Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Doğallık

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet Sevgili dostlar;bugün değişik bir gün oldu aslında benim açımdan akşamdan aslında planım vardı da o bir şekilde nasip olmadı..Benimde Sevgili Aslıya yakın bir lokasyonda işim vardı.Anlık düzgün bir yazışma ile 1 saat sonrası için randevuyu kopardım..Lokasyon merkezi..Ulaşımı kolay bir yerde..Eve gelince giriş çıkış sorunsuz.Kapıyı açtığında genç hoş,fit ve resimlerinden daha güzel birini gördüm.Samimi gülümsemesi ile karşıladı beni..El,yüz hijyenden sonra başladık birbirimizi tanımaya..Misaferperverliği de kendi gibi hoştu.Türk kahvesi yaptı cezvede öyle makinede değil😉tam kıvamındaydı..bu kız evde kalmaz🤭Samimi sohbete başladık Aslı üniversite öğrencisi online derslerine devam ediyor.Bence geleceği parlak biri..Bu ortamlarda yeni..İki arkadaş gibi koyu sohbet ettik birçok konuda..Bu arada samimiyetimiz artıyor..Bana bakışları da hoştu konuşurken😊Buralar bende kalsın gelelim özel anlara🤗Genç,fizik fit ve güzel ben yanmaya başlamıştım bile..Dudaklarına yapıştığımda çok samimi öpüşüyor,beden temasında yapmacık değil keyif alarak kendini olaya bırakıyor..Oralı bambaşka uzun zamandır böyle değişik tarz görmedim😉Hele o anda yüzünüze bakışı müthiş etkileyici..Bizim tenlerde birbirimizi çekti.Üzerimde uçurduk birbirimizi,değişik pozisyonlarda devam ederek benden aldığı zevk ile o da doruğa ulaşmıştı bende buna dayanamayarak derinliklerinde serinledim..Yüzümüzdeki tebessüm,bedenlerdeki heyecan ancak yaşayarak anlayabileceğiniz gibi..Doğal olan her zaman özel ve güzeldir..Aslı da böyle yaşattı ve yaşadı..Samimiyeti,düzgün kişiliği ile de işte doğru kişi demekten alıkoyamadım kendimi..Bugünkü yüzümdeki gülümsemenin sebebi Aslı☺️Enerjisi,isteği,uyumu,frekansı,ambiyansı ile beni aldı bir yerlerden bambaşka yerlere götürdü..Kapıdaki içten uğurlama da beni çok kez o kapıya getirir😉Aslı bana değerli zamanını ayırdığın için unutulmaz yaşattıkların için çok teşekkür ederim😚Sevgili Aslı seni tanımak anlamlıydı..Umarım iyi insanlar ile karşılaşırsın🙏

PARTNER ASLI Çevrimdışı
13 Nis 2021
100
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet Sevgili dostlar;bugün değişik bir gün oldu aslında benim açımdan akşamdan aslında planım vardı da o bir şekilde nasip olmadı..Benimde Sevgili Aslıya yakın bir lokasyonda işim vardı.Anlık düzgün bir yazışma ile 1 saat sonrası için randevuyu kopardım..Lokasyon merkezi..Ulaşımı kolay bir yerde..Eve gelince giriş çıkış sorunsuz.Kapıyı açtığında genç hoş,fit ve resimlerinden daha güzel birini gördüm.Samimi gülümsemesi ile karşıladı beni..El,yüz hijyenden sonra başladık birbirimizi tanımaya..Misaferperverliği de kendi gibi hoştu.Türk kahvesi yaptı cezvede öyle makinede değil😉tam kıvamındaydı..bu kız evde kalmaz🤭Samimi sohbete başladık Aslı üniversite öğrencisi online derslerine devam ediyor.Bence geleceği parlak biri..Bu ortamlarda yeni..İki arkadaş gibi koyu sohbet ettik birçok konuda..Bu arada samimiyetimiz artıyor..Bana bakışları da hoştu konuşurken😊Buralar bende kalsın gelelim özel anlara🤗Genç,fizik fit ve güzel ben yanmaya başlamıştım bile..Dudaklarına yapıştığımda çok samimi öpüşüyor,beden temasında yapmacık değil keyif alarak kendini olaya bırakıyor..Oralı bambaşka uzun zamandır böyle değişik tarz görmedim😉Hele o anda yüzünüze bakışı müthiş etkileyici..Bizim tenlerde birbirimizi çekti.Üzerimde uçurduk birbirimizi,değişik pozisyonlarda devam ederek benden aldığı zevk ile o da doruğa ulaşmıştı bende buna dayanamayarak derinliklerinde serinledim..Yüzümüzdeki tebessüm,bedenlerdeki heyecan ancak yaşayarak anlayabileceğiniz gibi..Doğal olan her zaman özel ve güzeldir..Aslı da böyle yaşattı ve yaşadı..Samimiyeti,düzgün kişiliği ile de işte doğru kişi demekten alıkoyamadım kendimi..Bugünkü yüzümdeki gülümsemenin sebebi Aslı☺Enerjisi,isteği,uyumu,frekansı,ambiyansı ile beni aldı bir yerlerden bambaşka yerlere götürdü..Kapıdaki içten uğurlama da beni çok kez o kapıya getirir😉Aslı bana değerli zamanını ayırdığın için unutulmaz yaşattıkların için çok teşekkür ederim😚Sevgili Aslı seni tanımak anlamlıydı..Umarım iyi insanlar ile karşılaşırsın🙏
Senin gibi birini tanımak çok güzeldi 🥰

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve akıcı paylaşım için teşekkürler...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Sevgili @EBRUSCRT bu forumun Fatih Terim'i bence :D Aslı hanımı bu foruma kazandırdı alt yapıdan da başka yıldızlar gelicek gibi :)
Biraz Obra havası da var, her seviştiğini final four a götürüp getiriyor :D(y)

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
307
249
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslı efsane

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar