- 22 Şub 2020
- 10
- 66
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Başlığın sebebi Eda ile görüşmek için 3 kere deneme yapmam ve sonuncusunda başarılı olmam
bilmiyorum belki de 4'tü ama belirli aralıklarla görüşme talebi gönderdim ve aksilik hep dolu gününe denk geldi. Ama yılmadım geçen haftalarda randevuyu kopardım.
1+0 bi dairesi var ve klimalı. Ben klima olmamasını çok sorun etmiyorum ama dikkat edenler için belirteyim dedim. Önceki geceden çok alkol aldığı için kendisine alkol almamı istemedi ben de tek birayla geçiştirdim ama önemli değil sohbetimiz çok güzeldi çünkü. Güleryüzlü sıcak bi hanım Eda.
Sohbet ederken kucağıma oturmasıyla aksiyon başladı. Şunu söyleyim iri meme ve popo sevenler için ideal biri. Oralı çok başarılıydı. Hem üstte hem altta iyiydi. Alkol almadığı için onu boşaltamadim o icimde kaldi biraz
2 saatliğine gitmiştim çok memnun kaldım. Son finali cimcifle yaptık harika bi finaldi. Teşekkürler her şey için Edacım
1+0 bi dairesi var ve klimalı. Ben klima olmamasını çok sorun etmiyorum ama dikkat edenler için belirteyim dedim. Önceki geceden çok alkol aldığı için kendisine alkol almamı istemedi ben de tek birayla geçiştirdim ama önemli değil sohbetimiz çok güzeldi çünkü. Güleryüzlü sıcak bi hanım Eda.
Sohbet ederken kucağıma oturmasıyla aksiyon başladı. Şunu söyleyim iri meme ve popo sevenler için ideal biri. Oralı çok başarılıydı. Hem üstte hem altta iyiydi. Alkol almadığı için onu boşaltamadim o icimde kaldi biraz