Fossadeitr
Normal Üye
- 14 Ağu 2026
- 4
- 11
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar arkadaşlar. Forumda ve camiada çok yeniyim. O yüzden bir hatam olursa lütfen kusuruma bakmayın
Şehir dışı ve oldukça uğraştırıcı bir lokasyon için derin bir arayışa girmiştim. Forumu bir süredir uzaktan takip ediyordum ve bu benim için ilk olacak bir durumdu. Ecem hanımın fotoğraflarından, referanslarından çok etkilenmiştim.
Plan aşamasındaki iletişimimiz çok iyiydi. Tarih yaklaştıkça heyecan tavana vurdu ve beklenen gün geldi. Birlikte ayarladığımız yere benden önce ulaştı, işlerimden dolayı onu bekletmek durumunda kalsam da bunu hiç dert etmedi. Hatta bana ulaşamayınca kısa bir süre ekildiğini bile sandı
Ben de uçağını takip ediyordum ama inmesine rağmen bana yazmayınca küçük çapta dolandırıldığımı sanmıştım
Karşılıklı tribe girmişiz kısacası
Odanın kapısından içeri girdiğimde ne kadar iyi bir karar verdiğimi tekrar anlamış oldum.
Beni harika şekilde karşıladı, çok güzel bir sohbetin ardından olanlar oldu
Ecem hanım buraların kıymetlisi ve benim özel anları anlatmama gerek yok. Bilen bilir! Kendinizi ona gerçekten bırakmanız yeterli diye düşünüyorum. Tam bir GFE!
İnanılmaz hoş sohbetimizi ve bir kısmını yiyebildiğimiz hamburgeri unutabileceğimi düşünmüyorum
Mutlaka tekrar görüşmek isteyeceğim harika bir dost edindim. Her şey için teşekkürler tatlım
Kendine çok iyi bak
Plan aşamasındaki iletişimimiz çok iyiydi. Tarih yaklaştıkça heyecan tavana vurdu ve beklenen gün geldi. Birlikte ayarladığımız yere benden önce ulaştı, işlerimden dolayı onu bekletmek durumunda kalsam da bunu hiç dert etmedi. Hatta bana ulaşamayınca kısa bir süre ekildiğini bile sandı
Beni harika şekilde karşıladı, çok güzel bir sohbetin ardından olanlar oldu
İnanılmaz hoş sohbetimizi ve bir kısmını yiyebildiğimiz hamburgeri unutabileceğimi düşünmüyorum