Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Drop Dead Gorgeous

JoseSosa

0
Normal Üye
10 Ara 2015
5
38
Cinsiyetiniz nedir?
2021 yılında kısa bir süre forumdaydı, görüşme fırsatı yaratamamıştım.

Vuslat geçtiğimiz Sevgililer Gününün birkaç gün öncesine kısmetmiş.

Evi kendisine yakışır şekilde şık ve temiz. Kapıdan girer girmez forum fotoğraflarındaki o muhteşem vücut kanlı canlı karşınızda işte! Beylikdüzü korsanı fotosu yüz güzelliği konusunda bir fikir verecektir size. Yüz güzelliği mükemmel ve o fotodaki sert mizacın aksine tatlış mı tatlış bir kız. Bir o kadar da tatlı dilli.

Önceki referanslarda kimse bahsetmemiş, Tadımın evinde de tüylü bir dostumuz var... Neyseki büyükçe bir cam fanus ardında sevimli bir tarantula! Camekan ardında olmasının verdiği güvenle ilk kez bir tarantulaya yakından bakma fırsatım oldu. İlginç gözleri komik bir suratı var. Kahrolsun Hollywood Arachnophobia algı yönetimi:)

Çoğumuzun fobisi Tadımın hobisi olmuş. Dövmelerinde de örümcek teması var. Prison Break'te Michael Scofield'ın dövmeleri takip edilerek Fox River'dan kaçış yolları keşfediliyordu. Tadımın dövmelerini takip ederseniz çok güzel hazinelere ulaşacaksınız. Dövmelerle bezenmiş sanat eseri gibi vücuduna dokunduğunuzda pürüzsüz harikulade bir teni keşfedeceksiniz ilk önce...

Özel anlara ge... Kapıdan içeri girdikten sonra onunla her an özel bence ama bazı anlar daha güzel anlar. Mesela öpüşmede sakındığı dilini oralda çok güzel kullanıyor. Hele bir de o oralı extra CIF ile sonlandırırken akıldan hiç çıkmayacak kareler hafızanıza kazınıyor.

Görüşmemiz 3 saat olmasına rağmen ben doyamadım. Daha sık ve daha uzun görüştükçe güzel anlar artacaktır diye düşünüyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2021 yılında kısa bir süre forumdaydı, görüşme fırsatı yaratamamıştım.

Vuslat geçtiğimiz Sevgililer Gününün birkaç gün öncesine kısmetmiş.

Evi kendisine yakışır şekilde şık ve temiz. Kapıdan girer girmez forum fotoğraflarındaki o muhteşem vücut kanlı canlı karşınızda işte! Beylikdüzü korsanı fotosu yüz güzelliği konusunda bir fikir verecektir size. Yüz güzelliği mükemmel ve o fotodaki sert mizacın aksine tatlış mı tatlış bir kız. Bir o kadar da tatlı dilli.

Önceki referanslarda kimse bahsetmemiş, Tadımın evinde de tüylü bir dostumuz var... Neyseki büyükçe bir cam fanus ardında sevimli bir tarantula! Camekan ardında olmasının verdiği güvenle ilk kez bir tarantulaya yakından bakma fırsatım oldu. İlginç gözleri komik bir suratı var. Kahrolsun Hollywood Arachnophobia algı yönetimi:)

Çoğumuzun fobisi Tadımın hobisi olmuş. Dövmelerinde de örümcek teması var. Prison Break'te Michael Scofield'ın dövmeleri takip edilerek Fox River'dan kaçış yolları keşfediliyordu. Tadımın dövmelerini takip ederseniz çok güzel hazinelere ulaşacaksınız. Dövmelerle bezenmiş sanat eseri gibi vücuduna dokunduğunuzda pürüzsüz harikulade bir teni keşfedeceksiniz ilk önce...

Özel anlara ge... Kapıdan içeri girdikten sonra onunla her an özel bence ama bazı anlar daha güzel anlar. Mesela öpüşmede sakındığı dilini oralda çok güzel kullanıyor. Hele bir de o oralı extra CIF ile sonlandırırken akıldan hiç çıkmayacak kareler hafızanıza kazınıyor.

Görüşmemiz 3 saat olmasına rağmen ben doyamadım. Daha sık ve daha uzun görüştükçe güzel anlar artacaktır diye düşünüyorum.
Referans için teşekkürler

AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel referans için teşekkürler.. ben görüştüğümde tarantula yoktu ama kendisi tarantulayı aratmayacak kadar güzel işler yapmıştı 🔥🔥
Çok çok güzel kadın..🧿🧿

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu güzel referans için teşekkürler.. ben görüştüğümde tarantula yoktu ama kendisi tarantulayı aratmayacak kadar güzel işler yapmıştı 🔥🔥
Çok çok güzel kadın..🧿🧿
Demek ki zaman tarantla görme zamanı .
Ben bir türlü denk gelemedim mesafe de uzun

TADIM Çevrimiçi

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,007
11,070
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. P.break severim güzel diziydi güzel anımsama oldu vakitin hızlı ve mükemmel geçişi iki tarafında pozitif enerjisi ile alakalıdır diye düşünüyorum:) en kısa zamanda görüşmek üzere iyi bakın kendinize 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar