- 1 Ocak 2022
- 1
- 10
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yine bir iş programı için İstanbul'a gelmişken 1 gün öncesinden yaptığım randevu talebine olumlu yanıt veren Gece hanım ile görüşme fırsatı yakaladım. Kendisi ile randevu öncesi iletişimimiz gayet iyiydi. Randevu saatinde göndermiş olduğu konuma geldiğimde kendisine haber verdim ve içeri giriş talimatlarını da sorunsuz yerine getirdiğimde beni kapıda bir afet bekliyordu. Sıcak bir karşılama, güzel hazırlanmış ikramlar, cezvede kendisinin hazırladığı sade kahve derken fazla dayanamadım bu güzelliğe ve konulu film başladı. (Detaylar bizde)
Gece hanım, gerçekten iletişimi güçlü, sıcak, samimi, içten bir hanımefendi. Kendisinin yanında hiç yabancılık çekmedim. Sanki daha önceden tanışıyormuş gibi rahat ve keyifli sohbet ettik. Oldukça dolu dolu geçen bir randevu idi. Kendisi hiçbir ricamı geri çevirmedi. Beni çok güzel ağırladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
(Bir ara, bana referans olup olmama konusunda tereddütte kaldı sanırım ama bu konuda yorumu da kendisine bırakıyorum)
Sevgiler Gece hanım...
Gece hanım, gerçekten iletişimi güçlü, sıcak, samimi, içten bir hanımefendi. Kendisinin yanında hiç yabancılık çekmedim. Sanki daha önceden tanışıyormuş gibi rahat ve keyifli sohbet ettik. Oldukça dolu dolu geçen bir randevu idi. Kendisi hiçbir ricamı geri çevirmedi. Beni çok güzel ağırladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
(Bir ara, bana referans olup olmama konusunda tereddütte kaldı sanırım ama bu konuda yorumu da kendisine bırakıyorum)
Sevgiler Gece hanım...