Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Duru Güzellik / Kıvırcık & Moria

• Konbuyu başlatan Moria
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:57
Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tüm formulaya tekrar selam ve hürmetler 🙋🏻‍♂️;

Hafta sonu iletişime geçip müsait olmadığını öğrendiğim Sevgili @Tatlı Kıvırcık ile hafta arası tekrar iletişime geçip müsait olduğu bir gün için karar kıldık .Kendisi ile daha evvel bir kez görüşmüş ve gayet memnun kalmıştım bundan dolayı 2. görüşmeyi denk getirmeyi çok istiyordum...

Karar verilen günün akşamı alkol ve nevale tedariğimi yapıp karar verdiğimiz otele doğru yola çıktım .Sevgili Kıvırcık hiç bekletmeden tam saatinde kapıda oldu ki bayılıyorum şöyle dakik , kendini bilen , görüşme öncesi iletişimde düz, hiç yormayan , kartları açık oynayan , ne istediğini ve de ne verebileceğini bilen bayanlara ki @Tatlı Kıvırcık bunların başında gelir 👏🏻👏🏻

Neyse odada alkol eşliğinde kâh gırgırlı, kâh seviyeli , kâh delice kendisini süzdüğüm ve de o yeşil gözlere kenetlendiğim güzel bir muhabbet sonrası , birbirimizin dudaklarına saldırır vaziyette öpüşmeler başlamıştı 😍Bi ara Kıvırcık müsade isteyip banyoya geçti ve dönüşünde muhteşem bir tanga &sütyen kombini ile karşımda idi ben zaten kendisini bekler iken üryan vaziyete geçmiş idim 🤩

Klasik anlatımım ile ; sevgili @Tatlı Kıvırcık ile öncesi çift taraflı bol orallı ki tertemiz bedeni olan bu bayana rimming dahi yaptım .Daha sonrası prone bone , misyoner ,doggy ve sonu katlanır valiz ile biten bu incecik bedendeki kavisli totoya ve de o güzelim memişlere doyamadığım , bi ara Kıvırcığın itina ile 🍌’u memişlerin arasına aldığı anlarda finali gördüm ki gerçekten anlatılmaz yaşanır budur 🤦🏻‍♂️

Bu tatlı ve seksi aynı zamanda ateşli sevişme uzmanı hatuna burdan şükranlarımı sunuyorum ; kendisi sıfır kapris yatakta her türlü isteğiniz yerine getiren tam bir cariye, mutluluk verme negatif elektriği çekip alma uzmanıdır ; başarılarının devamını diliyorum ve de tüm formulaya tavsiye ediyorum....

Davut2020 Çevrimdışı
23 Eki 2020
124
294
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Hafta sonu iletişime geçip müsait olmadığını öğrendiğim Sevgili @Tatlı Kıvırcık ile hafta arası tekrar iletişime geçip müsait olduğu bir gün için karar kıldık .Kendisi ile daha evvel bir kez görüşmüş ve gayet memnun kalmıştım bundan dolayı 2. görüşmeyi denk getirmeyi çok istiyordum...

Karar verilen günün akşamı alkol ve nevale tedariğimi yapıp karar verdiğimiz otele doğru yola çıktım .Sevgili Kıvırcık hiç bekletmeden tam saatinde kapıda oldu ki bayılıyorum şöyle dakik , kendini bilen , görüşme öncesi iletişimde düz, hiç yormayan , kartları açık oynayan , ne istediğini ve de ne verebileceğini bilen bayanlara ki @Tatlı Kıvırcık bunların başında gelir 👏🏻👏🏻

Neyse odada alkol eşliğinde kâh gırgırlı, kâh seviyeli , kâh delice kendisini süzdüğüm ve de o yeşil gözlere kenetlendiğim güzel bir muhabbet sonrası , birbirimizin dudaklarına saldırır vaziyette öpüşmeler başlamıştı 😍Bi ara Kıvırcık müsade isteyip banyoya geçti ve dönüşünde muhteşem bir tanga &sütyen kombini ile karşımda idi ben zaten kendisini bekler iken üryan vaziyete geçmiş idim 🤩

Klasik anlatımım ile ; sevgili @Tatlı Kıvırcık ile öncesi çift taraflı bol orallı ki tertemiz bedeni olan bu bayana rimming dahi yaptım .Daha sonrası prone bone , misyoner ,doggy ve sonu katlanır valiz ile biten bu incecik bedendeki kavisli totoya ve de o güzelim memişlere doyamadığım , bi ara Kıvırcığın itina ile 🍌’u memişlerin arasına aldığı anlarda finali gördüm ki gerçekten anlatılmaz yaşanır budur 🤦🏻‍♂️

Bu tatlı ve seksi aynı zamanda ateşli sevişme uzmanı hatuna burdan şükranlarımı sunuyorum ; kendisi sıfır kapris yatakta her türlü isteğiniz yerine getiren tam bir cariye, mutluluk verme negatif elektriği çekip alma uzmanıdır ; başarılarının devamını diliyorum ve de tüm formulaya tavsiye ediyorum....

Referans için teşekkürler.Bende @Tatlı Kıvırcık 'ı çok beğeniyorum.İnşallah bir gün yolum düştüğümde kendisiyle tanışırım.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,246
2,648
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,556
10,727
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler, fena halde zevk alınan bir görüşme olmuş belli ki (y):devilish:

1 Eki 2020
416
369
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Güzel bir referans olmuş teşekkürler iki tarafa da ✅✅✅👏🏻👏🏻

ByzGrgdn34 Çevrimdışı

ByzGrgdn34

Son Gergedan 🦏 Beyazından 😉
17 Eyl 2019
33
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kış geldi...
Saçlarım beyazladı...
Adam hala doymadı...

Beni anlamanı istiyorum abi
3A771C5A-7D03-4074-B5F5-9A24C5E63D24.jpeg
Beni anlıyor musun? 🤓
Nıhahahahahah 😆😆😆

Her iki tarafa sevgiler 🙋🏻‍♂️

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Harrison Çevrimdışı
8 Mar 2020
237
335
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
heyecanla,dikkatle okunacak ,istemlice beklenen referans detay verdiğiniz için çok teşekkür ederim.verin verelim ki tercih de rahat olalım.tatlı yenmemiş mi idi 🤔

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
heyecanla,dikkatle okunacak ,istemlice beklenen referans detay verdiğiniz için çok teşekkür ederim.verin verelim ki tercih de rahat olalım.tatlı yenmemiş mi idi 🤔
DFCC05B8-E758-4F75-8AF0-36941F5F0BA8.jpeg Böyle bir masamız vardı her şey doğal ve sağlıklı idi 🤣

Makarona ara verdim sağlıklı beslenme şart 😂

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,005
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler üstadım güzel ve akıcı paylaşım içinde sağol

Harrison Çevrimdışı
8 Mar 2020
237
335
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ekli dosyayı görüntüle 53600 Böyle bir masamız vardı her şey doğal ve sağlıklı idi 🤣

Makarona ara verdim sağlıklı beslenme şart 😂
Önce doğalın'dan tatlı tercihi edilmiş 🙂asıl tatlı koltukta,yanı başımda oturuyordu öylemi🙂bizede thy'ye yönelme fırsatı oluştu ahh ahh şu aradaki yollar olmasa bulutların arasından uçmak zor değil yinede

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,169
11,996
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Kuzum çok teşekkür ederim seninle zaman geçirmek gerçekten çok keyifli ve güzel geçiyor benim için de kendimi çok rahat hissediyorum sohbetin muhabbetin ayrı güzel çok teşekkür ederim herşey için tekrar görüşmek üzere kendine iyi bak seviliyosun 😘😘

HiPo Çevrimdışı

HiPo

0
18 Eki 2015
372
671
63
Cinsiyetiniz nedir?
vay anasını ! millet neler yapiyo yahu ... ceviz hurma badem, pron bonlu katladı valizi moriayı ne edem?
iyi tamam takılın ama fazla gürültü yapmayın, ben burda şekerleme yapıyom ...
🥴

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
vay anasını ! millet neler yapiyo yahu ... ceviz hurma badem, pron bonlu katladı valizi moriayı ne edem?
iyi tamam takılın ama fazla gürültü yapmayın, ben burda şekerleme yapıyom ...
🥴
hhha hhaaa fıstıkta vardı hemde şan fıstığı 🤣🤣

Sen uyu , uyu Sevgili @HiPo şekerle, kıtırla, çıtırlaaa ,çıtır ye 😜🤪

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Heee değil mi? Bak aklıma gelmemişti, ama bu kadar datlı yemeseydin, çok datlı olmasaydın 😉
Laaa 😡 ölüyü diriyi diktin benim yediğim datluya gözü diktin ; vicdansız müdürrrr🤣

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ByzGrgdn34 Çevrimdışı

ByzGrgdn34

17 Eyl 2019
33
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haaa siz bira içerken kendinizi görmüyosunuz dimi ; mekan sahibi en son bira kalmadı demiyorr değil mi , çok masumsunuz zateeen 🤣

Kuru iftira....
Sen şahitsin bi kere çocuğa söyledim.
Stokları bitmişti....
İki hafta geçti sanırım gelmiştir.
Yarın bi bakayım 😅

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kuru iftira....
Sen şahitsin bi kere çocuğa söyledim.
Stokları bitmişti....
İki hafta geçti sanırım gelmiştir.
Yarın bi bakayım 😅
sana haber vermezler senin yüzünden müşteri potansiyeli düştü adamların; senin yüzünden gelene gidene yok çekiyorlar 🤣

ByzGrgdn34 Çevrimdışı

ByzGrgdn34

17 Eyl 2019
33
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sana haber vermezler senin yüzünden müşteri potansiyeli düştü adamların; senin yüzünden gelene gidene yok çekiyorlar 🤣

Hahahah sen öyle san;
Çocuk beni görünce, gözlerinin içi gülüyor.
😁😁😁
Yine çıktı diyor kira parası 😅😅

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hahahah sen öyle san;
Çocuk beni görünce, gözlerinin içi gülüyor.
😁😁😁
Yine çıktı diyor kira parası 😅😅
Adamların senin gibi iki müşterisi daha olsa bütün Beşiktaş çarşısını alırlar ne diyorsun sen gergo 🤣🤣

HiPo Çevrimdışı

HiPo

0
18 Eki 2015
372
671
63
Cinsiyetiniz nedir?
Şanlı fıstıkların hastasıyız, size ve @Tatlı Kıvırcık Jlin hanıma teşekkür ederiz. Hepinizi ayrı ayrı öbüyorum 😘
hepinizi ayrı ayrı derken?? 😬😬 amannnnnn !!

Heee değil mi? Bak aklıma gelmemişti, ama bu kadar datlı yemeseydin, çok datlı olmasaydın 😉
hah! bu olur bak! moria datlu çocuk !! o_O

beyler huopp, hedef saptırmayın, birbirinize yürümeyin uluorta ... mevzu @Tatlı Kıvırcık !! ayıp oluyo, hatırlatırım ... :ROFLMAO::ROFLMAO:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hepinizi ayrı ayrı derken?? 😬😬 amannnnnn !!

hah! bu olur bak! moria datlu çocuk !! o_O

beyler huopp, hedef saptırmayın, birbirinize yürümeyin uluorta ... mevzu @Tatlı Kıvırcık !! ayıp oluyo, hatırlatırım ... :ROFLMAO::ROFLMAO:
Ama tatlım müptelası, eh @Tatlı Kıvırcık ismi üzerinde, yumulmuş bizimkisi. Hapt ganm gnam...
@Tatlı Kıvırcık hanımla ayrıca tanışacağız 😁
Kendisine Jlin diye hitap etmeyi planlıyorum. Çok egzotik bir isim J-lin (Cey-lin deyu okunur)

Lou

29 Eyl 2020
48
39
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Kıvırcık hiç bekletmeden tam saatinde kapıda oldu ki bayılıyorum şöyle dakik , kendini bilen , görüşme öncesi iletişimde düz, hiç yormayan , kartları açık oynayan , ne istediğini ve de ne verebileceğini bilen bayanlara ki @Tatlı Kıvırcık bunların başında gelir 👏🏻👏🏻

Forumumuzdaki pembişlerin herbiri birbirinden alımlı, zarif çekici ve sexy. Fakat açıkçası bu alıntım buluşmalarda en önemsediğim mesele. @Tatlı Kıvırcık zaten müthiş güzelliğiyle ilk tanışmak istediğim pembişlerden biriydi ki bu referansınızla zirveme oturuverdi. Paylaşımınız için teşekkürler...

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,169
11,996
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumumuzdaki pembişlerin herbiri birbirinden alımlı, zarif çekici ve sexy. Fakat açıkçası bu alıntım buluşmalarda en önemsediğim mesele. @Tatlı Kıvırcık zaten müthiş güzelliğiyle ilk tanışmak istediğim pembişlerden biriydi ki bu referansınızla zirveme oturuverdi. Paylaşımınız için teşekkürler...
Çok teşekkür ederim kuzum umarım bir gün tanışmak dileğiyle diyelim o zaman en kısa zamanda görüşmek üzere 🤗🤗🤗💋💋💋❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar