Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu kivrimlarda uyusak mi günaha mi girsek şaşkına döner insan
Ünlü ressamın tablosu gibisin eşsiz ve muhteşemsin
O cumartesi hiç uğramadı ki bize be
Özlenen tadı damakta kalan misss kadın
Ben kısadan yazayım. Kendisi ile tanıştım , görüştüm . Müthiş enerjik. Ne veriyorsanız , 8 kat falan karşılığını veriyor. Kondisyon lazım
Önce günaha girip sonra da o kıvrımlarda uyuyabilirsinŞu kivrimlarda uyusak mi günaha mi girsek şaşkına döner insan![]()
Kusursuz güzellik...
Guzel teklifÖnce günaha girip sonra da o kıvrımlarda uyuyabilirsin![]()
Tesekkür ederim özlenen bal adamım benimNoksansız güzelliğim![]()
Tesekkür ederim canımsın olsun defalarca kez duymak yine güzel mutlu ediyor beniÜnlü ressamın tablosu gibisin eşsiz ve muhteşemsin
Biliyorum bunu daha önce söyledim ama
Güzelliğine kelimeler kifayetsiz kalıyor![]()
Uyku tutar mı ki ?Şu kivrimlarda uyusak mi günaha mi girsek şaşkına döner insan![]()
Prone bone üstadım
Aynennnnn ...Prone bone üstadımseveriz
MutlakaTam pozisyonu zatenhele ki böyle bir pembiş ile mutlaka denenir üstadım
Canımsın teşekkür ederim en yakın zamanda sevişmek dileğiyle misss diyen dilini öperimÖzlenen tadı damakta kalan misss kadın
Öpmeni özledim kokunu özledim bende misss kadın en kısa süredeCanımsın teşekkür ederim en yakın zamanda sevişmek dileğiyle misss diyen dilini öperim![]()
Tesekkür ederim tatlımHarika bir görselkalçalar pürüzsüz ve cok estetik duruyor
![]()
Mutlu olman beni de mutlu ediyor ballll küpümmmmTesekkür ederim canımsın olsun defalarca kez duymak yine güzel mutlu ediyor beni![]()
Teşekkür ederim tatlım benim enerjim biraz da Sizden aldığım elektrikle alakalı en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyleBen kısadan yazayım. Kendisi ile tanıştım , görüştüm . Müthiş enerjik. Ne veriyorsanız , 8 kat falan karşılığını veriyor. Kondisyon lazım![]()
Canımsın Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyleTadı damağımda kaldı
cennette tadilatmı var dünyaya yolunuz düştü.
Teşekkür ederim tatlımmmmm
Tam pozisyonu zatenhele ki böyle bir pembiş ile mutlaka denenir üstadım
Mutlaka![]()
İnşallaho zaman en yakın zamanda sevişmek dileğiyle bal adam
![]()
Günaydın bal adam Sende özlendinÖpmeni özledim kokunu özledim bende misss kadın en kısa sürede![]()
Teşekkür ederim güzel kalplimMutlu olman beni de mutlu ediyor ballll küpümmmm![]()
Yerim seni bal adamım benimcennette tadilatmı var dünyaya yolunuz düştü.
Teşekkür ederim güzel yorum içinDumduz bi ovada Everest ten daha yüksek bi tepe misali,,,, sanat eseri gibi. 8. Nota![]()
Teşekkür ederim güzel kalplim![]()
Eminim ki benden ziyade, sen özlenmeye doğmuşsun.Tesekkür ederim özlenen bal adamım benim![]()
Ve en yakın zamanda uzak mesafeler tekrar kısalır buluşuruz ve bu özlem son bulurEminim ki benden ziyade, sen özlenmeye doğmuşsun.
@Simay,
Ve bazı hisler vardır ki, tekrarı kaçınılmazdır. Benim için sen, o hislerin tam olarak bir karşılığısın.![]()
Yolun sonu sensin, mesafeler ise yalnızca bekleyişin adı. Her geçen gün biraz daha sana yaklaşan bu özlemle sayıyorum zamanı.Ve en yakın zamanda uzak mesafeler tekrar kısalır buluşuruz ve bu özlem son bulur
![]()
Seviyorum seni hemde çoooooookYolun sonu sensin, mesafeler ise yalnızca bekleyişin adı. Her geçen gün biraz daha sana yaklaşan bu özlemle sayıyorum zamanı.![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!