Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben neden videoları göremiyorumDün Misafirimi beklerken![]()
aşırı sexyDün Misafirimi beklerken![]()
Aman aman sen varya senDün Misafirimi beklerken![]()
Ben de öyle üstadım. %90 videolar gözükmüyor bendeBen neden videoları göremiyorum
Genel anlamda video göremiyorum ..
Mutlaka güzel olmuştur ..
Acaba Apple kullanıcıları mı göremiyor Apple mı kullanıyorsunuzBen de öyle üstadım. %90 videolar gözükmüyor bende
Merak da etmiyor değiliz yani ...Ben de öyle üstadım. %90 videolar gözükmüyor bende
Ben de göremiyorum, apple evet. Yeni ios update yedi sanki ondan sonra başladıAcaba Apple kullanıcıları mı göremiyor Apple mı kullanıyorsunuz
Valla bakıyorum hemen var mı X adres , Telegram vs ama genelde bulamıyorum üstadımMerak da etmiyor değiliz yani ...
Vallahi ekilmesem de çok güzel olurdu ama çok güzel ekiyorlar hem cinsleriniz yaşın yanında kuruluyor tersimi de kurunun yanında yaş mı yanıyordu bir şey işteön ödeme şartı olmasa ne güzel olurdu
Teşekkür ederim canımGüzel bir kolaj olmuş, özlemiştir forum ahalisi sizin videolarınızı![]()
BilmemBen neden videoları göremiyorum
Genel anlamda video göremiyorum ..
Mutlaka güzel olmuştur ..
Ah gidi ben ahhhAman aman sen varya sen
Ama ben genelde video paylaşıyorum fotoğraf bende noBen de öyle üstadım. %90 videolar gözükmüyor bende
Valla bakıyorum hemen var mı X adres , Telegram vs ama genelde bulamıyorum üstadım
Teşekkür ederimbaktım telegrama ne güzel videolaryapmışsınız like ettim ben
ekenlere ömür boyu engel cezası versenVallahi ekilmesem de çok güzel olurdu ama çok güzel ekiyorlar hem cinsleriniz yaşın yanında kuruluyor tersimi de kurunun yanında yaş mı yanıyordu bir şey işte![]()
Başka numaralardan Yazıyorlar amaekenlere ömür boyu engel cezası versen
Profil nic yazarsanız referans varsa almiyorumki Ozanekenlere ömür boyu engel cezası versen
Her zamanki gibi muhteşem
İlk fırsatta şansımı tekrar denyeceğimProfil nic yazarsanız referans varsa almiyorumki Ozan
İnşallahİlk fırsatta şansımı tekrar denyeceğim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!