş
Sohbeti de çok keyifli, espirili, sıcak, içten, çekici
Birliktelik yaşamak ayrı keyifli
Birlikte geçirilen bu harika zaman ve mutluluk için tüm musafirperverliğine, performansına, emeğine tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum
Bir daha ki sefer arayı daha kısa tutmak dileğiyle buraran da öpügorum seni Eda