Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İletişim Problemi Dikkat derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16 Eyl 2017
97
58
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar merhaba

Öncelikle ben emel hanımla görüşme için sozlestim daha sonra annesinin hasta olduğunu gerekirse başka bir arkadaşına yonlendirebilecegini söyledi bende madem siz gelmeyeceksiniz olabilir dedim ve arkadaşına numarami verdi beni aratti malum hanımla yazışırken doğal olarak kendisine sorular sordum ve beni aradı ama arayan kimdi ****** ve arayıp küfürler edip telefonu kapattı emele beni nasıl insanlarla muhatap ediyorsun savcılığa gideceğim dediğim zaman hayatim yapma ben konuşurum beni arada bırakma gibi söylemler söyleyip ben seninle buluşur telafi ederim dedi peki dedim sonra buna yazdım yok şehir dışındayım vs vs arkadaşımdan yazdığım zaman ise istanbulda arkadaş bize gelince şehir dışında neyse dedim bsey demeyeyim sonra aradı beni görüşelim diye bende dedim ki arkadaşının terbiyesizligini telafi etmen lazım nasıl vs derken ekstra 1 seans senden olsun diyince hanım efendi triplere girdi aman diyeyim görüşmek isterken bir kez daha düşünün

Moderatör tarafında düzenlendi:
Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
Arkadaşlar merhaba

Öncelikle ben emel hanımla görüşme için sozlestim daha sonra annesinin hasta olduğunu gerekirse başka bir arkadaşına yonlendirebilecegini söyledi bende madem siz gelmeyeceksiniz olabilir dedim ve arkadaşına numarami verdi beni aratti malum hanımla yazışırken doğal olarak kendisine sorular sordum ve beni aradı ama arayan kimdi ****** ve arayıp küfürler edip telefonu kapattı emele beni nasıl insanlarla muhatap ediyorsun savcılığa gideceğim dediğim zaman hayatim yapma ben konuşurum beni arada bırakma gibi söylemler söyleyip ben seninle buluşur telafi ederim dedi peki dedim sonra buna yazdım yok şehir dışındayım vs vs arkadaşımdan yazdığım zaman ise istanbulda arkadaş bize gelince şehir dışında neyse dedim bsey demeyeyim sonra aradı beni görüşelim diye bende dedim ki arkadaşının terbiyesizligini telafi etmen lazım nasıl vs derken ekstra 1 seans senden olsun diyince hanım efendi triplere girdi aman diyeyim görüşmek isterken bir kez daha düşünün
Öncelikle geçmiş olsun hocam.
Kendisi ve yönlendirme yaptığı kişiyle ilgili konuşma kayıtları vs bana whatsapp'dan iletirmisiniz.
Ayrıca konuyu sonuçlandırdığımızda argo yorumunuzdan dolayı size ceza uygulucam
Sözlerinizi seçerken dikkatli olalım tekrardan geçmiş olsun

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
@EMEL savunmanı yaparmısın

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
konu sahibi ve emel dışında yazan kişileri 1 hafta uzaklaştırma vericem.
olay sonuçlanana kadar kaos yaratıcak yorum yapmayın

16 Eyl 2017
97
58
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle geçmiş olsun hocam.
Kendisi ve yönlendirme yaptığı kişiyle ilgili konuşma kayıtları vs bana whatsapp'dan iletirmisiniz.
Ayrıca konuyu sonuçlandırdığımızda argo yorumunuzdan dolayı size ceza uygulucam
Sözlerinizi seçerken dikkatli olalım tekrardan geçmiş olsun
Hocam açıkçası 2-3 hafta oldu yazmak ve yazmamak konusunda kararsız kaldım mesajları sildim yalan yok çünkü evli insanız çocuklu ne olur ne olmaz diye tutamiyoruz elimizde ama arayan kişi Türkiye numarası üzerinden arama yapmadı ama 20/25 temmuz arasında oldu bunların hepsi konuşmalar emel hanımda varsa o atabilir kendisine de yazdim çünkü

BURCU

0
25 Ara 2018
92
412
Arkadaş aradı ben ist dışındaydım arkaşın varmı die sordu bende var dedim sonuçta benim bir çıkarım yok anlaşamamışlar kıza ısrarla anal sormuş oda hayır demiş bey efendinin parası her yerde geçmiyor hiç böyle bir şey yapmamıştım Buda ders olsun bana bide kalkıp buraya yazıyor ondan sonrada bunu nasıl telefi edicex diyor benimle kalacakmış bir saat fazladan ödeme vermicekmiş böyle saçma bir şey varmı Allah aşkına …

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar