Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Duygu Dacic zirvede tek başına

Uzun adam

Normal Üye
11 Ağu 2021
34
130
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Duygu dacic ismini uzun zamandır takip ediyordum. Olumlu ve olumsuz referanslar görüyordum. Ve kendimi ikna ettim kendisiyle görüşme talep ettim. Kendisi gayet nazik ve kibar bir şekilde görüşme talebimi kabul etti. Görüşme saatine tam vaktinde geldi. Odadan içeri girişle beraber odada ki tüm havayı değiştirdi. Mükemmel bir sohbeti mükemmel bir kişiliği var. Yok egoluymuş yok öyleymiş felan hepsini çöpe attı. Gercek bir nirvana. Hazırlanmak için izin isteyip yanımdan ayrılmasıyla kalp atışlarım daha da hızlandı. Geri dönüşü ise muhteşem oldu. Yatak performansı ise tam kelimeyle zirve. Anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle. Zirve ve kalite istiyorsanız hiç düşünmeden Duygu Dacic diyebilirsiniz. Ufak bir not fotograf gerceği tam yansıtmıyor. Gercek duygu fotograflardan kat kat daha iyi. Aklınızda bulunsun.

Deadpool Çevrimdışı
15 Kas 2009
164
-2,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevişmenize sağlık. Kendisi foruma üye ama pek aktif değil anladığım kadarıyla.

7 Tem 2021
101
86
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Duygu dacic ismini uzun zamandır takip ediyordum. Olumlu ve olumsuz referanslar görüyordum. Ve kendimi ikna ettim kendisiyle görüşme talep ettim. Kendisi gayet nazik ve kibar bir şekilde görüşme talebimi kabul etti. Görüşme saatine tam vaktinde geldi. Odadan içeri girişle beraber odada ki tüm havayı değiştirdi. Mükemmel bir sohbeti mükemmel bir kişiliği var. Yok egoluymuş yok öyleymiş felan hepsini çöpe attı. Gercek bir nirvana. Hazırlanmak için izin isteyip yanımdan ayrılmasıyla kalp atışlarım daha da hızlandı. Geri dönüşü ise muhteşem oldu. Yatak performansı ise tam kelimeyle zirve. Anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle. Zirve ve kalite istiyorsanız hiç düşünmeden Duygu Dacic diyebilirsiniz. Ufak bir not fotograf gerceği tam yansıtmıyor. Gercek duygu fotograflardan kat kat daha iyi. Aklınızda bulunsun.
Duygu dacic ile sarışın saçlı iken görüştüm oral yapmayı çok seviyor ve ayrıca cim de yapıyor şu an saçı siyah herhalde sarışın daha güzeldi 😃

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

17slash34 Çevrimdışı
8 Ağu 2021
55
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hanımefendiyi merak ediyordum bu güzel referans için teşekkürler

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
752
637
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık :devilish: :devilish: :devilish:

ekofamous

Normal Üye
23 Ara 2020
47
24
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kuşlu sitede fotoğraflarına baktım yüzü ve göğüsleri estetikli. Kafamda acaba trans mı diye şüphe oluştu açıkçası.

ekofamous

Normal Üye
23 Ara 2020
47
24
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O fotoğraflardan transa benzettiysen daha sen trans görmemişsin dostum :LOL::LOL:
Transın anlamını bilmiyorsun sanırım. Transeksuel ameliyatla kadın olmuş kişilere deniyor. Her tarafı estetikli bir kadınla transeksuelin hiç bir farkı yok

Darkblue1

Normal Üye
13 Tem 2021
28
88
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar Herkese
@fitduygu hanıma nasıl ulaşabilirim. Sanırım sınırlı üyeliğim olduğu için göremiyor olabilir miyim?
Yardiminiz için simdiden teşekkürler

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
110
151
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Duygu Dacic @fitduygu bu alemde bir markadır. Kadının dibidir.
Kendisi hakkında bir çok referans yazım var. Lütfen okuyun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar