- 17 Tem 2020
- 8,160
- 11,942
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Ne adamlar var beea, kaybettiğinin/kaçırdığının farkında değil![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne adamlar var beea, kaybettiğinin/kaçırdığının farkında değil![]()
Çok teşekkür ederim kuzum benimNasıl bir zihniyet anlaşılır gibi değil... Neyi kaybettiğinin farkında değil. Layık olan buluşsun zaten...
Enflasyon oranını tüik ten aldıktan sonra sıkıntı yok, katlanırız...Bak şimdi ya
. Teşekkür ederim bebeğim
. Estağfurullah kuzum ne özürü
.Ama ödeşme konusuna gelirsek o zaman dan bu zamana bir saat olmayabilir malum herşey zamlandi
![]()
Kıyamam ben sana zorlama yokEnflasyon oranını tüik ten aldıktan sonra sıkıntı yok, katlanırız...
Reel oranlar biraz zorlayabilir...![]()
Bunu daha önce biri daha yapmişti hatirlarmisn bilmm ama biz görüşmuştukYok ya bende yeni tanıyacaktım kendisini kısmet olmadı![]()
10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Bu muhteşem kadını 10 dk bekleyemeyen arkadaş, zaten bu görüşmeyi haketmiyormuş. Görüşme olsa belki başka sorunlara sebep olurdu, bence iyi ki olmamış. Siz hep güzel şeylere layıksınız Ceylin hanım10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Tatlım benimCok ayıp etmiş
Bir taraftanda belki böyle daha iyi oldu
Büyük ihtimal zaten on dakika sürecekti
Tatlımın on dakika icin hazırlanmasına değmezdi
Sen keyfine bak tatlım
O
Bunu daha önce biri daha yapmişti hatirlarmisn bilmm ama biz görüşmuştuk![]()
Canim benim çok teşekkür ederimBu muhteşem kadını 10 dk bekleyemeyen arkadaş, zaten bu görüşmeyi haketmiyormuş. Görüşme olsa belki başka sorunlara sebep olurdu, bence iyi ki olmamış. Siz hep güzel şeylere layıksınız Ceylin hanım![]()
Ben 10 dakika değil 10 gün beklenecek bir bayansın bu gece ben buna şahit oldum10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Yavrum beni de çok beklettin ,elimde çiçekle,soğuk kış günlerinde10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Küfür etmemiş ama etseymişsin daha iyiymiş ve manidar olanı bunu sonuna kadar hak etmiş10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Tatlı kıvırcık zamanında çok güzel naifliği ile cevap vermişKüfür etmemiş ama etseymişsin daha iyiymiş ve manidar olanı bunu sonuna kadar hak etmişdeğil mi
@yasakelma80 üstadım???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!