- 8 Nis 2022
- 235
- 467
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Salı günü müsaitliğim olunca tatlı meleğim Eda’ya yazdım. O da müsait olduğu zamanı iletti , dedim ki yetişemeyebilirim ,napayım diye düşünürken bi anda dedi ki
‘’yetişirsin ya
‘’
İşi gücü bıraktım
düştüm yollara , derken vardım kapısına.
Cennetin kapısı açıldı , çok özlemişim , sıkı sıkı sarılıp , öptüm koklaya koklaya.
Yine çayım demlenmiş
Koltukta oynaşmaya başladık, yatağa geçmeye fırsat bulamadan hasret dolu harika bir sevişme yaşadık.Duş alırken yanına gittim , yıllardır tanışıyor olmanın da etkisiyle hemen beni yanına çekti , beraber duşumuzu alıp oynaşmaya devam ettik , tatlılığı ve sürekli gülümsemesi çok mutlu ediyor beni.
Devamında nescafeli oral ritüelimizi yaptık , uzun uzun , aceleye getirmeden muhteşem bir cim ile beni zevkin doruklarına çıkardı.
Dinlenip sohbetimizi yaptıktan sonra , masaj yapmak istedim ,keyifle dokunup sevdim, sonra altında kalmayacak ya
uzan dedi bende masaj yapacağım
güzel bir nuru masaj ile gevşetti , sonra kendime getirdi , bol pozisyonlu bir sevişmeden sonra harika bir cim ile havlu attık , yorulmak bilmiyor bal dudaklı.
Ve bize ayrılan sürenin sonuna gelip , kapıda da bol bol öpücüklerimizi alıp karanlığa karışarak bir dahaki gelişimin hayalini kurarak çıktım.
Her şey için teşekkürler tatlı @Eda Brunette , seninle olmak çok güzel , tek kötü şey , zaman yanında çok hızlı akıyor, öpüyorum bal dudaklarından

‘’yetişirsin ya
İşi gücü bıraktım
Cennetin kapısı açıldı , çok özlemişim , sıkı sıkı sarılıp , öptüm koklaya koklaya.
Yine çayım demlenmiş
Devamında nescafeli oral ritüelimizi yaptık , uzun uzun , aceleye getirmeden muhteşem bir cim ile beni zevkin doruklarına çıkardı.
Dinlenip sohbetimizi yaptıktan sonra , masaj yapmak istedim ,keyifle dokunup sevdim, sonra altında kalmayacak ya
Ve bize ayrılan sürenin sonuna gelip , kapıda da bol bol öpücüklerimizi alıp karanlığa karışarak bir dahaki gelişimin hayalini kurarak çıktım.
Her şey için teşekkürler tatlı @Eda Brunette , seninle olmak çok güzel , tek kötü şey , zaman yanında çok hızlı akıyor, öpüyorum bal dudaklarından