- 20 Tem 2020
- 299
- 463
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yıllar önce kendisi ile 1 saatlik bir görüşme yapmıştık.
Güzelliği aklımı alınca görüşmeyi 2 saate çıkartmak istesem de zamanı müsait olamadığından o görüşme küllenerek bekleme moduna geçmiş olacak ki bugün anlık yazınca 3 saat sonrasına müsait olacağını belirtti.
Whatsapp iletişim sorunlarına rağmen sağolsun bir şekilde iletişime geçerek beni Onore etti.
Mekan tanıdıktı ama @Barbie Nil çok değişmişti. Misafiri olarak bu güzellikleri yakından görme ve deneyimleme fırsatını yakalamış oldum.
Oral yapmayı da yapılmasını da seviyor ama ne oral. Müdahaleye gerek kalmadan 69 u çok güzel idare etti.
Yataktan çıkmamak için adeta direndi ve her türlü kendini bana teslim etti.
Görüşmenin hakkını GFE nin tadını en güzel şekliyle sundu.
"Ya Hep Ya Hiç" denir ya, biz Ya Hep tarafındaydık.
Her haliyle beni şaşırtan bir görüşme oldu.
Müthiş elektrik aldık, verdik

Sonsuz teşekkürler güzel anların kadınına
DURANİLL...>>> Hiç bitmeyen NİL enerjisi..
Güzelliği aklımı alınca görüşmeyi 2 saate çıkartmak istesem de zamanı müsait olamadığından o görüşme küllenerek bekleme moduna geçmiş olacak ki bugün anlık yazınca 3 saat sonrasına müsait olacağını belirtti.
Whatsapp iletişim sorunlarına rağmen sağolsun bir şekilde iletişime geçerek beni Onore etti.
Mekan tanıdıktı ama @Barbie Nil çok değişmişti. Misafiri olarak bu güzellikleri yakından görme ve deneyimleme fırsatını yakalamış oldum.
Oral yapmayı da yapılmasını da seviyor ama ne oral. Müdahaleye gerek kalmadan 69 u çok güzel idare etti.
Yataktan çıkmamak için adeta direndi ve her türlü kendini bana teslim etti.
Görüşmenin hakkını GFE nin tadını en güzel şekliyle sundu.
"Ya Hep Ya Hiç" denir ya, biz Ya Hep tarafındaydık.
Her haliyle beni şaşırtan bir görüşme oldu.
Müthiş elektrik aldık, verdik
Sonsuz teşekkürler güzel anların kadınına
DURANİLL...>>> Hiç bitmeyen NİL enerjisi..