Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ❤️❤️❤️Dilan, Dilan, Dilan ❤️❤️❤️

istanbullu2010

0
Normal Üye
15 Kas 2010
16
93
Cinsiyetiniz nedir?
Dün @Dilan 'la yine muhteşem bir görüşme yaptık. Çoook şanslı olduğumu biliyorum, onunla özel anları yaşayabilmek gerçekten de büyük bir şans. 3 saatlik görüşmemiz dolu dolu geçti. Yedik, içtik, eğlendik.

Yani o kadar güzel ki, seks olmasa bile çok güzel vakit geçiriyorsunuz, sizinle çok uyumlu. Ama tabi ki, bu kadar güzel geçen zaman içinde, seks de yaşandığında zirvelere çıkıyorsunuz...

Yatak odasında geçen zamanı biraz anlatmaya çalışacağım.

Romantik, heyecanlı, tutkulu bir müzik arka planda çalıyor, loş ışık tenimizde dans ediyor. Ardından başlayan sevişme... tam bir fırtına. Vahşi, ıslak ve hiç durmak bilmeyen... Filmlerde izlediğiniz o ateşli sahneler gibi yoğun. İnlemeler, nefes alıp verişler, kalçaya şaplak atmalar, hepsi birbirine karışıyor... Her pozisyonda uyum içindesiniz; seni yeni yeni derinliklere sürüklüyor, bedenini farklı açılardan keşfediyor, en hassas noktalarını tek tek ele geçiriyorsunuz. Hem çook zevk alıyor, hem de çook zevk verdiğinizi hissediyorsunuz.

Seks bittikten sonra, ben ne yaşadım, ne kadar güzeldi diye hala inanamıyorsunuz, zihniniz tertemiz, çok berrak... Fırtına sonrası, hava sakinleşir, deniz de çarşaf gibi dümdüz olur ya, öyle bir şey işte... bulutlar dağılmış, hava taze mis gibi olmuş, her şey netleşmiş... ve harikaydı, süperdi, çok iyiydi diye söylenmeye devam ediyorsunuz.

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,445
1,469
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bir referans olmuş detaylar etkileyici 👍

10 Eyl 2024
14
160
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dün @Dilan 'la yine muhteşem bir görüşme yaptık. Çoook şanslı olduğumu biliyorum, onunla özel anları yaşayabilmek gerçekten de büyük bir şans. 3 saatlik görüşmemiz dolu dolu geçti. Yedik, içtik, eğlendik.

Yani o kadar güzel ki, seks olmasa bile çok güzel vakit geçiriyorsunuz, sizinle çok uyumlu. Ama tabi ki, bu kadar güzel geçen zaman içinde, seks de yaşandığında zirvelere çıkıyorsunuz...

Yatak odasında geçen zamanı biraz anlatmaya çalışacağım.

Romantik, heyecanlı, tutkulu bir müzik arka planda çalıyor, loş ışık tenimizde dans ediyor. Ardından başlayan sevişme... tam bir fırtına. Vahşi, ıslak ve hiç durmak bilmeyen... Filmlerde izlediğiniz o ateşli sahneler gibi yoğun. İnlemeler, nefes alıp verişler, kalçaya şaplak atmalar, hepsi birbirine karışıyor... Her pozisyonda uyum içindesiniz; seni yeni yeni derinliklere sürüklüyor, bedenini farklı açılardan keşfediyor, en hassas noktalarını tek tek ele geçiriyorsunuz. Hem çook zevk alıyor, hem de çook zevk verdiğinizi hissediyorsunuz.

Seks bittikten sonra, ben ne yaşadım, ne kadar güzeldi diye hala inanamıyorsunuz, zihniniz tertemiz, çok berrak... Fırtına sonrası, hava sakinleşir, deniz de çarşaf gibi dümdüz olur ya, öyle bir şey işte... bulutlar dağılmış, hava taze mis gibi olmuş, her şey netleşmiş... ve harikaydı, süperdi, çok iyiydi diye söylenmeye devam ediyorsunuz.
Teşekkür ederim canim güzel referansların için herzaman beklerim tatlim eline koluna güzel kalbin asağlik ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

@DİLAN
@DİLAN 🧿🧿🧿🥰🥰🥰😘

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar