- 23 Haz 2019
- 3,762
- 10,500
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bencede en doğru zaman..Bana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Sizinle sevişmek her zaman dogruBana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Muhteşemsiniz ama engelliyim, bugün bana iyilik yaparak engelimi kaldırır ve size bir daha ulaşmamı sağlarsanız çok müteşekkir olurum hanımefendi...Bana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Tam sevişmelikBana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Sevişmenin zamanı her zaman ama denk gelebilmek şartı ile ..Bana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Senle en doğrusunu yapsakBana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Katılmalı bu fikre hatta iki bedende vücut bulmalı bu fikirBana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
süpersinBana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Ben kolay kolay engellemem engellediysem vardır bir sebebi. Güzel görüşmeler diliyorum sizeMuhteşemsiniz ama engelliyim, bugün bana iyilik yaparak engelimi kaldırır ve size bir daha ulaşmamı sağlarsanız çok müteşekkir olurum hanımefendi...
Valla duyduklarımdan sonra size zaman ayirmak için çabalarımSevişmenin zamanı her zaman ama denk gelebilmek şartı ile ..
Hava şartlarına göre en güzel hava diyebilirim de .
Denk gelebilmek ümidi ile .
Güzel resimler için teşekkürler![]()
KesinlikleKatılmalı bu fikre hatta iki bedende vücut bulmalı bu fikir![]()
Daha Yeni hasret giderdikCanim çekti seni @Cansu kaya![]()
Asla denilmemeliBu zamanlarda güzel bir sevişmeye kim hayır diyebilir ki![]()
Klasik Cansu kaya diyelim mi?
Duyduklarınızı dinleyebilmek ümidi ile ...Valla duyduklarımdan sonra size zaman ayirmak için çabalarım![]()
Evet sizinle görüşürüm onun dışında ı ıhhhBen kolay kolay engellemem engellediysem vardır bir sebebi. Güzel görüşmeler diliyorum size![]()
seninle olduktan sonra her zaman doğru zamandır...Bana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Doğru zamanı yakalayamadım senle. Aylardır yazıyorum, arıyorum. Olmadı başaramadım. Ama çok isterim görmekBana göre sevişmek için doğru zamanlar![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!