- 18 Kas 2020
- 78
- 162
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Nerden başlasam bilemedim her anı muthis gecen bir gorusmeden sonra. Bir dusundumki haktan başlamali. Evet zampirikler , her ince ayrintisiyla hakkinizi veriyor imge. Bence çok önemli birsey bu. Forumdaki guzel gorusmelerim kadar olumsuz yorum bile yazmayarak hafizamdan silip attigim gorusmelerimde oldu. Bu tecrubelerin akabinde gorduklerim beni şaşırtmadi , cunku olmasi gereken bu olmali dostlar. Şaşırmak yerine sevindim.. ■Ev : minnak cok sirin ama klostrofobi yaratmayan ferah , üniversitede hayalini kurdugunuz ama sadece durumu iyi olanlarin tutup doseyebildigi hayalinizdeki ev. (Imgede ünideki aşkiniz 
) ■Temizlik : bir gorusmemde dus alirken migdemin bulandigi kendimi zor tuttugum O ani aklima getirdi cunku o kadar temizdi..7 yildizli otel konforu. ■ önemsenmek : tek kullanimlik tras seti , dis fircasi macunu (guzel kutularinda ) , tertemiz havlulari , tek kullanim terligi. Sagda solda daginiklik olmamasi. Bir icecek istediginizde onlarin bile alternatifinin olmasi sicak soguk sekerli sekersiz asitli asitsiz. Aklina ne gelirse. Bosuna 7 yildiz demedim. ■ profil ve reel goruntu farki : keklenmis gibi hissetmiyorsunuz yaş olarak okey , resimler okey , referanslardaki : pembise yaranma kolpasi oranı : % 0 neyse o , okey. ■ yatak fasli : tatmin olmaniz icin elinden gelenin fazlasini yapiyor , uyum yakaladiginda vucud dili " hersey senin icin , buraya mutlu olmaya geldin seninim " diyor her hareketi her dokunusu ile kan ter icinde. Çok mutlu ayrildigim özel bir gorüsme oldu benim icin. Kendisine cok tesekkur ediyorum ve herkese öneriyorum. Gözunuze kestiriginiz top 5 listenizde imge mutlaka olmali. Bize bu platformda olma imkanini veren yonetime ve emegi gecenlere yine tekrar tekrar tesekkurler.