Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çooook uzun sürdü kavuşmamız...

Enigma34 Çevrimiçi
17 Eyl 2021
465
1,084
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdan ilk sevgilimdir kendisi, ben henüz ortamın acemisi, oda buraların ürkek ceylanı iken tanışmıştık, her taşındığı evi ziyaret ettim, fakat sonuncu bir türlü denk gelemiyordu, onun müsaitliğinde ben şehir dışındayım, benim müsaitliğimde o uygun olamıyor, yav böyle böyle neredeyse 2 yıl geçti, adeta vize alamayan Türk vatandaşı gibiyim, son girişimimde, ki pek ümidim yokken bir anda yeşil ışık yaktı, ışık hızında organize olduk, saat kararlaştırıldı, içimde bir kelebek uçusu, heyecanla hazırlık yapmaya başladım.... Amma kader gene ağlarını ölüyordu, bir mesaj geldi kalbim zonkladı adeta, gerçekten önemli bir gerekçe ile iptal durumu vardı, ben hayallerimi tekrar cebime koydum, napalım sağlık olsun dedim... Alternatif sunuyor fakat, zaman planı uymuyordu.
Her neyse kafa açmayayım, aklıma bir fikir geldi, sen kendi durumunu çözüyorsan ben bugünü yakar, ne var ne yok iptal ederim dedim, yarım saat sonra cevap geldi, işini çözdü, ileri bir saate randevu verdi, hatta bir kesişim noktasından beni aldı, şirin kutu gibi bir eve geldik, biraz eskileri yad ettik, biraz kaynattık. biraz kahve içtik, sonra sevgili forumdaşlar hayvan gibi hasret giderdik 🤣🤣🤣🤣 kendi adıma çok özlemiştim sevgili @GÖKÇE yi , pıtırcık hallerini, ballı sohbetini, sayesinde hayattan biraz keyifli zaman çaldım, oh canıma değsin, kendisine burdan selam olsun

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,668
11,420
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumdan ilk sevgilimdir kendisi, ben henüz ortamın acemisi, oda buraların ürkek ceylanı iken tanışmıştık, her taşındığı evi ziyaret ettim, fakat sonuncu bir türlü denk gelemiyordu, onun müsaitliğinde ben şehir dışındayım, benim müsaitliğimde o uygun olamıyor, yav böyle böyle neredeyse 2 yıl geçti, adeta vize alamayan Türk vatandaşı gibiyim, son girişimimde, ki pek ümidim yokken bir anda yeşil ışık yaktı, ışık hızında organize olduk, saat kararlaştırıldı, içimde bir kelebek uçusu, heyecanla hazırlık yapmaya başladım.... Amma kader gene ağlarını ölüyordu, bir mesaj geldi kalbim zonkladı adeta, gerçekten önemli bir gerekçe ile iptal durumu vardı, ben hayallerimi tekrar cebime koydum, napalım sağlık olsun dedim... Alternatif sunuyor fakat, zaman planı uymuyordu.
Her neyse kafa açmayayım, aklıma bir fikir geldi, sen kendi durumunu çözüyorsan ben bugünü yakar, ne var ne yok iptal ederim dedim, yarım saat sonra cevap geldi, işini çözdü, ileri bir saate randevu verdi, hatta bir kesişim noktasından beni aldı, şirin kutu gibi bir eve geldik, biraz eskileri yad ettik, biraz kaynattık. biraz kahve içtik, sonra sevgili forumdaşlar hayvan gibi hasret giderdik 🤣🤣🤣🤣 kendi adıma çok özlemiştim sevgili @GÖKÇE yi , pıtırcık hallerini, ballı sohbetini, sayesinde hayattan biraz keyifli zaman çaldım, oh canıma değsin, kendisine burdan selam olsun
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

zarpara Çevrimdışı
20 Tem 2020
271
421
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her defasında misafirini özel hissettirecek pozitif bir yaklaşımı vardır.

İkramları, kıyafetleri, samimiyeti ve seksiliği süperdir.🌟

Paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
16,017
13,378
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

GECE Çevrimdışı
13 Ocak 2025
168
538
Zar zor da olsa bir araya geldik :)
Uzun zaman sonra seni tekrar görmek çok hoş oldu. Teşekkür ediyorum, elbet bir gün yine karşılaşırız 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar