Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Demetle Unutulmaz Saatler

mustang67

Normal Üye
30 Ağu 2025
15
16
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar.
Üç gün önce Demet hanımla site üzerinden iletişim kurudum. Randevu günü ve saatini ayarladık. Gecelik görüşme için 6 saatlik bir buluşma gecesi düzenledi. Kayseri den İstanbul'a onu görmek için can atan bir kalbimle gittim. Ve randevulaştığımız yerde karşı karşıya geldik. Tabiki seksi kıyafetlerle beni karşıladı. O kadar mutlu olmuştum ki anlatamam. Gayet hanım efendi , karşılaması , misafir perverliliği muazzam. Sonra hoş geldin beş gittin muhabbeti yaptık. Hediyeleri verdim. Ve sonra malum o iş için odasına geçtik. Efsane bir hatun. Sanki o hoş naif bayan gitmiş yerine azgın erkeğini doyururcasına şehvetli bir bayan gelmişti. Unutulmaz bir 6 saat geçirdim. Eğer imkanım olsun sırf Demet için tayinimi İstanbul'a aldırırım. O geceyi ve Demeti unutmak imkansız. En kosa zamanda bir gecelik için tekrar İstanbul un yolunu tutacam. Ben hiç Demet gibi seks yapana rastlamadım. İyi tanımışım, iyi ki gitmişim yanına. Sevgilerimle.

30 Haz 2020
552
534
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar.
Üç gün önce Demet hanımla site üzerinden iletişim kurudum. Randevu günü ve saatini ayarladık. Gecelik görüşme için 6 saatlik bir buluşma gecesi düzenledi. Kayseri den İstanbul'a onu görmek için can atan bir kalbimle gittim. Ve randevulaştığımız yerde karşı karşıya geldik. Tabiki seksi kıyafetlerle beni karşıladı. O kadar mutlu olmuştum ki anlatamam. Gayet hanım efendi , karşılaması , misafir perverliliği muazzam. Sonra hoş geldin beş gittin muhabbeti yaptık. Hediyeleri verdim. Ve sonra malum o iş için odasına geçtik. Efsane bir hatun. Sanki o hoş naif bayan gitmiş yerine azgın erkeğini doyururcasına şehvetli bir bayan gelmişti. Unutulmaz bir 6 saat geçirdim. Eğer imkanım olsun sırf Demet için tayinimi İstanbul'a aldırırım. O geceyi ve Demeti unutmak imkansız. En kosa zamanda bir gecelik için tekrar İstanbul un yolunu tutacam. Ben hiç Demet gibi seks yapana rastlamadım. İyi tanımışım, iyi ki gitmişim yanına. Sevgilerimle.
Tebrikler iki tarafa dd🙏

DEMET Çevrimdışı
10 Ocak 2025
2,125
5,019
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar.
Ben teşekkür ederim hayatım seni tanımak güzeldi çok keyifli vakit geçirdim zaman senin yanında suya vakit geçti bir dahaki görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum hediyelerin için teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere ve sevişmek üzere🩷❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar