- 17 Eyl 2021
- 461
- 1,080
- 56
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumdan ilk sevgilimdir kendisi, ben henüz ortamın acemisi, oda buraların ürkek ceylanı iken tanışmıştık, her taşındığı evi ziyaret ettim, fakat sonuncu bir türlü denk gelemiyordu, onun müsaitliğinde ben şehir dışındayım, benim müsaitliğimde o uygun olamıyor, yav böyle böyle neredeyse 2 yıl geçti, adeta vize alamayan Türk vatandaşı gibiyim, son girişimimde, ki pek ümidim yokken bir anda yeşil ışık yaktı, ışık hızında organize olduk, saat kararlaştırıldı, içimde bir kelebek uçusu, heyecanla hazırlık yapmaya başladım.... Amma kader gene ağlarını ölüyordu, bir mesaj geldi kalbim zonkladı adeta, gerçekten önemli bir gerekçe ile iptal durumu vardı, ben hayallerimi tekrar cebime koydum, napalım sağlık olsun dedim... Alternatif sunuyor fakat, zaman planı uymuyordu.
Her neyse kafa açmayayım, aklıma bir fikir geldi, sen kendi durumunu çözüyorsan ben bugünü yakar, ne var ne yok iptal ederim dedim, yarım saat sonra cevap geldi, işini çözdü, ileri bir saate randevu verdi, hatta bir kesişim noktasından beni aldı, şirin kutu gibi bir eve geldik, biraz eskileri yad ettik, biraz kaynattık. biraz kahve içtik, sonra sevgili forumdaşlar hayvan gibi hasret giderdik

kendi adıma çok özlemiştim sevgili @GÖKÇE yi , pıtırcık hallerini, ballı sohbetini, sayesinde hayattan biraz keyifli zaman çaldım, oh canıma değsin, kendisine burdan selam olsun
Her neyse kafa açmayayım, aklıma bir fikir geldi, sen kendi durumunu çözüyorsan ben bugünü yakar, ne var ne yok iptal ederim dedim, yarım saat sonra cevap geldi, işini çözdü, ileri bir saate randevu verdi, hatta bir kesişim noktasından beni aldı, şirin kutu gibi bir eve geldik, biraz eskileri yad ettik, biraz kaynattık. biraz kahve içtik, sonra sevgili forumdaşlar hayvan gibi hasret giderdik