Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duygu'sal Review

mostagannem Çevrimdışı

mostagannem

0
Normal Üye
19 Eyl 2018
2
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bu ara çok meşgul olduğum için referans yazma konusunda biraz geciktim. Ben Duyguyla geçen pazar günü görüştüm. İlk görüşmem olduğu için uzun bir randevu talep ettim. Sonuçta benim için bir insanı tanımak anlık rahatlamadan daha önemlidir. Kendisi cidden çok güzel birisidir. İlgi alakasını ve muhabbetini çok sevdim. Ortak konular üzerinde konuşup benzer fikirlere sahip olmamız hoşuma gitti. Cidden stresle dolu ve çok yorgun olduğum bir dönemde onunla tanışmak bana çok iyi geldi. Birliktelik konusunda ten uyumu sağladığımızı bana hissettirdi. Gayet tatlı, güleryüzlü ve eğlenceli birisi. Genel olarak çok huzlu ve güzel vakit geçirdim. Duygu varken farklı görüşmeler ayarlayacağımı pek sanmıyorum. Yarın İsveç'e gidiyorum. Evimi özledim artık. Gitmeden Duyguyla ilgili görüşlerimi paylaşmak istedim. Döndüğümde umarım en kısa sürede tekrar tekrar görüşebiliriz. Kartım sende var. Buradan istediğin birşey olursa bana yazman yeterli. Vi ses snart kära ^.^

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
216
220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu ara çok meşgul olduğum için referans yazma konusunda biraz geciktim. Ben Duyguyla geçen pazar günü görüştüm. İlk görüşmem olduğu için uzun bir randevu talep ettim. Sonuçta benim için bir insanı tanımak anlık rahatlamadan daha önemlidir. Kendisi cidden çok güzel birisidir. İlgi alakasını ve muhabbetini çok sevdim. Ortak konular üzerinde konuşup benzer fikirlere sahip olmamız hoşuma gitti. Cidden stresle dolu ve çok yorgun olduğum bir dönemde onunla tanışmak bana çok iyi geldi. Birliktelik konusunda ten uyumu sağladığımızı bana hissettirdi. Gayet tatlı, güleryüzlü ve eğlenceli birisi. Genel olarak çok huzlu ve güzel vakit geçirdim. Duygu varken farklı görüşmeler ayarlayacağımı pek sanmıyorum. Yarın İsveç'e gidiyorum. Evimi özledim artık. Gitmeden Duyguyla ilgili görüşlerimi paylaşmak istedim. Döndüğümde umarım en kısa sürede tekrar tekrar görüşebiliriz. Kartım sende var. Buradan istediğin birşey olursa bana yazman yeterli. Vi ses snart kära ^.^

Paylaşımınız için teşekkürler. Başta @fitduygu cuğuma ve partnerine

fitduygu Çevrimdışı
5 Ocak 2019
159
417
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim
Geç oldu, güç olmasın.
Yanındayım hissini vermen bile benim için yeterlidir, teşekkür ederim😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar