Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Elbise çok güzel ve sexsi Durmuş üzerinde
Ayakta duruşun ayrı oturuşun ayrı elmacık kemikleri ayrı güzel maşallah
Oyy oyyy.. muhteşem görünüyorsunuz
Bu ne güzellik asalet,kalite sende
Canım benim çok teşekkür ederim, kadın olucak sın da giyimi şıklığı öğrenemeyeceksin,Her zaman bu kadar şık ve zarif olmayı nasıl başarıyorsun![]()
Teşekkür ediyorumOyy oyyy.. muhteşem görünüyorsunuz![]()
![]()
Teşekkür ediyorumBu ne güzellik asalet,kalite sende
Meraklar dinsin bakalım, ben yüzümü tamamı olmasada gösteririm,bu şekilde bile dışarıda tanıyanlar oldu@NİLÜFER yüzünüzü o kadar merak ediyorum ki İstanbula gelince kapınızı çalacağım yoksa meraktan öleceğim![]()
Elmacıklarım doğal kendi yüzüm, teşekkür ediyorum,Ayakta duruşun ayrı oturuşun ayrı elmacık kemikleri ayrı güzel maşallah![]()
Şu kolumun üstündeki çiçek emojisi kapı kolu düşmüş bir hafta oldu,bir türlü yaptıramadım
Kavuşmaya tanışmaya çok az kaldı diyorum
Bende gördüğüm kadarıyla çok hoş bir yüzünüz olduğunu düşünüyorum o yüzden İstanbula gelince ilk işim bu yüzü yakından görmek olacakMeraklar dinsin bakalım, ben yüzümü tamamı olmasada gösteririm,bu şekilde bile dışarıda tanıyanlar oldu![]()
Hadi bakalımKavuşmaya tanışmaya çok az kaldı diyorum![]()
Umarım yarın tanışabiliriz saatler kaldıHadi bakalım![]()
Bebeksi gülüş![]()
Dönüp Dönüp bakacağım
Modaya uymussunuz ben buna denir
Çiçekten güzel yüzünü görmek nasip oldu sabah sabah çok tatlısın ya MAŞALLAH
Çiçekten güzel yüzünü görmek nasip oldu sabah sabah çok tatlısın ya MAŞALLAH![]()
Gül olmadan gördüm
Bak bakayımDönüp Dönüp bakacağım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!