Furkan37
Normal Üye
- 29 Ara 2019
- 16
- 51
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün gece imge hanım ile haberleşip 6 saatlik otel görüşmesine davet ettim.Ben otele geçip imge hanıma otelin dekontunu attım kendisini beklerken bir,iki birşeyler içim dedim kendisi beni çok bekletmedi zaten whatsapptan yazdı geldim hazırmısın beni görmeye ve anı yaşamaya diye bu mesajıyla baya bir nutkum tutuldu kapıyı açtım 
dondum kaldım içimden senin dünyaya gelmen suç be kurallara aykırı dedim bir insan bu kadar güzel olamaz dedim hani bebek kokusu kitap kokusunu düşünün kapıdan içeriye girdiğinde tüm odayı huzur dolu bir koku sardı ALLAH'ım kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu uzaktan bakınca öyle birisi dersin ama yakından bakınca aklını cıldırırsın
gel zaman git zaman ne içelim diye sordum
söyledik vs vs alkollerimiz diğer söylediğimiz abur çuburlarımız geldi ondan sonra gece tam anlamıyla başladı alkollerimizi yudumlayamaya başladik kendisi çok zeki bir kadın aklınada zekâsına hayran kaldım ya söylemeden yapamıyorum
bir kadın bu kadar güzel olamaz sadece yüzü değil kadın bütün kıvrımlarıyla (90/60/90) tabirinin dışinda özel olarak dünya ya gönderilmiş gibi bütün şaiirler bir araya gelse bu kadar güzel anlatamazlar bir kadını her neyse içiyorum sarhoş olmuyorum beni resmen büyüledi bunu öpmüş bulundum tamam dedim ya dudaklar kesin kurudu böyle güzel bir öpüşme görmedim ben bu öpüşme bizi alevlendirdi bembeyaz vücudu muhteşem kalçalarıyla doğal göğüsleriyle bir kadın bu kadar harika olamaz dedim kendimizden geçtik seviştiğimizde aynı zamanda kendimizden geçtik ya ben artık devamını getirmek istemiyorum bağımlı olabilirsiniz.
zaten dün gecenin etkisinden hala çıkamadım bence en yakın zamanda seninle yine bulutların üstüne çıkmak dileğiyle
❤