- 1 Ağu 2019
- 125
- 297
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Daisy hanımla yaklaşık bir ay önce whatsapptan yazışıp ardından telefonda sesli olarak görüşmüştük. Kendisi bütün her şeyi ayrıntılı şekilde anlatıyor zaten sizin aklınızda bir soru işareti kalmıyor. Kendisiyle geçen hafta görüşme fırsatı buldum. Daisy hanım çok kibar ve çok iyi bir dinleyici. Kendisiyle bütün konular hakkında konuşup fikirler yürütebilirsiniz. Uzunca bir sohbetin ardından yavaş yavaş odaya geçtik kendisi tek tek kıyafetlerimi çıkarıp beni banyoya aldı ve güzel anlar başladı. Hiç aceleye getirmeden yavaşca beni yıkadı sabunladı karşılıklı tenlerimize temas ettik gerçekten bambaşka bir duygu. Banyodan çıktıktan sonra her yerimi kuruladı ve işin erotik masaj kısmına geçtik. Daisy hanımın yaptığı çok farklı bir şey hem masaj hem seks aynı anda farklı duygular yaşatıyor. Kulaklarıma kadar vücudumun her yerine dokunmadığı temas etmediği yer kalmadı. Eğer salt seks beklentisiyle gideceksiniz ne kendinizi ne de Daisy hanımı yormayın. Ama bu kelimelerle anlatılalacak bir duygu değil bambaşka bir şey herkesin yaşaması lazım.