Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dün iyi bir dost iyi bir arkadaş tanıdım

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslı Meriç:love:

Mütevazi bir hanım güzel bir karşılama güler yüz misafir perver sıcak kanlı cana yakın hiç bir kapris yok ikram sever. iyiki tanıdım hem iş yerime yakın güzel ve temiz bir evi var yanına gitiğimde sanki kendi evime gitmiş gibi bir his oldu içimde birlikteliğimizin nasıl geçtiğini hiç fark etmedim hata ve hata iki saat randevu talep etmiştim beraber üç saaten fazla geçirdk zamanım olmadığı için kalkmak zorunda kaldım kendisi benim gitmemi istemedi biraz daha beraber kalalım dedi fakat benim işim gereği gitmek zorunda idim ücretini taktim etim hiçbir fark talep etmedi emin olun çok güzel bir beraberlik yaşadık
Herşey için çok teşekkür ediyorum iyiki seni tanıdım tekrar tekrar görüşmek dileğiyle
Hoşça kal
Mutl lkal

Güze günlerin olsun:love:

Son düzenleme:
volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şunuda belirteyim ben sekiz on senedir bu işi yapıyorum bir çok bayan tanıdım fakat Forum sitesini çok geç keşf etim fakat şimdiye kadar forumda beraber olduğum bayan arkadaşlarımın hepsi ayrı ayrı bir güzeler iyi kalpliler hiç bir yanlışlarını görmedim bundan sonrada forumdaki görüşmediğim bütün bayan arkadaşlarıda tanımak istiyorum bütün kalbimle
Forum ailesine saygılarımı sunuyorum
İyi günler diliyorum

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayır Taksim Sevgili Aslı meriçten bahs ediyorum

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ataşehir Sinem hanımında methini çok duydum referansını aldımkısmet olursa Sinem hanımlada birgün tanışırız

Boldy24 Çevrimdışı
14 Ağu 2019
29
20
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aslı Hanım her şeyden önce iyi bir insandır. İyi bir dosttur. Bunları tamamen sezgilerim doğrultusuna söylüyorum. İnşallah bir gün tanışmak bana da nasip olur.

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ustadım yaşadıklarımı ve yaşatıklarımı ben ben ve Aslı hanım bilir özelimiz bizimle kalsın size yalan söyleyemem bşrbirimizden ço memnun kaldık ve ayrıldık benim kişiliğimi diğer birlikte kaldığım bayan arkadaşlar beni çok iyi tanırlar
Hoşça kal

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,556
10,727
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler; @Aslı Meriç iyi niyeti suistimal edilmediği sürece, muhabbeti de içmesi de sevişmesi de çok keyifli bir arkadaştır...

babacanadam Çevrimdışı
6 Eki 2019
1
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslı Meriç:love:

Mütevazi bir hanım güzel bir karşılama güler yüz misafir perver sıcak kanlı cana yakın hiç bir kapris yok ikram sever. iyiki tanıdım hem iş yerime yakın güzel ve temiz bir evi var yanına gitiğimde sanki kendi evime gitmiş gibi bir his oldu içimde birlikteliğimizin nasıl geçtiğini hiç fark etmedim hata ve hata iki saat randevu talep etmiştim beraber üç saaten fazla geçirdk zamanım olmadığı için kalkmak zorunda kaldım kendisi benim gitmemi istemedi biraz daha beraber kalalım dedi fakat benim işim gereği gitmek zorunda idim ücretini taktim etim hiçbir fark talep etmedi emin olun çok güzel bir beraberlik yaşadık
Herşey için çok teşekkür ediyorum iyiki seni tanıdım tekrar tekrar görüşmek dileğiyle
Hoşça kal
Mutl lkal

Güze günlerin olsun:love:
yaşayanada yaşatana tebrikler

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Ataşehir Sinem Hanımdan mı bahsediyorsunuz?
Ustadım ben bedava peynir peşinde değilim görüştüğüm bütün hatunlar beni iyi tanırlar ne konuşursam onun arkasındayım arslanlar gibi ücretimi veririm verdiğim paranın arkasından ağlamam benim paramı hak eden herkes balla börekle yesin anladınmı Ustad

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
- 2 saat icin anlasma, 3 saatten uzun kalma ve 2 saat ucreti odeme
- Parayi isin basinda degil cikarken verme,
- Eskortun bunlara ragmen gitme daha da otur demesi,
Anlasiliyor ki siz yaninda zamanin nasil gectigi anlasilamayan, iletisimi muhtesem ustun meziyetli birisiniz. Bana boyle yapan eskort hic olmadi😭😭😭🤧 ( haa yok sadece 1 defa sure bittikten sonra 'i want to fuck you' diyen biri olmustu ama 2 seansi da oralla gectik diye belki cani seks istemisti🤔)

Üstadım ben hiç bir bayan ile iki saati oral yaparak vakit kaybetmem icraatımı yaparım saygımdan kusur etmem sevgili partnerimde ona göre hareket eder süre hesaplamaz Üstadım

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim 15 yıllık forum hayatım var. Ben kimseye saygısızlık etmem merak etme dostum. Dediğim gibi alttaki yazılar sadece bir imza. :)

Bu benim imza;
İzmir'in denizi kız, kızı deniz,
Sokakları hem kız hem deniz kokar...
BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA BULUNUR...

Üstadım ben yanlış anladıysam özür dilerim:)

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,358
508
Sevişmenize sağlık.
@Aslı Meriç tanıdığım sevdiğim sıkça görüştüğüm, keyifle seviştiğim nadide bir güzeldir.
Her ikinizede teşekkürler.

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ediyorum Üstadım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar