Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Diana

Ruzgar3434

Normal Üye
26 Kas 2024
5
0
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostlar merhaba kısa dönem içinde görüşme yada iletişime geçen oldu mu

21 Ara 2021
51
77
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet ama burada degil galiba.mesaj atip turkiyeye donmek icin bir miktar borc istemisti. Gonderdim parayi ama donmedi henuz . 🤨

uluay

Normal Üye
30 Nis 2023
20
33
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bugün aradı konuştuk. İzmirden İstanbula uçak bileti al diye aramış. Yabancı şubeye gidecekmiş. Her dediğin yalan dedim kapadım.

Vettss

Normal Üye
19 Şub 2022
2
0
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün benide aradı ancak İzmir'e geldiğinde yardımcı olabileceğimi söyledim sonra muhabbeti kesti

Vettss

Normal Üye
19 Şub 2022
2
0
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
29 Eylül'de benide aramıştı bende ancak İzmir'e geldiğinde yardımcı olacağımı söyledim demek ki herkeste şansını deniyor

corny

0
Normal Üye
22 Haz 2009
18
6
Cinsiyetiniz nedir?
istanbula bilet aldım fakat şöförüm yanlislikla başka şehirden bilet almiş...bana 4 k para gönder ki taksici parasını ödeyebileyim Izmir'e gelebileyim dedi. ekran kayitlarini da atti. aramızda ki bağlantı profesyönel kalsın dedim, bir daha yazmadım benzer deneyleri önceden de yapmisti, genelde aile üyeleri hasta acilen 4k-6 lazım falan. geçmis olsun Cancem, kendisini de o paraları da bir daha göremezsin. bir kadının gözyaşlari en büyük tüfekleridir erkek milletini manipüle etmek için.

corny

0
Normal Üye
22 Haz 2009
18
6
Cinsiyetiniz nedir?
"istanbuldan- Izmir'e bilet aldım fakat şöförüm yanlislikla başka şehirden bilet almiş...bana 4 k para gönder ki taksici parasını ödeyebileyim Izmir'e gelebileyim dedi. ekran kayitlarini da atti. aramızda ki bağlantı profesyönel kalsın dedim, bir daha yazmadı. benzer deneyleri önceden de yapmisti, genelde aile üyeleri hasta acilen 4k-6 lazımmış falan. geçmis olsun Cancem, kendisini de o paraları da bir daha göremezsin. bir kadının gözyaşlari en büyük tüfekleridir erkek milletini manipüle etmek için.

Ama doğruya doğru...iyi ve temiz bir kız. gorüştüğünüz zaman rahat hissedebilecrğniz bir kız ve yüzü çok güzel.. sadece beleşten para dilenme taktikleri itici

Ruzgar3434

Normal Üye
26 Kas 2024
5
0
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"istanbuldan- Izmir'e bilet aldım fakat şöförüm yanlislikla başka şehirden bilet almiş...bana 4 k para gönder ki taksici parasını ödeyebileyim Izmir'e gelebileyim dedi. ekran kayitlarini da atti. aramızda ki bağlantı profesyönel kalsın dedim, bir daha yazmadı. benzer deneyleri önceden de yapmisti, genelde aile üyeleri hasta acilen 4k-6 lazımmış falan. geçmis olsun Cancem, kendisini de o paraları da bir daha göremezsin. bir kadının gözyaşlari en büyük tüfekleridir erkek milletini manipüle etmek için.

Ama doğruya doğru...iyi ve temiz bir kız. gorüştüğünüz zaman rahat hissedebilecrğniz bir kız ve yüzü çok güzel.. sadece beleşten para dilenme taktikleri itici
Herhangi bir iletişim numarası var mı sende dostum

smokin

0
Normal Üye
11 Şub 2019
39
23
Cinsiyetiniz nedir?
var ama veremem, çünkü aktif olarak yapmiyor artık bu işi, zaten yurtdışında
Veremiceksen niye burdasiniz ozman? Yada niye konuyu dallandirip budaklandiriyorsunuz? Dolandirici bi hanımın da başlığı niye hala aktif burda? Site yoneticerine duyurulur.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Joker bu konu gerçekten çok gereksiz uzadı sanki .
Pembiş burada mı değil mi ?
Birileri para yollamış kız cevap vermemiş vs
Genel olarak bakınca da bu kadar uzun süre cevap vermedi ise ya gerçekten yok ve insanları mağdur etmiş gibi bir izlenim veriyor
Bu konu çokkkkk uzadı sevgili adminin @Joker

corny

0
Normal Üye
22 Haz 2009
18
6
Cinsiyetiniz nedir?
Veremiceksen niye burdasiniz ozman? Yada niye konuyu dallandirip budaklandiriyorsunuz? Dolandirici bi hanımın da başlığı niye hala aktif burda? Site yoneticerine duyurulur.
kardeşim birincisi burada numara paylaşmak yasak zaten, ikincisi kiz muhatap olduğu kişilerle zaten mesajlaşmiş. herkeste numarasi var. sadece şu kadarıni söyliyim, türk numarası değil

21 Ara 2021
51
77
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeni bir numaradan tekrar para istedi. Dogumgunu filanmis pasta parasi dedi gelince burda keselim dedim.orada arkadaslarim var lazim olursa ara dedi vedalastik. Kendisini beklemeyin bence

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar