Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eda ve Nil ile tekrar

trucker Çevrimdışı

trucker

0
Normal Üye
16 Eyl 2017
4
10
Istanbul'a tekrar yolum düşmüşken bu güzel şehre veda etmeden önce Eda ile bir kez daha görüşmek istedim ama zamanım çok azdı, sağolsun beni kirmadi hemen konum gönderdi ben de acaba Nil Hanım da gelirmi diye sordum o da hemen Nil'i aradı ve onun da geleceğini söyledi, ben de hemen taksiye binip 20 dakika içinde yanlarına ulaştım, çok güzel saatler geçirdim ikinizide çok teşekkür ederim Hanımlar
Bu arada Eda kilo vermiş çok tatlı olmuş
Bi sonraki istanbul ziyaretimde görüşmek dileği ile

Burlesque Çevrimdışı
6 Haz 2019
86
200
Duo için Eda önce Eda hanıma mı gitmek gerekiyor?

Birine gitmen gerekmiyor ama Duo yapmadan önce hanımlarla birebir görüşürsen herkesin hayrına olur. Uyuşmazlık anlaşmazlık olursa 2 kişinin vakti çöpe gider senin de iki kat paran yanar.

Eda ve Nil tek başına, duo, üçer beşer her türlü görüşmede seni inanılmaz mutlu edecek insanlardır.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Istanbul'a tekrar yolum düşmüşken bu güzel şehre veda etmeden önce Eda ile bir kez daha görüşmek istedim ama zamanım çok azdı, sağolsun beni kirmadi hemen konum gönderdi ben de acaba Nil Hanım da gelirmi diye sordum o da hemen Nil'i aradı ve onun da geleceğini söyledi, ben de hemen taksiye binip 20 dakika içinde yanlarına ulaştım, çok güzel saatler geçirdim ikinizide çok teşekkür ederim Hanımlar
Bu arada Eda kilo vermiş çok tatlı olmuş
Bi sonraki istanbul ziyaretimde görüşmek dileği ile

Çok teşekkür ederim cnm yurt dışına çıkmadan tekrar ugradigin için . Seninle vakit geçirmek, senden hikayeler dinlemek çok güzeldi. Bir sene sonra görüşmek dileğiyle. Basarili hayatında daha da başarılar dilerim 😘

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Birine gitmen gerekmiyor ama Duo yapmadan önce hanımlarla birebir görüşürsen herkesin hayrına olur. Uyuşmazlık anlaşmazlık olursa 2 kişinin vakti çöpe gider senin de iki kat paran yanar.

Eda ve Nil tek başına, duo, üçer beşer her türlü görüşmede seni inanılmaz mutlu edecek insanlardır.

Harika bir tespit teşekkürler cnm :) ilk önce birebir görüşmek çok güzel oluyor duo sırasında:)

Barbie Nil Çevrimdışı
22 Eki 2016
3,442
8,002
Ben seni hiç kırarmıyım değerli partnerim hemen koşup geldim , iyi seyahatler dilerim , Yüregindeki ışığın hayatında hep yanması dileğiyle, sevgiyle kal :) Canım arkadaşım @eda parlar misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim , cana yakın ay yüzlü güzel dost :)

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Ben seni hiç kırarmıyım değerli partnerim hemen koşup geldim , iyi seyahatler dilerim , Yüregindeki ışığın hayatında hep yanması dileğiyle, sevgiyle kal :) Canım arkadaşım @eda parlar misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim , cana yakın ay yüzlü güzel dost :)

Canımsın sen benim ❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar