- 20 Ara 2021
- 68
- 246
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün forum denilince akla gelen ilk isimlerden olan, buranın en özel kişilerinden Özge ile çok uzun zaman sonra yeniden görüşmemizi gerçekleştirdik. Dün yazışıp hızlıca planlamamızı yaptıktan sonra bugün zaman yaklaşınca hemen yola koyuldum. Biraz sonra ona kavuşacak olmanın mutluluğu ile daha evine giden yolda bile onu ne kadar çok özlediğimi bir kez daha farkettim. Kaçıncı görüşmemiz olursa olsun her seferinde bu hissi bana yaşatıyor. Evine vardığımda kapıda yine beni bütün güzelliğiyle karşıladı. Aradan epey zaman geçince biriken çok şey de oluyor o yüzden sohbetimiz ellerinden içtiğim nefis kahvesi eşliğinde her zamanki gibi oldukça keyifliydi. Sohbetimizden sonra sıra bedenlerimizin bütünleşmesine geldiğinde birbirimizi ne kadar özlediğimizi bir kez daha görmüş olduk
Özellikle ikinci seansta öyle bir bütünleştik ki birbirimizden ayrılmamız oldukça uzun ve zor oldu. Özgenin o muhteşem vücudunun hiçbir yerini atlamadan her noktasıyla uzun uzun detaylıca ilgilendim o da yine o beni kendimden geçiren oralıyla başlayıp diğer tüm yeteneklerini sergiledi. Onunla o kadar iyi bir ten uyumumuz var ki her an her pozisyon ayrı bir zevk veriyor ama özellikle ikimiz de finali aynı anda yapınca yaşanılan anın güzelliği kelimelerle anlatılamayacak kadar mükemmeldi
Zaten @ÖZGE yi benim için çok çok özel ve değerli yapan Özgenin güzellik,seksilik,hoş sohbet,ten uyumu ve yatak performansı açısından hepsinde kusursuz olması
. Benim için her açıdan kusursuz olan bu şahane kadınla her zamanki gibi saatler su gibi akıp geçti ve yanından ayrılma vakti geldi ama en kısa zamanda bir daha arayı bu kadar uzatmadan yeniden görüşüp kendimi onun hoş sohbetine ve her kıvrımına hayran olduğum o güzel vücuduna bırakacağım. Kendine çok çok iyi bak en az yüzü kadar kalbi de güzel olan harika insan