Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ecem ile klasik cumartesi buluşmamız

psycomer Çevrimdışı
22 Mar 2012
74
90
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle Ecem ile her hafta gerçekleştirdiğimiz cumartesi buluşmalarına bir yenisini daha eklemenin vermiş olduğu mutlulukla ve sıcağı sıcağına yazıyorum referansımı 😄 daha önce de hakkında olumlu referans açmıştım ancak yeni bir konuyu fazlasıyla hak ediyor bence. Kendisi ile neredeye her haftasonu görüşmeme rağmen her buluşmamızda sanki ilk buluşmamız gibi heyecanla çalıyorum kapısını. O da beni ilk kez ağırlıyormuşçasına özenli hazırlanıyor her defasında. Bu bile başlı başına bir teşekkür sebebi bence...Yatak odasında ne kadar tatmin edici olduğunu zaten herkes belirtti defalarca. Benim için seans öncesi, seans araları ve sonrasındaki sohbetimiz de en az yatak odası kadar kıymetli. Onunla geçirdiğim her dakika dolu dolu geçiyor. Tüm bunlar için kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Iyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım @Ecem Arslan

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
860
2,780
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle Ecem ile her hafta gerçekleştirdiğimiz cumartesi buluşmalarına bir yenisini daha eklemenin vermiş olduğu mutlulukla ve sıcağı sıcağına yazıyorum referansımı 😄 daha önce de hakkında olumlu referans açmıştım ancak yeni bir konuyu fazlasıyla hak ediyor bence. Kendisi ile neredeye her haftasonu görüşmeme rağmen her buluşmamızda sanki ilk buluşmamız gibi heyecanla çalıyorum kapısını. O da beni ilk kez ağırlıyormuşçasına özenli hazırlanıyor her defasında. Bu bile başlı başına bir teşekkür sebebi bence...Yatak odasında ne kadar tatmin edici olduğunu zaten herkes belirtti defalarca. Benim için seans öncesi, seans araları ve sonrasındaki sohbetimiz de en az yatak odası kadar kıymetli. Onunla geçirdiğim her dakika dolu dolu geçiyor. Tüm bunlar için kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Iyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım @Ecem Arslan
Mutluluğu ifade etmek, mutluluğu resmetmek , mutluluğu yaşayıp yaşatmak bu olsa gerek. 🫶🫶💋💋🩷 ben de tşk ederim 🤗🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar