- 26 May 2020
- 8,457
- 22,009
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben senden korkarım,solun çok iyiGelenler korkmasın şiddete hayır![]()
Eyvah eyvah geldiğimizde bir kızarsan bize vay halimize dişlik takıp gelmemiz lazım dişlerimiz dökülmesin diyeTabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
Ekli dosyayı görüntüle 122803
EvetBen senden korkarım,solun çok iyi![]()
Tabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
Beraber güzel bir box maçı yapılır o zaman.Biliyorsun son karşılaşma da berabere kalmıştıkTabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
Düşündüğüm dilde sevişirken kickbox yapacaksın diye çok korkuyorum canımTabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
Nakavt olma sonra Rio'cuğumBeraber güzel bir box maçı yapılır o zaman.Biliyorsun son karşılaşma da berabere kalmıştık![]()
Güzel çok güzel sevişmemiz Olsun o haldeTabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
Ooo bilen birisi şahaneBendeboks ile uğraşıyorum ama sizden gelen sağ sol ve aparkat kombinasyonunun ardından bir adım geri sonra gelen darbeye karşı estetik bir esquive ile birleşen sağ ile seve seve knock out olurum...
Saygılarımla![]()
Yok yok sevismek var dövüşmek yokEyvah eyvah geldiğimizde bir kızarsan bize vay halimize dişlik takıp gelmemiz lazım dişlerimiz dökülmesin diye))
love isTabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
İyi seneler cnm benimTabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
İyi seneler diliyorum Star Hanım, bol tiyatrolu,bol kahveli,bol sporlu,bol kazançlı ve bol sevişmeli bir sene diliyorum.Tabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
Kesinlikle... En sıkı takipçilerinizdenimOoo bilen birisi şahanetanışmamız lazım
![]()
Vallahi her şey ola bilir Oktaycım.Savunmayı sağlam tutmak lazımNakavt olma sonra Rio'cuğum![]()
Tabi şaka.. Evet yıl bitiyor iyisiyle kötüsüyle bir yıl gecti. Umarım güzel bir sene bizi bekler bana gelince bu sene hayatıma giren kickbox sayesinde inanılmaz geliştim sakinleştim ve Inceldim. Savunma sporu bambaşkaartık seneye gorusmek sevişmek üzere
![]()
Evet sen beni unuttunBeraber güzel bir box maçı yapılır o zaman.Biliyorsun son karşılaşma da berabere kalmıştık![]()
Evet savunma önemli sağlam tutmak lazım Rio'cuğumVallahi her şey ola bilir Oktaycım.Savunmayı sağlam tutmak lazım![]()
Çok sağol canım senle de macımız yarım kaldıDüşündüğüm dilde sevişirken kickbox yapacaksın diye çok korkuyorum canımşaka bir yana evet değişik bir ruh havası yaptı sana keyfin bol olsun canım
![]()
UnutmadımEvet sen beni unuttun![]()
Sende sağol canım evet maçımız yarım kaldı.Çok sağol canım senle de macımız yarım kaldı![]()
Hahaha iyi bakalımAahahah olmaz olmaz@Rio
Eh elimden geleni yapıyorumKickboxda da yataktaki kadar iyi olduğuna eminim![]()
Elinden geleni ardına koymaEh elimden geleni yapıyorum![]()
Senle misss oluyor sevişmek senle güzel yaşatan da güzelOlsun tabi![]()
KesinlkleUnutmadım
Hayata değer katmak,geride iyi bir iz bırakmak için verdiğimiz mücadelenin özüdür...
AhahahaMemme beklerken box a denk geldik![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!