- 3 Tem 2019
- 104
- 236
Bugün uzun süredir görüşemediğim (Hesapladık 7 Ay olmuş) Gamze ve seksi arkadaşı Eylül Sönmez ile hasret giderme fırsatı yakaladım.
Dün Twitter üzerinden (son hesabı kapanmadan önce
)) kısa bir mesajlaşmanın ardından bugün soluğu evinde aldım.
Beni kapıda seksi Eylül karşıladı. (Aslında muhteşem göğüsleri desem daha doğru olacak
) Salona geçtiğimde ise, esmer , dolgun göğüslü (çok güzeller) ve kalçalı, güzel yüzlü Gamze beni bekliyordu. Kısa bi sarılmadan sonra bira eşliğinde muhabbete başladık. Güle eğlene sohbet ederken ikisini de çok özlediğim için bir ara banyoya kaçıp kısa bir duşun ardından Eylül'ü kolundan tuttuğum gibi odaya götürdüm. Ardından Eylül'ün oral resitali başladı. Ben aynadan sürekli dolgun kalçaları kesiyorum tabi.. Eee fazla uzatmadan hem altta hem üstte kah ise arkada çok güzel anlar yaşayarak ve yaşatarak raundu tamamladık.
Tekrar bir duşun ardından muhabbete kaldığımız yerden devam ettik. E tabi hem alkolün etkisi hemde yanımdaki seksi iki hatunun bana verdiği frikiklere dayanamayarak bu seferde Gamze'i alarak doğru odaya yönlendim. Odaya girer girmez Gamze nin dudakları dudaklarımı ele geçirdi sanki. Bu öpüşmeye dayanmak zor. Ee tabi biraz ara vererek Gamzenin küçük Hakan ile ilgilenmesine izin verdim..
Eee tabi benimde oralım fena değildir hani. Neyse Gamzemle dudaklarımızı ayıramadan uzun soluklu ve ateşli bir sevişmenin ardından (Hakkını vererek) vuslata erdik.
Gamzem'e Ve tarzına Hayran olduğum Eylül'e bugün için çok Teşekkür Ediyorum.
Bu arada @SGonzales selamını ilettim üzerimden attım bilgin olsun.
Sevgiler.
Dün Twitter üzerinden (son hesabı kapanmadan önce
Beni kapıda seksi Eylül karşıladı. (Aslında muhteşem göğüsleri desem daha doğru olacak
Tekrar bir duşun ardından muhabbete kaldığımız yerden devam ettik. E tabi hem alkolün etkisi hemde yanımdaki seksi iki hatunun bana verdiği frikiklere dayanamayarak bu seferde Gamze'i alarak doğru odaya yönlendim. Odaya girer girmez Gamze nin dudakları dudaklarımı ele geçirdi sanki. Bu öpüşmeye dayanmak zor. Ee tabi biraz ara vererek Gamzenin küçük Hakan ile ilgilenmesine izin verdim..
Gamzem'e Ve tarzına Hayran olduğum Eylül'e bugün için çok Teşekkür Ediyorum.
Bu arada @SGonzales selamını ilettim üzerimden attım bilgin olsun.
Sevgiler.