- 28 Kas 2018
- 1,445
- 1,469
- Cinsiyetiniz nedir?
@DEMET ile ilk görüşmemiz, çok ateşli ve sıcakkanlı bir hanimefendi. Kendisini ara ara darlıyordum fakat anlık yakalamak çok zor. Erkenden planlayalım ertelemek gerekirse bilgi verirsin sıkıntı olmaz demesiyle 2 hafta önceden 23/08 Cumartesi günü için planımızı yaptık ve tabii ki ikimizde plana sadık kaldık
. Kendisine paylaştığı fotoğraflardan en çok beğendiğim kıyafetini söylemiştim, beni kırmamış sağolsun kapıyı açtığında üstünde görünce zaten ben bittim eridim. Daha sonra oturduk soluklandık biraz, @DEMET güzelliğiyle yanıbaşımda, sohbeti ayrı güzel. Daha sonra duş faslı ardından yatakta olanlar çok fena, anlatmakla olmaz bazı şeylerin gerçekten anı yaşayarak öğrenilmesi lazım. Görüşme sonuna doğru ufak bi sağlık sorunu nüksetti maalesef, umarım şuan iyisindir @DEMET .
Uzun lafın kısası benim açımdan çok güzel bi görüşme oldu. Aşırı keyif aldım ve çok mutlu ayrıldım. Umarım bi yanlışım hatam olmamıştır, buradan da tekrardan çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle sevgili @DEMET
Uzun lafın kısası benim açımdan çok güzel bi görüşme oldu. Aşırı keyif aldım ve çok mutlu ayrıldım. Umarım bi yanlışım hatam olmamıştır, buradan da tekrardan çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle sevgili @DEMET