baybarsriot
Normal Üye
- 27 Mar 2021
- 20
- 58
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar,
İmge Hanım'ın evi kolay bulunabilecek bir yerde.
Otopark rahat bulunur.
Toplu ulaşıma yürüyerek bir buçuk saat mesafede.
Apartman giriş çıkışı rahat,kapıyı tutarak kapatmayı unutmayın sakın : ))
İmge Hanım için söyleyeceğimi en başta söyleyeyim;samimi.
Tersleyecek,laf sokacak bile olsa çekinmeden söylüyor.
Ben o yüzden soru sorarken daha çok ölçüp,tartıp sormaya özen gösterdim ki maazallah kafama terlik yerim diye çok korktum

Şakası bir yana salondan,yatak odasına gerçekten doğal ve samimi.
İkramları çok güzeldi.Ben pek püskevit,çikolata yemem.Bu yüzden masada gördüğüm soyulmuş doğranmış meyveler beni çok mutlu etti.
İmge Hanım portakalı böyle soymayı nereden öğrendiniz?Bana da öğretin şekilleri çok hoşuma gitti.
Duşta her şey size özel;terlik,diş fırçası,el,ayak,sırt,baş vücut havlusu resmen yedi yıldızlı hotel konforu
Karşılaştığınız ilk andan siz evden çıkana kadar,buluşmanın abartısız her anında sizi mutlu edebilmek elinden gelenin çok çok fazlasını yapıyor.
Bana sabrettiğiniz,gösterdiğiniz tahammül,sizi tanıma şansını verdiğiniz için çok minnettarım : )
İmge Hanım'ın evi kolay bulunabilecek bir yerde.
Otopark rahat bulunur.
Toplu ulaşıma yürüyerek bir buçuk saat mesafede.
Apartman giriş çıkışı rahat,kapıyı tutarak kapatmayı unutmayın sakın : ))
İmge Hanım için söyleyeceğimi en başta söyleyeyim;samimi.
Tersleyecek,laf sokacak bile olsa çekinmeden söylüyor.
Ben o yüzden soru sorarken daha çok ölçüp,tartıp sormaya özen gösterdim ki maazallah kafama terlik yerim diye çok korktum
Şakası bir yana salondan,yatak odasına gerçekten doğal ve samimi.
İkramları çok güzeldi.Ben pek püskevit,çikolata yemem.Bu yüzden masada gördüğüm soyulmuş doğranmış meyveler beni çok mutlu etti.
İmge Hanım portakalı böyle soymayı nereden öğrendiniz?Bana da öğretin şekilleri çok hoşuma gitti.
Duşta her şey size özel;terlik,diş fırçası,el,ayak,sırt,baş vücut havlusu resmen yedi yıldızlı hotel konforu
Karşılaştığınız ilk andan siz evden çıkana kadar,buluşmanın abartısız her anında sizi mutlu edebilmek elinden gelenin çok çok fazlasını yapıyor.
Bana sabrettiğiniz,gösterdiğiniz tahammül,sizi tanıma şansını verdiğiniz için çok minnettarım : )