Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Duygu Dacic - Görmeyen kaybeder...

• Konbuyu başlatan Hist
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:34
Hist Çevrimdışı

Hist

0
29 Ara 2009
223
165
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Beyler,

Duygu Dacic ile yakın zamanda görüştüm ve İstanbul'a geldikçe de görüşmeye çalışacağım bayanlar listesine ekledim. Kendisi adına açılmış bir kaç "olumlu" ve maalesef bir adet de olumsuz referans yazısı vardı, güvendiğim bir arkadaştan da "kesin görüş, memnun kalırsın" tavsiyesi ile görüşme kararı aldım, iyi ki de görüşmüşüm.

Görünüş:
Fiziki özelliklerden bahsedersem, yirmili yaşlarının ortalarında, gayet güzel dolgun (destekli) göğüsleri ve ufak yuvarlak kalçaları ile fit bir vücudu var. Zaten gerek "kuşlu sitede" gerekse kendi Wix'li sitesinde bu güzel fiziğini cesurca sergilemiş. Yüz güzelliğine gelirsek, genel değer yargıları ile beğenmemek mümkün değil, çok hoş, çok güzel bir kadın. Kendisini ileride "Sarışın" haliyle de görmeyi çok isterim.

Incall Konumu:
Beşiktaş'ta, semtin klasik, eski ama merkezi binalarından birindeki üst katta bir daire de misafir etti. Bina yaşı itibari eski ve küçük bir banyosu var. Semtin trafik sorunu, kendi aracı ile gelenler için biraz yorucu olabilir. Yakınlarda güzel, kurumsal park yeri var neyse ki. Toplu taşıma ile gelecek birisi için ise iyi konumda.

Genel:
Öğlen saatleri gibi görece erken bir saatte, anlık randevu verebilmesine çok memnum oldum. Gerek ikramı, gerek sohbeti, gerekse yatak performansı olarak çok "mutlu" ayrıldım. Umarım yakın zamanda tekrar görüşebilirim kendisi ile.

Özetlersek:
+- Beşiktaş'ta eski ama merkezi bir dairede misafir etti. Kendi aracınız ile geliyorsanız trafiği hesaba katarak yola çıkın.

+ Sizi makyajlı, bakımlı, güzel bir kostüm ile karşılıyor. Geç kaldım diye koşarak gelmiştim, bir de o halini görünce nefesim kesildi!

+ Yeni koyu kıvırcık saçları, renkli gözleri ile güzel genç bir kadın.

+++ Harika bir fiziği var, anlatmaya çok gerek yok, paylaşımlarıyla cesurca sergiliyor zaten. Göğüsleri (destekli), dimdik "!" avuçtan taşar, "Size C" denebilir. Bu kısma bir "+" daha eklemem lazım, böyle uyarılmış göğüs ucunu uzun süredir görmemiştim. Aklıma geldikçe fena oluyorum.

+ Oral da gayet iyi ve kondomsuz yapıyor.

++ Normalde uzun süreli, real ilişkilerim haricinde kolay kolay öpüşmem ama Duygu hanım öyle bir yaklaştı ki dudaklarımı çekmek istemedim. Gayet istekli şekilde öpüşüyor.

+ Yatakta pozisyon çeşitliliği var, sizi memnun etmek için çaba sarf ediyor. Elletmem, Oturmam, Kalkmam, hadi bitsin tavrı YOK. Enerjik ve istekli şekilde sevişiyor.

Duygu Hanımdan bağımsız olarak genele notum:
Yukarıdaki görüşler tamamen benim kendi bakış açımı yansıtır, insan her zaman aynı ruh halinde olmayabilir. Ayrıca bir insanın tavırları, sizin ona yaklaşımınıza göre de değişecektir, fiziken temiz olup, kibar, olumlu yaklaşıp, karşıdan da aynısını beklemek gerekir.

muminatiye

Normal Üye
5 Eki 2019
31
84
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Duygu'nun fiziği ve güzelliği ile ilgili negatif bir yorum olduğunu sanmıyorum. Her ne kadar güzellik göreceli olsa da. Ancak hanımefendi ile muhabbet etmek biraz zor olmuştu benim açımdan. Ağzından kerpetenle laf aldım.
Bunun dışında yatağı vs gayet iyiydi.

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
337
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yorumunuz, yardımcı bir paylaşım nasıl olmalıyı açıklar nitelikte (kendi adıma). Tebrikler 👏

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

expert88

Normal Üye
29 Ocak 2020
43
77
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel bir yorum olmuş, paylaşım için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
5,301
4,667
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Tooltan34 Çevrimdışı

Tooltan34

Normal Üye
10 Kas 2020
34
38
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel ve ayrıntılı bir paylaşım olmuş. Kesinlikle merak uyandırıyor ve haklısınız nasıl karşılanmak istiyorsan öyle davranmalı insan☺️ Teşekkürler. Sevişmenize sağlık☺️

gogox Çevrimdışı
22 Ağu 2021
27
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deneyim için teşekkürler

Hist Çevrimdışı

Hist

0
29 Ara 2009
223
165
Cinsiyetiniz nedir?
Yorumunuz, yardımcı bir paylaşım nasıl olmalıyı açıklar nitelikte (kendi adıma). Tebrikler 👏

Keşke referans yazılarının burada uyguladığım tarzda bir standart çerçevesi olsa da, "+" ile "-" ile bayan partnerlerimizi daha iyi tanıyıp, görüşmeye ona göre karar verebilsek.

Maalesef bir çok referans yazısı ya bayanların yanında, ya "tek elle!" ya da sırf ileride "incall" için referans olsun diye kısaca ve detaysız, tamamen "pozitif" şekilde yazılıp atılıyor. Düzgün referans yazıları sabitlense mesela bu bile kısa yoldan bir çözüm olabilir.

Teşekkürler

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
35
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve bilgi verici paylaşım için teşekkürler.

DarkH Çevrimdışı
10 Tem 2020
126
268
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir referans yazısı olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler.

Baytolga2

0
Normal Üye
9 Eki 2017
41
27
kaybetmemek için hemen wp den yazdım , komşum la tanışma vakti geldi

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
337
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke referans yazılarının burada uyguladığım tarzda bir standart çerçevesi olsa da, "+" ile "-" ile bayan partnerlerimizi daha iyi tanıyıp, görüşmeye ona göre karar verebilsek.

Maalesef bir çok referans yazısı ya bayanların yanında, ya "tek elle!" ya da sırf ileride "incall" için referans olsun diye kısaca ve detaysız, tamamen "pozitif" şekilde yazılıp atılıyor. Düzgün referans yazıları sabitlense mesela bu bile kısa yoldan bir çözüm olabilir.

Teşekkürler

Aynen katılıyorum. İşaretlemeli bir ara yüz formu olup görüşme bu standart çerçevesinde değerlendirilse (şimdilik sadece olumlu, olumsuz ve nötr değerlendirilmesi yapılıyor) ve ilave notlar kısmında insanlar şiir de yazabilir, hikaye de, masal da ya da ekstra detayları. Tabii bunun için uğraşmak gerekiyor, ilave yazılım vs. Bunları karşılayacak bir gelir elde ediyor mu forum bilemiyorum.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Beyler,

Duygu Dacic ile yakın zamanda görüştüm ve İstanbul'a geldikçe de görüşmeye çalışacağım bayanlar listesine ekledim. Kendisi adına açılmış bir kaç "olumlu" ve maalesef bir adet de olumsuz referans yazısı vardı, güvendiğim bir arkadaştan da "kesin görüş, memnun kalırsın" tavsiyesi ile görüşme kararı aldım, iyi ki de görüşmüşüm.

Görünüş:
Fiziki özelliklerden bahsedersem, yirmili yaşlarının ortalarında, gayet güzel dolgun (destekli) göğüsleri ve ufak yuvarlak kalçaları ile fit bir vücudu var. Zaten gerek "kuşlu sitede" gerekse kendi Wix'li sitesinde bu güzel fiziğini cesurca sergilemiş. Yüz güzelliğine gelirsek, genel değer yargıları ile beğenmemek mümkün değil, çok hoş, çok güzel bir kadın. Kendisini ileride "Sarışın" haliyle de görmeyi çok isterim.

Incall Konumu:
Beşiktaş'ta, semtin klasik, eski ama merkezi binalarından birindeki üst katta bir daire de misafir etti. Bina yaşı itibari eski ve küçük bir banyosu var. Semtin trafik sorunu, kendi aracı ile gelenler için biraz yorucu olabilir. Yakınlarda güzel, kurumsal park yeri var neyse ki. Toplu taşıma ile gelecek birisi için ise iyi konumda.

Genel:
Öğlen saatleri gibi görece erken bir saatte, anlık randevu verebilmesine çok memnum oldum. Gerek ikramı, gerek sohbeti, gerekse yatak performansı olarak çok "mutlu" ayrıldım. Umarım yakın zamanda tekrar görüşebilirim kendisi ile.

Özetlersek:
+- Beşiktaş'ta eski ama merkezi bir dairede misafir etti. Kendi aracınız ile geliyorsanız trafiği hesaba katarak yola çıkın.

+ Sizi makyajlı, bakımlı, güzel bir kostüm ile karşılıyor. Geç kaldım diye koşarak gelmiştim, bir de o halini görünce nefesim kesildi!

+ Yeni koyu kıvırcık saçları, renkli gözleri ile güzel genç bir kadın.

+++ Harika bir fiziği var, anlatmaya çok gerek yok, paylaşımlarıyla cesurca sergiliyor zaten. Göğüsleri (destekli), dimdik "!" avuçtan taşar, "Size C" denebilir. Bu kısma bir "+" daha eklemem lazım, böyle uyarılmış göğüs ucunu uzun süredir görmemiştim. Aklıma geldikçe fena oluyorum.

+ Oral da gayet iyi ve kondomsuz yapıyor.

++ Normalde uzun süreli, real ilişkilerim haricinde kolay kolay öpüşmem ama Duygu hanım öyle bir yaklaştı ki dudaklarımı çekmek istemedim. Gayet istekli şekilde öpüşüyor.

+ Yatakta pozisyon çeşitliliği var, sizi memnun etmek için çaba sarf ediyor. Elletmem, Oturmam, Kalkmam, hadi bitsin tavrı YOK. Enerjik ve istekli şekilde sevişiyor.

Duygu Hanımdan bağımsız olarak genele notum:
Yukarıdaki görüşler tamamen benim kendi bakış açımı yansıtır, insan her zaman aynı ruh halinde olmayabilir. Ayrıca bir insanın tavırları, sizin ona yaklaşımınıza göre de değişecektir, fiziken temiz olup, kibar, olumlu yaklaşıp, karşıdan da aynısını beklemek gerekir.
Tebrikler 2 tarafa da, öyle bir anlattın ki canımız çekti listeye eklendi kendileri.

27 Ağu 2021
51
33
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, kuşlu sitede dikkatimi çeken bir profildi. Incall olması da bonus olmuş. Görüşülecekler listeme ekliyorum kendisini

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,054
1,232
Kadının klasmanı yüksek olunca referansta klas oluyor böyle. Yazana ve yazdırana Tebrikler...

carbonblue

Normal Üye
13 Haz 2021
45
58
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, olumlu deneyimlerle birlikte kendisi hakkında olumsuz fikirler de mevcut.

bbemre

Normal Üye
12 Ağu 2021
6
7
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aklımdaki soru işareti bu satede gitmiş oldu paylaşım icin tesekkurler

sailorc

0
Normal Üye
27 Ara 2014
28
19
Cinsiyetiniz nedir?
kendisi ne zamandır benim de radarımda, bakalım nasip ne zamana

1 Kas 2016
52
439
Cinsiyetiniz nedir?
Baya mukemmel bir guzelligi var hakikaten. Ben gorustugu icin memnun kalanlardanim. Kendi basina ayri bir ligde oldugunu dusunmuyorum ama. Bu forumda Dacic kadar guzel kadinlar var (hatta bence daha guzel 2 kadin var benim gorustuklerim arasinda).

Ben tavsiye ederim; gorusun; bu kadar guzel kadin kolay kolay bulamazsiniz. Ama 1 kisi ile gorusecek olsaniz, o Dacic degil bence. Guzelligin sadece butun tecrubenin bir kismi oldugu bu iste, total paket olarak, daha iyileri var. 10 kisi ile goruseceksiniz, Dacic o listede olmali sanki.

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
752
637
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
82
144
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler.

demaniac

0
Normal Üye
9 Şub 2017
48
31
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel ve detaylı paylaşım olmuş teşekkürler

cybrax85

Normal Üye
15 Ocak 2020
21
17
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başka bir referansta kendisine oral seks yaptırmadığı paylaşıldı. Olumlu paylaşımlar cazibesini arttırıyor ama bir yandan da böyle yasaklar soğutuyor.

Efepamuk

Normal Üye
5 Ağu 2021
24
15
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başka birisi oral yapmıyor diyordu

tayfun44

0
Normal Üye
27 Mar 2010
32
12
Cinsiyetiniz nedir?
Detaylı ve güzel bir yorum olmuş, paylaşım için teşekkürler.

Ber0909 Çevrimdışı

Ber0909

Normal Üye
29 Eyl 2021
41
37
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

caglarbey Çevrimdışı
12 Şub 2019
140
159
Cinsiyetiniz nedir?
Detaylı anlatımın gerçekten on numara olmuş.
Forumda daha sık görmek istediğimiz yazılar bunlar.
Çok teşekkürler.

meaculpa_

Normal Üye
30 Ağu 2020
28
28
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve net paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar