Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Duygu dacicle görüşmem.

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
312
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İstanbulda bir haftalık turumum son görüşmesini duygu hanımla gerçekleştirdim. Duygu hanım bugüne kadar görüştüğüm hanımlar arasında yüz ve vücut güzelliği olarak ilk ikidedir. Yüz, dudaklar, saçlar ve göğüsler harika. Seks ve hayranlıkla bakmak için yaratılmış gibi. Kalça biraz daha sıkı olsa bir numara derdim.
Öpüşme ve oral konusunda oldukça başarılı.
Herşey güzelse neden olumlu referans değilde nötr. Her pembişin tanıtım yazısını okur, fotoğraflarını ve referanslarını dikkatle incelerim. Vaat ettikleri veya vaat etmedikleri bana uygunsa gider, gerçekleşene göre yorum yaparım. Partnere oral yapmaktan zevk alan bir seks anlayışım var. Görüşme sırasında buna izin vermediğini söyledi. Tamamen hakkıdır. Ancak tanıtımda bunu belirtmediğini söylediğimde, sorsaydın söylerdim dedi. (Yazınca ukalaca söylemiş gibi oluyor. Ama bunu söylerken bile çok tatlıydı. 😀).
Aslında tanıtımında fetişe karşı değilim yazıyor. Keşke beni vajina fetişi olarak kabul etseydi.
Nötr olmasının sebebi özetle tanıtımında belirtmediği bir yasağın görüşmede ortaya çıkmasıdır.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansınızı nötre ceviren durum ile son dönemlerde sıkca karsılasmaktayız. Kendimce bu deneyimi yasayamadıgım görüsmeleri ; görüsmeden bile saymıyorum. Bu tarz yönelimi olan partnerleri de tercih etmiyorum.
Ayrıca bu bilgilendirici paylasımınız icin tesekkürler.

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
696
941
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansınızı nötre ceviren durum ile son dönemlerde sıkca karsılasmaktayız. Kendimce bu deneyimi yasayamadıgım görüsmeleri ; görüsmeden bile saymıyorum. Bu tarz yönelimi olan partnerleri de tercih etmiyorum.
+1 hemfikirim

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
312
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilseydim ben de tercih etmezdim. Hadi tanıtımta yazmıyor. Hiçbir referansta yazmaması da bir garip.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilseydim ben de tercih etmezdim. Hadi tanıtımta yazmıyor. Hiçbir referansta yazmaması da bir garip.
Bu söylediginizi ilk kendi üzerime alarak söylüyorum ki herkes sizin gibi cesur yürek degil :)

Adılazımdeğil Çevrimdışı
16 Nis 2021
316
447
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbulda bir haftalık turumum son görüşmesini duygu hanımla gerçekleştirdim. Duygu hanım bugüne kadar görüştüğüm hanımlar arasında yüz ve vücut güzelliği olarak ilk ikidedir. Yüz, dudaklar, saçlar ve göğüsler harika. Seks ve hayranlıkla bakmak için yaratılmış gibi. Kalça biraz daha sıkı olsa bir numara derdim.
Herşey güzelse neden olumlu referans değilde nötr. Her pembişin tanıtım yazısını okur, fotoğraflarını ve referanslarını dikkatle incelerim. Vaat ettikleri veya vaat etmedikleri bana uygunsa gider, gerçekleşene göre yorum yaparım. Partnere oral yapmaktan zevk alan bir seks anlayışım var. Görüşme sırasında buna izin vermediğini söyledi. Tamamen hakkıdır. Ancak tanıtımda bunu belirtmediğini söylediğimde, sorsaydın söylerdim dedi. (Yazınca ukalaca söylemiş gibi oluyor. Ama bunu söylerken bile çok tatlıydı. 😀).
Aslında tanıtımında fetişe karşı değilim yazıyor. Keşke beni vajina fetişi olarak kabul etseydi.
Nötr olmasının sebebi özetle tanıtımında belirtmediği bir yasağın görüşmede ortaya çıkmasıdır.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler gerçekten bu aralar çoğalmaya başladı bu oral yaptırmama konusu madem yaptırmıyorsun bunu bilgilerinde belirtmelisin böyle birşeyi ben sormaya bile utanırım yani o yüzden tanıtımlarında bayan partnerlerimizin bu şekilde yasakları varsa belirtmeleri taraftarıyım kesinlikle👍

Kasiyim

0
Normal Üye
9 Tem 2017
10
1
Cinsiyetiniz nedir?
Gecenin bu saati yapılırmi bu

Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
281
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun... Sürpriz ile karşılaşmak pek hoş olmuyor..
Takip ettiğim bir kaç Rus eskort sitesi var...
O sitelerde kadınların vereceği aklınıza gelecek tum hizmetlerin hepsi tablo şeklinde sıralanmış. Kadınlar o tabloda hangi hizmeti veriyorsa onları isaretliyor.. Dolayısıyla bir eskort ile birlikte olacaksanız kafanızda hiçbir soru işareti kalmadan birlikte oluyorsunuz ve çok mantıklı bir çözüm yolu... Hatta filtreleme yapıp istediğiniz kriterlere uyan kadınları listeleyebiliyorsunuz...Ruslar bu işi iyi biliyorlar..

sungate Çevrimdışı
10 Ağu 2012
232
159
Öncelikle geçmiş olsun... Sürpriz ile karşılaşmak pek hoş olmuyor..
Takip ettiğim bir kaç Rus eskort sitesi var...
O sitelerde kadınların vereceği aklınıza gelecek tum hizmetlerin hepsi tablo şeklinde sıralanmış. Kadınlar o tabloda hangi hizmeti veriyorsa onları isaretliyor.. Dolayısıyla bir eskort ile birlikte olacaksanız kafanızda hiçbir soru işareti kalmadan birlikte oluyorsunuz ve çok mantıklı bir çözüm yolu... Hatta filtreleme yapıp istediğiniz kriterlere uyan kadınları listeleyebiliyorsunuz...Ruslar bu işi iyi biliyorlar..
Şampiyonlar ligi vs Türkiye ligi.

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
312
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanıtımlar da daha detaylı bilgiler verilen pembişleri tercih ediyorum.
herşeyi sormaya çekiniyor insan. Soru sordukça da karşı tarafa ciddiyetsiz imajı veriliyor.
Haklısınız hocam. Bir iki gün önce bir partnerin tanıtım yazısının altına semt, fiyat, hizmetler vs. gibi hiçbir önemli bilginin yazmadığını belirttim. Benden önce onlarca yorum var. Herkes fotoğrafların güzelliğinden bahsetmiş. Ki fotoğrafta gözüken tek şey sadece sarışın bir kadın. Yüzüne, vücuduna dair ipucu verecek bir açı ve yakınlıkta değil. Benden sonra 3 yorum var. İkisi hala kadının güzelliğini övüyor. Ancak biri bana katılmış.

1 Kas 2016
52
439
Cinsiyetiniz nedir?
@ByHermes guzel anlatmis. Nadir istisnalar disinda ben de bu kisitlama ile karsilasinca tekrar etmiyorum.
@tutaman haklisin, bence de ilanlarda bahsedilmesi lazim. Gorusme oncesi mesajlasmada "onu yapiyor musun bunu yapiyormusun" olayin romantizmini bozuyor; fazla ticaret / urun cercevesine sokuyor diye mesajlasmada da sormuyorum. Cim / cif vs gibi detaylarin yanina bu da eklense keske.

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
312
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ByHermes guzel anlatmis. Nadir istisnalar disinda ben de bu kisitlama ile karsilasinca tekrar etmiyorum.
@tutaman haklisin, bence de ilanlarda bahsedilmesi lazim. Gorusme oncesi mesajlasmada "onu yapiyor musun bunu yapiyormusun" olayin romantizmini bozuyor; fazla ticaret / urun cercevesine sokuyor diye mesajlasmada da sormuyorum. Cim / cif vs gibi detaylarin yanina bu da eklense keske.
Bana kalırsa, kondomsuz oral, partnere oral, öpüşme ve vajinal birleşme standart donanım olmalı.

battalgazi

Normal Üye
2 Ocak 2021
25
25
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her ne kadar benim için önemsiz bir kriter olsa da bunu önemseyen kişiler için tanıtımda belirtilmesi gerekli diye düşünüyorum

MuratCanKan Çevrimdışı
1 Tem 2021
27
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten bilgilendirici bir paylaşım bende bu özel durumu pembişlerin sayfalarında belirtmesi taraftarıyım.

RedSnapper Çevrimdışı

RedSnapper

Normal Üye
11 Ağu 2020
31
46
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detayli paylasim icin tesekkurler

populous Çevrimdışı

populous

Normal Üye
23 Tem 2021
21
73
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tamamen katılıyorum dediklerinize.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
88
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
692
1,524
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben şahsen üstüne para verseler yapmam oral 😎 Fakat yapana saygım sonsuz, sonuçta zevk meselesi. Bana zevkli gelen şeyler de başkasına anlamsız gelebilir 😀 İlk ziyaret öncesinde , herşeyi değil fakat sizin için çok önemli birkaç şeyi baştan tek mesajda sormakta fayda var. Örneğin derin öpüşme var mı? Oral kondomsuz ve uzun olacak değil mi gibi ben sorarım genelde ilk gideceğim pembişe. Çok abartı olmadığı sürece makul bir cevap verirler. Böylelikle aslında yataktaki beklentinize dair de ciddi ip uçları verip, pembişin yatak stratejisine yardımcı olmuş olursunuz.

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
312
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben şahsen üstüne para verseler yapmam oral 😎 Fakat yapana saygım sonsuz, sonuçta zevk meselesi. Bana zevkli gelen şeyler de başkasına anlamsız gelebilir 😀 İlk ziyaret öncesinde , herşeyi değil fakat sizin için çok önemli birkaç şeyi baştan tek mesajda sormakta fayda var. Örneğin derin öpüşme var mı? Oral kondomsuz ve uzun olacak değil mi gibi ben sorarım genelde ilk gideceğim pembişe. Çok abartı olmadığı sürece makul bir cevap verirler. Böylelikle aslında yataktaki beklentinize dair de ciddi ip uçları verip, pembişin yatak stratejisine yardımcı olmuş olursunuz.
Aynen hocam, forum dışı olsa soruyorum zaten. Ama burası forum. Burada ki olay görüşmelerin; partnerlerin tanıtım yazısında vaat ettikleri ve görüşenlerin referanslarına göre yapılması üzerine.

22 Ağu 2021
11
8
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pempişlerinde bu doğrultuda net bilgiler vermeleri oldukça önemli olacağını düşünüyorum. Randevudan önce herşey konuşulmalı. Sonuçta zaman ayrılıyor..

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
494
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Profile bakıyorsun
Rakama dair birşey yok
anal yasak, kondom şart yazılmış
bunlar dışında aklıma takılan diğer şeyleri soruyorum 5 sorunun 2 si cevaplandıktan sonra geri kalanına cevap yok :) engelledi mi bilmiyorum... cevap vermesi için tekrar birşey yazmıyorum ki saçma bir sebepten engeli basmasın...
sorduğum sorularda ahiret soruları değil haa, sakın yanlış anlaşılmasın... (karşılıklı oral, fantazi giyim, cim-cif)
bunları yazmadı diye "yapıyor" diye mi düşünmeliyim yoksa sorup kesin cevap mı almalıyım?
hakkında yazılan referanstan çıkarmaya çalışıyorum böyle detaylar yok "yatak kısmı bana kalsın" diyerek geçiliyor ya da "ilgi alaka güzeldi" deyip teşekkür ediliyor :)

Masis

Normal Üye
5 Nis 2021
4
3
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oralsız bir dünya olmaz benim için oral yapmasam o sevişmenin tadına varamam

Oral yapmak benim için çok önemli tercih me:giggle:selesi

Masis

Normal Üye
5 Nis 2021
4
3
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim Siz oral yaptırıp alışırsanız bir daha oral yaptırmadan partnerinizi bırakmazsınız hele birde benim gibi oralı çok iyi bilen ve seven biri olursa değme keyfine:love::love:👍

Mamunqa

Normal Üye
17 Ağu 2020
32
53
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel paylaşım olmuş. Çok teşekkürler

garipgureba

Normal Üye
13 Ağu 2019
38
69
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ufuk açıcı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler

DarkH Çevrimdışı
10 Tem 2020
126
268
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu durum bence partnere göre değişebilir. Mesela son görüştüğüm partner oral yaptırmamasına ve condomsuz oral yapmamasına rağmen, ilişkiden öylesine keyif aldım ki negatif düşüncemi tersine çevirdi. Hatta oral yapanlara göre daha iyi bir deneyim yaşattı. Oral yapmıyor diye kendinizi kısıtlamayın set çekmeyin. Uyum önemli.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hakkında yazılan referanstan çıkarmaya çalışıyorum böyle detaylar yok "yatak kısmı bana kalsın" diyerek geçiliyor ya da "ilgi alaka güzeldi" deyip teşekkür ediliyor :)
konudan bağımsız olarak bende ilgi alaka dan bahsedip teşekkür edenlerdenimmmm .... neden mi bana göre sex kişye özel bir durumdur anı anına tutmaz x kişi ile duvardan duvara tabir ettiğimiz sexi yaşayabilir y kişi ile aynı şey olmaz ...
evet sorduklarınız mantıklı ve cevap alınması gereken konular haklısınız .....
bende oral yapmayı da yaptırmayı da sevenlerdenimmm .... ancak çok da takılmıorum anı yaşıyor ve geçiyorum.... özellikle şu son dönemde insanlar hassas olabiliyor .... Ama illede iletişim illede iletişimmmm haklısınız .......

paylaşım için yaşayana ve yaşatana teşekkürler
ben kendisi ile baya zaman önce kuşlu site vaıtası ile görüşmüştümmmm
hiç hatırlamıyorummm ama görüşüp de çok methiyeler duydum hakkında....
keyifli forumlar

84deniz

Normal Üye
29 Ağu 2021
18
77
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öpmeden Sex olmaz

84deniz

Normal Üye
29 Ağu 2021
18
77
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabuları yıkalım

cybrax85

Normal Üye
15 Ocak 2020
21
17
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hem çok şaşırtıcı hem de bir o kadar da bilgilendirici oldu. Pembişe oral yapmadan sex mi olurmuş? Teşekkürler aydınlattığınız için.

funkyman737 Çevrimdışı
15 Eyl 2020
317
417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici Referans yazısı için Teşekkürler. Extrem durumlar yoksa Oral bencede olmalı...

kralsalman

Normal Üye
10 Eki 2020
4
11
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirme için teşekkürler görüşmeyi düşünüyordum kendisiyle

gon81

0
3 Mar 2011
789
593
Cinsiyetiniz nedir?

Bir yasağı da COB !

6 Nis 2017
25
10
Cinsiyetiniz nedir?
Ben de oralı üste para verse yapmam diyenlerdenim, yapana da saygım sonsuz, keyif meselesi.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,705
3,074
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de katılıyorum. Açıklama da açıkca yazılabilir. Oral yaptırılmadığı.... Ya da standart form gibi olacak profil. Süzme ve eleme yapabileceksiniz isteğe göre. Çok şey mi istedik ? Neyse....

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
494
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
konudan bağımsız olarak bende ilgi alaka dan bahsedip teşekkür edenlerdenimmmm .... neden mi bana göre sex kişye özel bir durumdur anı anına tutmaz x kişi ile duvardan duvara tabir ettiğimiz sexi yaşayabilir y kişi ile aynı şey olmaz ...
evet sorduklarınız mantıklı ve cevap alınması gereken konular haklısınız .....
bende oral yapmayı da yaptırmayı da sevenlerdenimmm .... ancak çok da takılmıorum anı yaşıyor ve geçiyorum.... özellikle şu son dönemde insanlar hassas olabiliyor .... Ama illede iletişim illede iletişimmmm haklısınız .......
Bende referans yazanlara neden kısa yazıyorsunuz demiyorum elbette, sonuçta herkesin bir tarzı veya yorumlama şekli var... kimseye neden kısa ya da uzun yazdın deme hakkına da sahip değiliz... hani diyorlar ya referans yazılarında bahsi geçer, fikir sahibi olursunuz diye işte hem partnerin tanıtımında yazmayıp hem de referansta bulamayınca mecbur sormak zorundasın... bu defa da gün boyu yerli yersiz sorulardan sıkılmış partnerler cevap vermekten bıktıkları için ya cevap vermez ya da engeli basar :)
profilde ne kadar detay varsa sorulacak soru o kadar azalır, hala inatla aynı sorular sorulursa pembişler engeli bassın %100 hakkıdır...

srmn06

Normal Üye
12 Eki 2020
34
28
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Duygu dacic hakkında herhalde ortak görüş çok güzel olması ve oral yaptırmaması

Aquila03 Çevrimdışı

Aquila03

Normal Üye
25 Mar 2021
46
105
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benimde bir eleştirim olacak. Bazen refarans yaz arkadaşlar olayın heyacanı ile yazıyor. Orda da eksik yada yanlış referanslarda karşılaşabiliyoruz. Referans yazarken burda okuyup ona göre karar veren arkadaşlar çoğunlukta.
Pembişler gelecek olursak misal anal ve kondomsuz ilişkiye girmiyorum, cimcif yapmıyorum onun dışında her şeye açığım yazıyorlar. Bir gidiyorsun öpüşeceksin dudağını kaçırıyor, komdumlu oral yapıyor ya da bana oral yapılmasını istemiyorum. Bunları sayfalarında açıklasalar karşı taraf ona göre hareket edecekler. Nasıl sizin talepleriniz varsa karşı tarafında abartılı şeyler dışında karşı tarafında talepleri olacak.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tutaman kardes senin dediklerine yuzde yüz katılıyorum,ayrıca @Nacharnik hocamın soyledigim gibi malum sitedeki gibi servislerle ilgili kesinlikle yapılan ve yapılmayan kısmı ile ilgili tik olması gerektiğini düsünüyorum ve iyileştirme adına buna önayak olacak olan da yönetimidir. Hanımefendi yapmadıklarını yazıyor standart anal,cim, cif vs.ama bazı yapmadıklarını nedense yazmıyor gidiyorsun ben bundan hoslanmıyorum diyor(hoslanmadıgı sey öpüsme, oral vs. yani sex icin ucuk seyler degil bahsettiklerim) eee birader hoslanmıyor isen neden yazmadın.

Yakın zamanda genel bir konu actım aslında bu ve benzeri seyler icin acılmıs konu idi ama konu sırf isim vermedigim icin kilit oldu. Daha oncede yazdım forumda hatrı sayılır derecede fazla görüsmem oldu.Referans yazdıgım kadın sayısı 4-5 i gecmez. Simdi maalesef diyecegim bunu, bazıları var her görüstügü kadına methiyeler düzüp duruyor kardesim ne gerek var soruyorum hakkı ise yaz degil ise yazma, güzelliğine aldanıp yazma, kimse bizi nikahına almayacak kimse bize bedava da vermeyecek amacın ne.Bana göre iyiydi yazdım demesin kimse eee sonra özelden soruyoruz cok asırı memnun kalmadım ama bakıyorsun adam bildigin referansı cok güzel yazmıs. Popülerite mi derdin, erkekler icinden sıyrılsan ne olacak burayı hayatınızın olmazsa olmaz kısmına koymayın ya, yazık en basta size yazık oluyor.Buna da elestiri getiren olacak getirsin umurumda degil.Bazı seyler var burda soylemek bana da kimseye de yakısmaz ama bazı kendini akıllı sanan karsıdakini de mal görenler var onlar kendini akıllı sanmaya devam etsin. Adamlık yapıp kimsenin kalbini kırmayalım diye ugrasıyoruz vasat gecenlere de kendi adıma birsey yazmıyorum, ugrasmaya deger değiller benim icin belki yanlıs yapıyorum bilemiyorum, hakkını verip samimi dürüst davrananlar onlara referansta yazarım, 50 kere de giderim. Kimden iyi niyet görürsem ben degil o kazanır bu kafa yapısına sahibim, bunun adı ego ise egoluyum,kimse icin kendimi heder edecek degilim.

Bilgilendirme icin sagolun bu tarz karşılaşmalar denk geliyor hepimize…

Çok dolmuşsun, bu kadar kafaya takma derim, hayatta daha önemli yüzlerce şey var sonuçta... Puanlama, standart form vb. zaten adminlerin karar vereceği bir konu, gerek görürlerse cevap verirler. "Abartılı" referans olayında da, okuduğun şey inandırıcı gelmiyorsa, dediğim gibi çok da ciddiye almadan yola devam etmek lazım. Ben uzun süredir öyle yapıyorum, tavsiye ederim...

Aquila03 Çevrimdışı

Aquila03

Normal Üye
25 Mar 2021
46
105
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tutaman kardes senin dediklerine yuzde yüz katılıyorum,ayrıca @Nacharnik hocamın soyledigim gibi malum sitedeki gibi servislerle ilgili kesinlikle yapılan ve yapılmayan kısmı ile ilgili tik olması gerektiğini düsünüyorum ve iyileştirme adına buna önayak olacak olan da yönetimidir. Hanımefendi yapmadıklarını yazıyor standart anal,cim, cif vs.ama bazı yapmadıklarını nedense yazmıyor gidiyorsun ben bundan hoslanmıyorum diyor(hoslanmadıgı sey öpüsme, oral vs. yani sex icin ucuk seyler degil bahsettiklerim) eee birader hoslanmıyor isen neden yazmadın.

Yakın zamanda genel bir konu actım aslında bu ve benzeri seyler icin acılmıs konu idi ama konu sırf isim vermedigim icin kilit oldu. Daha oncede yazdım forumda hatrı sayılır derecede fazla görüsmem oldu.Referans yazdıgım kadın sayısı 4-5 i gecmez. Simdi maalesef diyecegim bunu, bazıları var her görüstügü kadına methiyeler düzüp duruyor kardesim ne gerek var soruyorum hakkı ise yaz degil ise yazma, güzelliğine aldanıp yazma, kimse bizi nikahına almayacak kimse bize bedava da vermeyecek amacın ne.Bana göre iyiydi yazdım demesin kimse eee sonra özelden soruyoruz cok asırı memnun kalmadım ama bakıyorsun adam bildigin referansı cok güzel yazmıs. Popülerite mi derdin, erkekler icinden sıyrılsan ne olacak burayı hayatınızın olmazsa olmaz kısmına koymayın ya, yazık en basta size yazık oluyor.Buna da elestiri getiren olacak getirsin umurumda degil.Bazı seyler var burda soylemek bana da kimseye de yakısmaz ama bazı kendini akıllı sanan karsıdakini de mal görenler var onlar kendini akıllı sanmaya devam etsin. Adamlık yapıp kimsenin kalbini kırmayalım diye ugrasıyoruz vasat gecenlere de kendi adıma birsey yazmıyorum, ugrasmaya deger değiller benim icin belki yanlıs yapıyorum bilemiyorum, hakkını verip samimi dürüst davrananlar onlara referansta yazarım, 50 kere de giderim. Kimden iyi niyet görürsem ben degil o kazanır bu kafa yapısına sahibim, bunun adı ego ise egoluyum,kimse icin kendimi heder edecek degilim.

Bilgilendirme icin sagolun bu tarz karşılaşmalar denk geliyor hepimize…

Aynen katılıyorum nokta virgülüne altına imza atarım. Bir okuyorsun refaransı o iyimiş diyorsun bir gidiyorsun dumur oluyorsun. Bende bir çok pembişe gittim ama hepsini yazmadım. Hep olumlu paylaşımlar eleştiriye de açık olunmalı aslında

Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
281
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben bu konuda evli veya sevgilisi olan insanlar için içini acıtan konuyu yazacağım..
Bizler çok sık bu işleri yapamiyoruz.
Yaptığımız zamanda can sıkıcı bir olayla karşılaşınca kendi kendine soruyor . Ben niye bu işi yaptim diye... İşin gerçeğini söylemek gerekirse benim tüm cinlerim tepeme çıkıyor ..
Ben istediğim ve arzuladigim şeyleri yapamayacaksam niye bu işlere kalkışıyorum,?
Madem tanıtım yazısında istemediği şeyleri yazmamış ise benim suçum ne?
Ben Türkiye'de bir Türk bayan ile seks yapmaktan inanılmaz şekilde soğudum. Bu olayı yurt dışında da hiç yaşadım.
Umarım düzelir .......

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
312
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhabalar yine günlerdir herkesin bıkmadan yorum yazılan yere geldim 😊 her ne olursa olsun yine çok konuşulanlarda DUYGU DACİC var referans için teşekkürler 😘😋 teknofestçi
Rica ederim. Doyamadım güzelliğinize. 😘

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim ilk deneyimdi kendileri. Ama tam bir hayal kırıklığı idi. Kendisi için negatih birşey diyemem ama misaifir ağırlandığı ev felaket durumdaydı. Sonradan değiştirdi diye biliyorum. Ama birkez negatif bir durum oldumu sonrası daha zor topalrlanır. Gerçi çokda üzerinde düşünmemek lazım.
aynen üstadım
çok düşünmemek anı yaşamak
mutsuzsan eğer geri dönmemek
mutluysan tekrar yaşamak en güzeliiii

Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
281
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Esasında engel yiyeceğiniz bilseniz bile istediğiniz şeyleri sorup cevap almanız , daha sonra yaşayacağınız hayal kırıklıklarının önüne geçer.
Ben sorarım.
Bir kez Ataşehir'de ki bir escort ile WhatsApp dan görüşüyordum. Oral seks konusundaki hizmetini sordum.. Prezervatif ile yaptığını söyledi. Ben size nasıl yapacağım dediğimde gene prezervatifle dedi.... Hanımefendi prezervatifi dilimemi takacağım diye sorduğumda engelledi beni. 😁
Daha sonra hayal kırıklığı yaşayacağına engellemesini tercih ederim.

selamo Çevrimdışı

selamo

0
5 Tem 2012
116
69
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler bilgi için

yupsu

Normal Üye
11 Tem 2021
30
22
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bunuda önceden sormakta biraz garip olurdu, iki tarafta haklı nötr kararı doğru :)

Fener4ever Çevrimdışı
26 Şub 2015
276
366
Cinsiyetiniz nedir?
Ya belki hanim efendi vaginada hassaligi var.

öbür servis iyise önemi yok bence.

Masis

Normal Üye
5 Nis 2021
4
3
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım ben bayan değilim erkeğim nasıl olurda hemcins dersin anlamadım

Bigmann Çevrimdışı

Bigmann

0
Normal Üye
4 Kas 2017
41
64
Cinsiyetiniz nedir?
Bilgilendirme için teşekkürler ama nötr demeseydin keşke 😊

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
307
249
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cesur paylaşım için teşekkürler

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,971
3,629
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok haklı bir yorum. Mesela benim için bir görüşmede 2 olmazsa olmaz var, biri doya siya opusebilmek diğeri de partnerime doya siya oral yapmak. Opusmuyorsan, yaptırmıyorsan eyvallah sorun yok ama ben gelmeden bilgim olsun da sonra hoşnutsuz bir görüşme olmasın değil mi🤷🏻‍♂️

Muzaffer34 Çevrimdışı
27 Ağu 2019
119
123
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam. Yorumların birçoğunu okudum. Duygu hanımın tanıtım yazısı için eksik denilmiş?
Öncelikle Duygu hanımı tanımıyorum. İlla ki olumsuz veya nötr referansları da vardır ya da çıkacaktır ama bu görüşmeden anlatılanlardan çıkan nötr söylemine katılmıyorum.

Duygu hanımın ilgili tanıtım yazısını okudum ve forum içi/dışı detaylı bulduğum tanıtımlardan birisidir.
Ayrıca cinsellik o kadar geniş bir havuz ki mutlaka unutulacak onlarca detay çıkabiliyor. Mesela bir pembiş nerede görüştüğünü yazmayı unutuyor. (Kendi yeri, otel vs. hiçbir şey belirtmemiş. İnsanız çok doğal…) Yeniden soruyorsun, sorun çözülüyor. ☺️

Bu hususta sadece pembişlerin tanıtımına bakıp eksik demektense, bizler için olmazsa olmazları mutlaka sormalıyız diye düşünüyorum. Şunu yapıyor musunuz ya da benim için şu önemli siz belirtmemişsiniz ama koşullarınızda var mı? Yani özetle; “en olmazsa olmazımızı” sormalıyız.
Ayrıca, ilk ikiye alırım dediğimiz birisi için nötr vermek de “bence” pek şık olmamış.

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
312
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam. Yorumların birçoğunu okudum. Duygu hanımın tanıtım yazısı için eksik denilmiş?
Öncelikle Duygu hanımı tanımıyorum. İlla ki olumsuz veya nötr referansları da vardır ya da çıkacaktır ama bu görüşmeden anlatılanlardan çıkan nötr söylemine katılmıyorum.

Duygu hanımın ilgili tanıtım yazısını okudum ve forum içi/dışı detaylı bulduğum tanıtımlardan birisidir.
Ayrıca cinsellik o kadar geniş bir havuz ki mutlaka unutulacak onlarca detay çıkabiliyor. Mesela bir pembiş nerede görüştüğünü yazmayı unutuyor. (Kendi yeri, otel vs. hiçbir şey belirtmemiş. İnsanız çok doğal…) Yeniden soruyorsun, sorun çözülüyor. ☺

Bu hususta sadece pembişlerin tanıtımına bakıp eksik demektense, bizler için olmazsa olmazları mutlaka sormalıyız diye düşünüyorum. Şunu yapıyor musunuz ya da benim için şu önemli siz belirtmemişsiniz ama koşullarınızda var mı? Yani özetle; “en olmazsa olmazımızı” sormalıyız.
Ayrıca, ilk ikiye alırım dediğimiz birisi için nötr vermek de “bence” pek şık olmamış.
Olmazsa olmazım, kadın olması. Bundan sonra sorarım.

Juanito

0
Normal Üye
19 Tem 2016
28
29
Cinsiyetiniz nedir?
Tanıtımlar da daha detaylı bilgiler verilen pembişleri tercih ediyorum.
herşeyi sormaya çekiniyor insan. Soru sordukça da karşı tarafa ciddiyetsiz imajı veriliyor.
Kesinlikle öyle. Hanımefendiye tenzih ederek söylüyorum fakat detayları sorduğunda da bu sefer çok soru soruyorsun, goruseceksek görüşelim gibi durumlar ortaya çıkıyor genelde.

readyfordeparture

Normal Üye
4 Şub 2021
14
13
35
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
paylaşım için teşekkürler. yine de görüşmek isterim ben kendisiyle

stalker99

Normal Üye
25 Haz 2021
24
15
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin tesekkurler
Duygu hanımı bir gün mutlaka ziyaret edeceğim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar