Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Düştüm dostlar

_N_s

0
25 Nis 2017
3
29
Cinsiyetiniz nedir?
Günlerden bir gün… 🙂beklemediğim bir boşluk bulup hemen telefona sarıldım. İmgeye gitmeyi planlıyordum bir süredir ve hemen mesaj attım sağolsun kırmadı uygunluk verdi. Söylediği saatte soluğu yanında aldım. İmge gayet güzel fizikli bir hatun ve enerjisi yüksek. En ufak bir kasıntı tavrı yok gerçek bir gf deneyimi yaşadım.
Özel anlarda ise çok samimi bir şekilde söylüyorum, forumdan şu ana kadar 7-8 farklı pembişle görüşme yaptım ve en tutkulu ve keyifli birlikteliği açık ara farkla imge ile yaşadım. Çıktığımda bir sonrakine mutlaka kısa süre sonra geleceğim dedim ve bu benim için bir ilkti. Aradan bir kaç hafta geçti aklımda hala, ilk fırsatta direk kapısındayım 😈

@İMGE güzel dakikalar için tekrar teşekkürler referansa girişimden tanımışsındır diye düşünüyorum kısa süre sonra görüşmek dileğiyle 💐

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,631
2,572
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günlerden bir gün… 🙂beklemediğim bir boşluk bulup hemen telefona sarıldım. İmgeye gitmeyi planlıyordum bir süredir ve hemen mesaj attım sağolsun kırmadı uygunluk verdi. Söylediği saatte soluğu yanında aldım. İmge gayet güzel fizikli bir hatun ve enerjisi yüksek. En ufak bir kasıntı tavrı yok gerçek bir gf deneyimi yaşadım.
Özel anlarda ise çok samimi bir şekilde söylüyorum, forumdan şu ana kadar 7-8 farklı pembişle görüşme yaptım ve en tutkulu ve keyifli birlikteliği açık ara farkla imge ile yaşadım. Çıktığımda bir sonrakine mutlaka kısa süre sonra geleceğim dedim ve bu benim için bir ilkti. Aradan bir kaç hafta geçti aklımda hala, ilk fırsatta direk kapısındayım 😈

@İMGE güzel dakikalar için tekrar teşekkürler referansa girişimden tanımışsındır diye düşünüyorum kısa süre sonra görüşmek dileğiyle 💐
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
428
992
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için sağlık,
Sevişmenize teşekkürler...

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449

Tanımaz mıyım 🤭çok güzel bir tanışmaydı 🙃😇 senin de enerjine bayıldım 😍 çok mutlu oldum düşüncelerine ben de herşey için teşekkür ediyorum balım 💕ilk fırsatta gel 😍 ne zaman istersen beklerim kendine çok iyi bak 🥰💋

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar