- 23 Haz 2022
- 1,131
- 4,421
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Kadraja sıgmıyoo

Whatsapp: +4571518648
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu popo gerçekten bir şaheser yok böyle bir şey rakipsizKadraja sıgmıyoo![]()
Nasıl hayır derim o ğopoyaKadraja sıgmıyoo![]()
Olur valla...severim yaslayarak dayamayıKadraja sıgmıyoo![]()
Büyük olduğu için mi acabaKadraja sıgmıyoo![]()
WaovvvKadraja sıgmıyoo![]()
yeterki sen iste tabikideKadraja sıgmıyoo![]()
Nabzım 457 attı resmen. Ciddi manada bayılıyorum sanaKadraja sıgmıyoo![]()
Duvara mı yaslasan konu başlığı 2010-2012 Ataşehirde yalnız yaşarken evime gelen sevgilimi hatırlattı.Kapıdan girdiğinde kucağıma atlar,ben de onu duvara yaslar,oracıkta yiyişirken soyardık birbirimizi..Oralıma dayanamaz titreyerek boşalırken,evdeki bunları bilmiyor derdi...hatırlamama vesile olduğun için çok mersi!Kadraja sıgmıyoo![]()
Tek hayalim o zatenKadraja sıgmıyoo![]()
"Carmen poposu" diye bir kavram literatürdeki yerini almıştır ve koltuğunu da kolay kolay kaptırmaz! Şu fotoğraflara dikkatlice bakan hiç kimse aksini iddia etmesin lütfen!Kadraja sıgmıyoo![]()
evet hocam denendi onaylandı"Carmen poposu" diye bir kavram literatürdeki yerini almıştır ve koltuğunu da kolay kolay kaptırmaz! Şu fotoğraflara dikkatlice bakan hiç kimse aksini iddia etmesin lütfen!![]()
Duvara da yaslanır, üstüne de yatılırKadraja sıgmıyoo![]()
Kadraja sıgmıyoo![]()
Ekrana bile sığmıyor , maşallahKadraja sıgmıyoo![]()
Bağımlısı olmak dan korkuyorum yoksaKadraja sıgmıyoo![]()
Teşekkür ederimmBu popo gerçekten bir şaheser yok böyle bir şey rakipsiz
Korkunun ecele faydası yokBağımlısı olmak dan korkuyorum yoksa![]()
Valla büyük sorun benim için lkjljlkkgjgzjshEkrana bile sığmıyor , maşallah![]()
Ne zaman istersenbeni benden alıyorsun seni tekrar görmek için sabırsızlanıyorum![]()
Çok doğruBüyük poponun derdi de büyük olur![]()
TabikiGelip birgün tadına bakmak gerekli![]()
Yapılacaklar listesi uzunDuvara da yaslanır, üstüne de yatılır![]()
Sizde efenimmmİyi ki varsınız Carmen Hanımcım![]()
Canımsın"Carmen poposu" diye bir kavram literatürdeki yerini almıştır ve koltuğunu da kolay kolay kaptırmaz! Şu fotoğraflara dikkatlice bakan hiç kimse aksini iddia etmesin lütfen!![]()
Insallah gelicek kdjdjArkadan versiyonuna hayran kaldık, önden de gelir mi bu kadraja sığmayanlar part2
Numaranın son 4 rakamını yazar mısıncarmen beni engellemişsin ama geçen senelerde gayet güzel bir görüşmemiz olmuştu bir yanlışlık oldu sanırım görüşmek istiyordum seninle
1810Numaranın son 4 rakamını yazar mısın![]()
Kadraja sığmayanıKadraja sıgmıyoo![]()
Aşkım engeli mi kaldırır mısın? Sonu 99Kadraja sıgmıyoo![]()
Kulağımda çınlıyor o muhteşem sesKadraja sıgmıyoo![]()
Çok güzel dimiKulağımda çınlıyor o muhteşem ses![]()
Cok güzel kalçalar tadına bakılmalıKadraja sıgmıyoo![]()
Carmen hanım altın orana sahip bir götünüz var sizi kutlarımKadraja sıgmıyoo![]()
Bi denk gelemedik sizlerleKadraja sıgmıyoo![]()
Bu kadar güzel ve büyük olması normal mi acabaKadraja sıgmıyoo![]()
Duvara yaslayıp arka delikten neyseKadraja sıgmıyoo![]()
Değil miBu kadar güzel ve büyük olması normal mi acaba
Sadece duvar mı ah ahKadraja sıgmıyoo![]()
Çok güzel duvardan duvara geçerizKadraja sıgmıyoo![]()
O titreyerek boşalma esnasında altımdan kaçmaya çalışırken bu defa aleti kökler dudaklarına yumulurdum..kaygan vaginada kayışların keyfini içinde patlamanın verdiği müthiş zevk takip ederdi..Duvara mı yaslasan konu başlığı 2010-2012 Ataşehirde yalnız yaşarken evime gelen sevgilimi hatırlattı.Kapıdan girdiğinde kucağıma atlar,ben de onu duvara yaslar,oracıkta yiyişirken soyardık birbirimizi..Oralıma dayanamaz titreyerek boşalırken,evdeki bunları bilmiyor derdi...hatırlamama vesile olduğun için çok mersi!![]()
Yine seks hikayesi mi yazıyorsun feridun abi?O titreyerek boşalma esnasında altımdan kaçmaya çalışırken bu defa aleti kökler dudaklarına yumulurdum..kaygan vaginada kayışların keyfini içinde patlamanın verdiği müthiş zevk takip ederdi..
İsim ifşa etmesen iyi idi.. kendini güzel sanan birisi de yaşımı ifşa etmişti..Allah'tan kendine güveni tam biriyim,Zero kompleks!Yine seks hikayesi mi yazıyorsun feridun abi?
Yok be hocam film alıntısı yaptım şaka niyetineİsim ifşa etmesen iyi idi.. kendini güzel sanan birisi de yaşımı ifşa etmişti..Allah'tan kendine güveni tam biriyim,Zero kompleks!
Sığabileceği kadarKadraja sıgmıyoo![]()
Çık aklımdan anal fikriKadraja sıgmıyoo![]()
NedeeeeennnFotoğrafciliktan anlayanlar bana hak verecektir.
Tercihen 20 mm, maksimum 24 mm lik objektifle çekim yapmak lazım...![]()
ÇıkmaÇık aklımdan anal fikri![]()
Asdfsfhdh dimiSığabileceği kadar
Benim postlarımın altına böyle şeyler yazmayınO titreyerek boşalma esnasında altımdan kaçmaya çalışırken bu defa aleti kökler dudaklarına yumulurdum..kaygan vaginada kayışların keyfini içinde patlamanın verdiği müthiş zevk takip ederdi..
Olur yazmam..Postanız bana eski bir anımı hatırlattı..hepsi bu..sizle ilgisi yokBenim postlarımın altına böyle şeyler yazmayın
Derim
TamamOlur yazmam..Postanız bana eski bir anımı hatırlattı..hepsi bu..sizle ilgisi yok
Yaslarımmm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!