Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Doğal güzellik

Urselx

Normal Üye
21 May 2021
15
25
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Hafta sonu Aslı ile keyifli bir görüşme gerçekleştirdim. Açıkçası uzun zamandır merakımı cezbetmesine rağmen kendisiyle daha önce hiç görüşmediğim için hayıflanıyorum. 😅

Aslı doğal bir güzelliğe sahip, yüzü, teni, gözleri, ses tonu her konuda fiziksel olarak beni tatmin etti. Hele yatakta saçları alnına doğru dağılmışken güzel gözlerinin büyüyen bebeklerini görmek beni tarif edemediğim hoş duygular içerisinde bıraktı.

Bunların yanında Aslı’nın eğitimli ve zeki olduğu her halinden belli oluyor, muhabbeti benim için büyük bir zevkti.

Umarım tekrar görüşürüz. 😉

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,561
10,734
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,624
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Hafta sonu Aslı ile keyifli bir görüşme gerçekleştirdim. Açıkçası uzun zamandır merakımı cezbetmesine rağmen kendisiyle daha önce hiç görüşmediğim için hayıflanıyorum. 😅

Aslı doğal bir güzelliğe sahip, yüzü, teni, gözleri, ses tonu her konuda fiziksel olarak beni tatmin etti. Hele yatakta saçları alnına doğru dağılmışken güzel gözlerinin büyüyen bebeklerini görmek beni tarif edemediğim hoş duygular içerisinde bıraktı.

Bunların yanında Aslı’nın eğitimli ve zeki olduğu her halinden belli oluyor, muhabbeti benim için büyük bir zevkti.

paylaşım için teşekkürler

PARTNER ASLI Çevrimdışı
13 Nis 2021
100
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,

Çok teşekkür ederim 🥰😘💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar