Mr. V
Normal Üye
- 26 Ocak 2021
- 48
- 159
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kendimi bir an basketbol maçında oyuncuları tanıtıyormuş gibi hissettim. Neyse gelelim asıl konumuza benim genel de pembişler deki tercih sebeplerim işime, evime ve gittiğim bir konuma yakın olması şans eseri @fitduygu (Duygu Dacic) nun işime çok yakın olduğunu fark ettim ve 2 gün öncesinden planımızı yaptık.Buraya kadar herşey normal ücretli üyelik gerektiren bir pembiş olduğu için referansları da göremiyorum ama kuşlu sitede ve kendi sitesinde ki resimler şahane. Sonra biraz daha araştırma yaptım ve bir kaç olumsuz şey olduğunu gördüm konuşmuyor, şunu yapmıyor bunu istemiyor biraz ön yargım oluşmadı değil. Takiiii gidip görene kadar . . Ten uymayabilir, elektrik tutmayabilir , o gün kötü bir haber almış olabilir vs. vs. .... İyiki de o yazıların etkisin de kalmamışım.
Bir kere çıtı pıtı ceylan gözlü dünya tatlısı bir kız egolu, kendine güvenen standartları biraz yüksek biri olduğu da herhalinden belli fakat bu haller ona çok yakışıyor . Sohbeti hoş , oralı çok iyi yatak performansı mükemmel kokusunu sanki her yerime işlemiş gibi bulunduğum yerde bile şuan o kokuyu hissediyorum.
Konum olarak da sanırım bugüne kadar gittiğim pembişler için de tarifi en kolay olandı.İyi ki seni tanıdım...
Bir kere çıtı pıtı ceylan gözlü dünya tatlısı bir kız egolu, kendine güvenen standartları biraz yüksek biri olduğu da herhalinden belli fakat bu haller ona çok yakışıyor . Sohbeti hoş , oralı çok iyi yatak performansı mükemmel kokusunu sanki her yerime işlemiş gibi bulunduğum yerde bile şuan o kokuyu hissediyorum.
Konum olarak da sanırım bugüne kadar gittiğim pembişler için de tarifi en kolay olandı.İyi ki seni tanıdım...