Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Derin'li Görüşme

mizahbende

Normal Üye
8 Kas 2023
5
22
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese,
@VipDerin çok beğendiğim, merak ettiğim ve twitter üzerinden takip ettiğim bir partnerdi. Forum üzerinden de referanslarını inceleyip görüşme teklifinde bulundum. Mesajlarıma çok hızlı cevap verip uygun bir zaman diliminde buluştuk. Evi rahat ve güvenilirdi. Park sorunu yoktu. Köpeği çok cana yakındı. Biraz muhabbetten sonra yatak odasına geçtik. Vücudu gerçekten güzel bir partner. Ön sevişmeyi seven biri ve aceleye getirmiyor. Oral seksi keyifliydi. Pozisyon tercihini bana bırakması ve isteneni yapması hoştu. Yakında tekrar buluşmak için randevu talep edeceğim. 💐

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
889
1,061
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
@VipDerin çok güzel ve çok iyi referansları var fakat boyum kısa olduğu için bir türlü karar veremiyorum gitme🤔

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Aburrido Çevrimdışı
16 Ağu 2020
60
133
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans paylaşımınız için teşekkürler. Uzun boyu ve güzelliği ile benim de ilgimi çekti. Sadece fotoğrafları acaba eski mi diye güncel paylaşımlarını takip etmek istiyorum twitter hesabını bulamadım. Bana özelden paylaşabilir misiniz?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar