Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme darkelder & İmge

darkelder Çevrimdışı
20 Şub 2015
51
93
Merhaba forum ahalisi,

İmge uzun zamandır takibimdeydi. Daha önceden 2 defa görüşmek için niyetlensek de bir türlü denk getirememiştik. Önceki gece yarısı "Ya tutarsa?" diyip yazdığım whatsapp mesajına dönüş yapınca gözlerimin içi parladı. Biraz konuşup sonrasında dün öğlen saatleri için 2 saatlik görüşmemizi ayarladık. Buluşma öncesinde konumu aldım ve yağmur çamur dinlemeden yola çıktım.

Görüşme saatinden 5dk öncesinde konuma varmıştım. Hemen ardından da daire numarasını öğrenip içeri davet edildim.
Kapının arkasından kendisini gördüğümde beklentilerim boşa çıkmadığı için oldukça sevindim. Sonuçta o ilk ana kadar partnerin yüzünü görmeden gidiyorsunuz.

Biraz muhabbet ettikten sonra yatak odasına geçtik. Yatak odasının kapısından geçtiğimiz anda masum İmge gitti, yerine cilveli, ateşli İmge geldi. Sonrasında geçirdiğimiz güzel vakitleri kendime saklıyorum ve kendisine her saniyesi için teşekkür ediyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle. öpüldün 👄

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,971
3,629
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmenize sağlık 👌

@imge kesinlikle farklı ve nevi şahsına münhasır bir kadın bence, bu yüzden görüşmelerinin keyifli olduğunu ben de düşünüyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
307
249
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İmge hanım çok kibar bir pembiş umarım görüşürüz

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Merhaba forum ahalisi,

İmge uzun zamandır takibimdeydi. Daha önceden 2 defa görüşmek için niyetlensek de bir türlü denk getirememiştik. Önceki gece yarısı "Ya tutarsa?" diyip yazdığım whatsapp mesajına dönüş yapınca gözlerimin içi parladı. Biraz konuşup sonrasında dün öğlen saatleri için 2 saatlik görüşmemizi ayarladık. Buluşma öncesinde konumu aldım ve yağmur çamur dinlemeden yola çıktım.

Görüşme saatinden 5dk öncesinde konuma varmıştım. Hemen ardından da daire numarasını öğrenip içeri davet edildim.
Kapının arkasından kendisini gördüğümde beklentilerim boşa çıkmadığı için oldukça sevindim. Sonuçta o ilk ana kadar partnerin yüzünü görmeden gidiyorsunuz.

Biraz muhabbet ettikten sonra yatak odasına geçtik. Yatak odasının kapısından geçtiğimiz anda masum İmge gitti, yerine cilveli, ateşli İmge geldi. Sonrasında geçirdiğimiz güzel vakitleri kendime saklıyorum ve kendisine her saniyesi için teşekkür ediyorum.

Canım ben de teşekkür ederim 🙏🏻 güzel yazın için özellikle 😇 keyifli bir 2 saatti 😘 memnun oldum seni tanıdığıma 🥰 çok öpüyorum 💋😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,626
7,309
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ahalisi,

Sewişmenize saglik

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar