Ruzgar3434
Normal Üye
- 26 Kas 2024
- 5
- 0
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dostlar merhaba kısa dönem içinde görüşme yada iletişime geçen oldu mu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Herhangi bir iletişim numarası var varsa yazar mısınEvet ama burada degil galiba.mesaj atip turkiyeye donmek icin bir miktar borc istemisti. Gonderdim parayi ama donmedi henuz .![]()
4bin tl idi. Agladi filan.geri gelmeyecegini tahmin ederek gonderdim zaten.unutmustum bile.mesajlarda gorunce aklima geldi. Mesaj attim ama ulasmadi tek tik whatsupp.Kardeş haketmıssın
Var ama onda da hareket yok artik. Bendeki numara zaten daha onceki referans mesajlarinda paylasilmis baska bir arkadas tarafindanHerhangi bir iletişim numarası var varsa yazar mısın
En son 14 Ağustos'ta konuştuk. İstanbula geldim para gönder İzmire gideyim diye aradı. Bir dediği bir dediğini tutmadığı için göndermedim bir şey.Dostlar merhaba kısa dönem içinde görüşme yada iletişime geçen oldu mu
Numarası var parayı alınca yazmıyorHerhangi bir iletişim numarası var varsa yazar mısın
Aynen zaten TR de mimli ülkeye sokmasınlarVer avukata hıc uğraşma
Hangi numaradan dostum atma n var mıbugün aradı konuştuk. İzmirden İstanbula uçak bileti al diye aramış. Yabancı şubeye gidecekmiş. Her dediğin yalan dedim kapadım.
Herhangi bir iletişim numarası var mı sende dostum"istanbuldan- Izmir'e bilet aldım fakat şöförüm yanlislikla başka şehirden bilet almiş...bana 4 k para gönder ki taksici parasını ödeyebileyim Izmir'e gelebileyim dedi. ekran kayitlarini da atti. aramızda ki bağlantı profesyönel kalsın dedim, bir daha yazmadı. benzer deneyleri önceden de yapmisti, genelde aile üyeleri hasta acilen 4k-6 lazımmış falan. geçmis olsun Cancem, kendisini de o paraları da bir daha göremezsin. bir kadının gözyaşlari en büyük tüfekleridir erkek milletini manipüle etmek için.
Ama doğruya doğru...iyi ve temiz bir kız. gorüştüğünüz zaman rahat hissedebilecrğniz bir kız ve yüzü çok güzel.. sadece beleşten para dilenme taktikleri itici
var ama veremem, çünkü aktif olarak yapmiyor artık bu işi, zaten yurtdışındaHerhangi bir iletişim numarası var mı sende dostum
Veremiceksen niye burdasiniz ozman? Yada niye konuyu dallandirip budaklandiriyorsunuz? Dolandirici bi hanımın da başlığı niye hala aktif burda? Site yoneticerine duyurulur.var ama veremem, çünkü aktif olarak yapmiyor artık bu işi, zaten yurtdışında
kardeşim birincisi burada numara paylaşmak yasak zaten, ikincisi kiz muhatap olduğu kişilerle zaten mesajlaşmiş. herkeste numarasi var. sadece şu kadarıni söyliyim, türk numarası değilVeremiceksen niye burdasiniz ozman? Yada niye konuyu dallandirip budaklandiriyorsunuz? Dolandirici bi hanımın da başlığı niye hala aktif burda? Site yoneticerine duyurulur.
Numara nedir kardeşimYeni bir numaradan tekrar para istedi. Dogumgunu filanmis pasta parasi dedi gelince burda keselim dedim.orada arkadaslarim var lazim olursa ara dedi vedalastik. Kendisini beklemeyin bence
1,5-2senedir gelemiyordu, dün bana ulaştı sonunda dönmüş Mavişehirdeymiş, yeni numarasını size iletmemi istedi +998770932035Dostlar merhaba kısa dönem içinde görüşme yada iletişime geçen oldu mu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!