- 27 Ağu 2021
- 499
- 7,814
- 27
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebessümü cennette bir ırmak
Senle herşeye düşülür ki senle nasıl düşünmesin ki offf seksi mi seksi kadın
Bu ne kadar güzel ve soft bir vücut.. İnanılmaz seksi bir aura ve masumluk var sanki. Her gördüğümde aklım Grinin 50 tonu filmindeki Dakota Johnson'a gidiyor
İnsan izlerken bile mest oluyor birde yanında nasıl olur kim bilir
Her zerresini öpmek lazim
oyy sen beğendiyseen eğer çok güzelimdir eheheOoowwwwww, enfessin yine Veracım![]()
Kız sen ne güzel bir şeysin
O göbek deliğine şiirler romanlar yazılır
Uçlar çok fena görünüyor @Vera Ay
Yani bi kadın ne kadar çekici olabilirse, onun çok daha fazlasını oluyor işte Vera hanım.. Öyle bişey çünkü. Bunun adı arzulamak değil, bu tutkunun ötesinde, insanı kendisine hayran bırakan o adlandıramadığım şeye sürüm sürüm sürüklenip çekiliyorum, karşı koymak na-mümkün..
Muazzam ötesi harika birşey ama sen
Çıkamadık o kuyudan
Seninle beraber her zaman aşk olur
Yanında olanlar çıktıktan sonra bile diyor...İzlerken nefesi kesilmeyen var mı acaba ?
KEŞKE yanında olabilsem demeyen var mı acaba ?![]()
ehehedüştüm bile![]()
bir de sevişsek nelerrr neler olurDaha sevişmeden aşka düşmedim aşkınla yandım vallahi
Bir insan uzaktan bir video ile bu kadar etkilemeyi nasıl yapar Aura o ten kıvrımlar yan yana olmayı Hayali bile yetiyor insana desem...
yaa çok tatlısın, benziyorum demekBu ne kadar güzel ve soft bir vücut.. İnanılmaz seksi bir aura ve masumluk var sanki. Her gördüğümde aklım Grinin 50 tonu filmindeki Dakota Johnson'a gidiyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!