- 16 Eyl 2020
- 10
- 23
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Zeynep ile geçtiğimiz haftalarda yağmurlu ve yasaklı bir akşamda görüştüm.
Heybetli bir kadın, "sende kodu mu oturtacak gibi bir hava var" dediğimde bana biraz kızmıştı
(nick'imi bilmiyor, acaba beni hatırladı mı şu an )
Yüzü çok güzel, vücudu temiz, sevişmek keyifli, öptükçe öpesim gelmişti kendisini
Son raundda handjob esnasında dönüp beni öperek devam etmesi çok hoşuma gitti bunu da buradan itiraf ediyorum 
Gereğinden fazla esprili ( kötüydü sanırım çoğu da
, gereksiz sululuklar içeren sohbetlerden pek hoşlanmıyor gibiydi. Sen benden pek hoşlanmadın sanırım diyince "çok mu belli oluyor" demişti. Şu an beni kesinlikle hatırlamıştır
Ben bu görüşmelerde genelde böyle bir havada oluyorum zaten, çünkü maksat kafa dağıtmak memleketi kurtarmak değil
Yoksa normal bir şekilde konuşacak olsak eminim çok keyif alırdı benim kültürlü, seviyeli, bilgili, kaliteli sohbetimden ama yeri değildi yani
Ayrıca ben yeni bir espri yaptıkça onun bu " pff bu ne şimdi" diyen cool bakışları da hoşuma gitmedi değil, onun güzel yüzüne yakışıyor öyle bakmak 
Yani bu durumlar beni rahatsız etmedi aksine eğlendim, gayet hoş bir akşamdı benim için. Tekrarlamayı da düşünmüyor değilim ama sevgili Zeynep beni kabul eder mi onu bilemem tabi
Heybetli bir kadın, "sende kodu mu oturtacak gibi bir hava var" dediğimde bana biraz kızmıştı
Yüzü çok güzel, vücudu temiz, sevişmek keyifli, öptükçe öpesim gelmişti kendisini
Gereğinden fazla esprili ( kötüydü sanırım çoğu da
Ben bu görüşmelerde genelde böyle bir havada oluyorum zaten, çünkü maksat kafa dağıtmak memleketi kurtarmak değil
Yani bu durumlar beni rahatsız etmedi aksine eğlendim, gayet hoş bir akşamdı benim için. Tekrarlamayı da düşünmüyor değilim ama sevgili Zeynep beni kabul eder mi onu bilemem tabi