- 23 Haz 2019
- 8
- 60
Kız çok güzel arkadaşlar hakikaten..
Kendine bakmış, çok genç
Göğüsler mükemmel orta büyüklükte silikon değil ama diri ve dik,
bel incecik..yüzü çok güzel...büyük ve güzel gözleri var..
Dövmeleri zevksiz ve çirkin durmuyor gayet yakışmış vücuduna..
Gayet güzel sevişiyor öpüşmesi el teması optimum düzeyde..
Köpeği de çok tatlı
Evin ulaşımı çok basit giriş çıkışta problem kesinlikle yok..Yaklaşımı başta size soğuk gelebilir yapısı bu şekilde anlaşılan ama sorun teşkil edecek düzeyde değil...
Biz Banu Soydan'lanmış @Banu Soydan insanız çıtamız o anlamda yüksek o yüzden aynı şevk ve istek herkeste olacak diye beklemiyoruz tabi ki..Banucum selam olsun sana da özledim
Denenmesini tavsiye ediyorum arkadaşlar zevk meselesi tarzı hoşunuza gitmezse bidaha gitmezsiniz
Bu forumda 3.Denemem oldu artık hepsini elimden geldiğince paylaşacağım...
Planım tüm listeyle görüşüp tek başlıkta kısaca yorumlamak..
Daha önce profesyonel Yabancı ajanslardan 100'ün üzerinde 2 saatliğine 18-20 mavilik verip denemiş bir kardeşiniz olarak bana güvenebilirsiniz..
İyi Sevişmeler Diliyorum herkese ;
Hayatın tadını çıkarın ertelemeyin..
MARACASH1143
Kendine bakmış, çok genç
Göğüsler mükemmel orta büyüklükte silikon değil ama diri ve dik,
bel incecik..yüzü çok güzel...büyük ve güzel gözleri var..
Dövmeleri zevksiz ve çirkin durmuyor gayet yakışmış vücuduna..
Gayet güzel sevişiyor öpüşmesi el teması optimum düzeyde..
Köpeği de çok tatlı
Evin ulaşımı çok basit giriş çıkışta problem kesinlikle yok..Yaklaşımı başta size soğuk gelebilir yapısı bu şekilde anlaşılan ama sorun teşkil edecek düzeyde değil...
Biz Banu Soydan'lanmış @Banu Soydan insanız çıtamız o anlamda yüksek o yüzden aynı şevk ve istek herkeste olacak diye beklemiyoruz tabi ki..Banucum selam olsun sana da özledim
Denenmesini tavsiye ediyorum arkadaşlar zevk meselesi tarzı hoşunuza gitmezse bidaha gitmezsiniz
Bu forumda 3.Denemem oldu artık hepsini elimden geldiğince paylaşacağım...
Planım tüm listeyle görüşüp tek başlıkta kısaca yorumlamak..
Daha önce profesyonel Yabancı ajanslardan 100'ün üzerinde 2 saatliğine 18-20 mavilik verip denemiş bir kardeşiniz olarak bana güvenebilirsiniz..
İyi Sevişmeler Diliyorum herkese ;
Hayatın tadını çıkarın ertelemeyin..
MARACASH1143