- 14 Nis 2010
- 82
- 189
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kıymetli Hanımefendiler ve saygıdeğer Beyefendiler... Geçen bir arkadaş yazmıştı deneyim yazarken çok düz yazmışım konularımı okuyamıyormuş, hemen aklıma geldi bende orta okul Türkçe öğretmenimi aradım ve Düz Metin ve Kompozisyon yazımı hakkında biraz bilgi aldım, ona da selamlarımı sunarım beni kırmadı
Giriş; Sevgili @EDA ile sevgili @Guney01 kardeşimin kuşlu siteden yazışmalarına şahit oldum, balıklama atladım aralarına. Zaten sayın @EDA hanım radarımda idi ve artık tanışma zamanı gelmişti. Adettendir yazıştık, konuştuk, tanıştık ve kaynaştık. Kendilerini benim gibi huysuz bir adam ile yaklaşık 18 saatlik bir zaman dilimi geçirmeye ikna ettim ( uçuş saatleri ancak buna imkan veriyordu ), kendileri çok erken uçacağı için güzellik uykusundan biraz erken kalkacaktı umarım buna değmiştir ?
Gelişme; Velhasıl Kelam kendileri göründü otel kapısında, Malumunuz ehliyetimi yine bir keyifli görüşme sonrası Emniyet Güçleri arkadaşlara 6 aylığına emanet ettiğimden dolayı Hava alanı kontrol riskinden sebeple otele teşrifleri taksi ile gerçekleşti
Sonuç; Sonuç mu ? Yine güzeller güzeli, yine tatlılar tatlısı bir Hanımefendi ekledim artı haneme. Bu arada tek üzüldüğüm çok az yiyip içiyor bunu çözmemiz gerek
Yazacaklarım ve yazamadıklarım şimdilik bu kadar. Sürçü Lisan Ettiysem Affola...
Bir Antepli ile Deneyimler konulu yazımın sonuna gelirken, Karanlık gecelerin Işıltılı Prensesi gecemi aydınlatan güzel Sevgili @EDA Hanımefendiye tekrar teşekkür eder ve bir cümle daha ekler bu yaşlı adam, ''Yine Gel Tamam mı....''
Tüm Forumdaşlarımı en kalbi duygularım ile tekrar selamlar keyifli görüşmeler diler bu Antepli
Vesselam...